Webshop / Omega Meds – Anadrol

Omega Meds – Anadrol

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 3500
20 szem 6400
30 szem 9000
40 szem 11000
50 szem 12700
100 szem 25300

3,500 Ft25,300 Ft

Leírás

Anadrol általános leírás

Az egyik legismertebb szájon át szedhető tabletta az Oxymetholon hatóanyagú Anadrol. Vastagítás időszakában rendkívül kedvelt az atléták körében, azonban a megfelelő használata rendkívül fontos, mivel erős vízvisszatartó hatása van, valamint androgén hatásai miatt mellékhatások is előfordulhatnak. A tabletta használata alatt érdemes anti-össztrogént (Zitazonium) alkalmazni, a kúra után pedig HCG-t

Rendkívül gyorsan, akár már ma kézhez veheti, amennyiben most megrendeli. Budapestre néhány órán belül, vidékre 1 napon belül kiszállítjuk a csomagot, melyben egy 100 tablettát tartalmazó dobozt fog találni. Ezek mindegyike 50 mg Oxymetholone hatóanyagot tartalmaz.

Oxymetholone rendelés előtt mindenképpen tájékozódjon ebből a tájékoztatónkból, hogy hogyan tudja megkülönböztetni a csaló webshopokat a miénktől, ahol csak és kizárólag eredeti eladó Anadrol 50mg termékeket kaphat.

Cégünk pénzvisszafizetési garanciát is vállal minden termékre, így biztos lehet abban, hogy csak és kizárólag minőségi terméket fog kézhez kapni amennyiben tőlünk vásárol. A hamisítványok egyre jobban terjednek a piacon, ami nagyon veszélyes, ugyanis ezek a termékek nem várt mellékhatásokat okozhatnak és szinte lehetetlen őket megkülönböztetni az eredetitől. Az előbbi linkre kattintva azonban segítséget tudunk Önnek nyújtani, hogy kiszűrje azokat a webshopokat ahol eredetiként vannak feltüntetve a termékek, mégis hamisítványt küldenek ki. Eredeti Anadrol vásárlás előtt mindenképpen azt ajánljuk, hogy szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy egészségügyi kockázatnak teszi ki magát amennyiben nem olvassa el.

 

Anadrol hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Anadrol vásárlás esetén hatásáról és hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatónkat mindenképpen olvassa el.

Az aktivitási ideje a szervezetben körülbelül 16 óra, így adagolása naponta ajánlott több adagra elosztva (reggel, délben, este széttörve több részre). 8 héten keresztül tartó kúrát követően ajánlott néhány hét kihagyás, ugyanis májkárosító hatása is van a készítménynek minimális mértékben, így a pihenő időszakban a májregeneráció fontos. Ezek miatt ajánlott májvédő (Silegon, Legalon, máriatövis kivonat) alkalmazása a kúra alatt, melyet gyógyszertárban tud beszerezni.

Erős vízvisszatartó hatása van, így a kúrát érdemes kitolni 3-4 héttel és stanozolol, vagy boldenone készítményt alkalmazni levezetésként, hogy a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetté alakuljanak és az izom összeesés megakadályozott legyen. Ennek köszönhetően nem fog jelentős erő- és izomtömeg csökkenést tapasztalni amennyiben abbahagyja a használatot, csak a víz fog kiürülni és némi erő csökkenést fog tapasztalni.

 

Anadrol terápiás javaslat

Webshopunkban olcsó Anadrol eladó, melyet a klinikai gyakorlatban használnak HIV betegek állapotromlásának megelőzése érdekében, csontritkulás és akár a vérszegénység kezelésére is.

Ebben az esetben 4 héten keresztül napi ½ tabletta használata ajánlott, szájon át alkalmazva. Ezt követően 6 hét szünet szükséges.

Amennyiben teljesítményt növelne, jóval nagyobb adagra van szükség, ebben az esetben olvassa el használatáról szóló rövid összefoglalónkat.

Anadrol használata

Webshopunkban eladó Oxymetholone 50mg használata esetén rendkívül fontos a megfelelő alkalmazás, hogy a legjobb hatást érhesse el. Az adagolási javallatok betartása esetén nem számíthat nem várt mellékhatásokra, vagy erősebb tünetekre.

A készítményt evés közben ajánlott alkalmazni. A használata nők számára nem javasolt, férfiak esetében a napi adagot folyamatosan emelve érdemes használni, a szervezet reakciójától függően, azt is elosztva több adagra a nap.

Az első időszakban napi fél tablettát vegyen be egy pohár vízzel, majd ezt az adagot növelheti napi 3X fél tablettára. Ha nem tapasztal különösebb mellékhatást, akkor a maximális adag 3X1 tabletta használható.

Ezt nem ajánlott túllépni, ugyanis erős virizáló hatása van, így csak egy gyorsabban összeeső izomzatot fog felépíteni. Gyorsabb növekedés érdekében kombinálhatja más szteroiddal, mint a Sustanon 250, Boldenone, Parabol, vagy a Tesztoszteron Enantát. Más tablettás szteroiddal nem javasolt a kombinációja, mert a májat jelentősen megterhelné.

Az Oxymetholone kúra után érdemes átváltani egyből egy 4 hetes stanozolol kúrára, ami átalakítja és segít megtartani az Anadrol kúra során megszerzett izomszövetet.

HCG hormon visszaállítás ajánlott a kúrát követően 2 nappal, mely 3 injekcióból áll. Ezeket 5 napos rendszerességgel kell beadnia magának, ezután visszaáll a tesztoszteron termelés még az arra érzékenyebb személyeknél is.

A kúra közben érdemes folyamatosan napi 2X1 db Zitazonium vagy Proviron használata, amely megakadályozza a női mellhez hasonló szövet növekedést a férfiaknál anti-össztrogénként.

 

 

Anadrol mellékhatások

Webáruházunkban olcsó Anadrol eladó, mely mellékhatásait tekintve nem tartozik a biztonságos szteroidok közé, mindazonáltal ha betartja a használati javallatainkat, nem kell félnie az erős tünetektől.

A használók beszámoltak már:

  • hasmenésről
  • alvászavarról
  • koleszterinszint emelkedésről
  • aknék kialakulásáról

Amennyiben ettől súlyosabb tüneteket tapasztal mielőbb keresse fel kezelőorvosát, ugyanis előfordulhat hogy allergiás reakció lépett fel Önnél, vagy túladagolta a szert.

 

Olcsó Anadrol rendelés

Olcsó Anadrol rendelés leadását megteheti online, vagy telefonon is akár. Válassza házhozszállítási szolgáltatásunkat és akár már aznap átveheti a terméket. Az oxymetholone rendelést követő munkanapon kézbesítjük a csomagokat. Az átvételről és szállításról részletesebben erre a linkre kattintva olvashat.

Nem biztos abban, hogy nálunk adná le Anadrol rendelését? Meggyőződésünk, hogy velünk jár a legjobban, ugyanis azon kívül, hogy rengeteg kedvezményt adunk az Ön számára, még be is van biztosítva.

Nálunk csak és kizárólag utánvéttel fizethet, így nem kell félnie attól, hogy nem érkezne meg a megrendelt termék, valamint pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, emiatt a minőség is garantált.

Cégünk több mint 16.000 elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezik, akik a lehető legnagyobb elégedettségről számolnak be, viszont természetesen előfordulhatnak hibák nálunk is, így amennyiben valami ilyet tapasztal, keresse fel munkatársainkat ügyfélszolgálati elérhetőségünkön keresztül és mi igyekszünk Önt a leggördülékenyebb módon kiengesztelni.