Webshop / Genesis – Stanozolol injection

Genesis – Stanozolol injection

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,300 Ft

Leírás

Stanozolol injection általános leírás

Stanozolol injection vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely rendkívül kedvelt azok körében, akik szeretnék az erősebb víz visszatartású kúrát levezetni, minőségivé alakítani a gyorsan felépített izomrostokat, valamint azoknál, akik szálkásítani szeretnének.

Webshopunkban olcsó Stanozolol eladó, melyet megtalál tablettás formában is, viszont amennyiben ezt választja, egy gyorsabb felszívódású szert kap, mely a csomagban 10 milliliteres üvegcsét tartalmaz, 100 mg/ml hatóanyagtartalommal.

NE ENGEDJE, HOGY ÁTVERJÉK! Az interneten rengeteg gyógyszerhamisító van, akik utángyártott termékeket árulnak, melyeket eredetiként tüntetnek fel, kecsegtető áron. Egy kúrán 4-5 ezer forintot megspórol, azonban az egészségét élete végéig elronthatja. Semmiképpen sem éri meg kockáztatni, azzal hogy hamisítványt vásárol. Mindenképpen csak olyan helyről rendeljen, ahol pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a termékekre. Internetes vásárlás előtt mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót arról szólóan, hogy hogyan tudja elkerülni a csalókat. 1-2 perc ráfordítása nélkül biztosak vagyunk abban, hogy nem eredetit fog kapni és átverés áldozata lesz.

Stanozolol injection hatása, hatásmechanizmusa

Stanozolol vásárlás előtt hatásáról és hatásmechanizmusáról alább olvashat részletesen.

Hatását azonnal fejti ki befecskendezést követően, majd 24-36 órán keresztül aktivitást mutat.

Virizáló hatása nincsen, nem köt meg vizet, valamint zsírt sem, ezért amennyiben jelentős tömegnövelés a célja, nem ez a termék lesz Önnek a legmegfelelőbb. Ebben az esetben csak kiegészítésként használja ezt a terméket, levezetés keretein belül. Önmagában minőségi és szálkás izomzat felépítésére alkalmas.

 

Stanozolol injection használata

Comb-, vagy farizomba fecskendezve az ajánlott adagok nőknél 25mg, férfiaknál 50-100 mg, melyet 1-2 naponta tanácsolt beadnia magának. Ettől több használata felesleges, nem fog gyorsabb fejlődést elérni, nők esetében túladagolástól erős férfiasodás alakulhat ki.

Amennyiben mennyiségben is nagy izomtömeg felépítésére lenne a célja, úgy Stanozolol rendelés mellett érdemes lehet Sustanon vásárlás, vagy Testosterone Enanthate rendelés is.

HCG hormon helyreállítás nem szükséges, ugyanis 18-40 éve közötti férfiaknál a herék tesztoszteron termelése nem borul fel a kúra alatt, azonban természetesen nem árthat. Amennyiben elkezdi a kúrát, úgy az utolsó Stanozolol injekciót követően 1 nappal szükséges beadni az első HCG-t, majd 5 napos rendszerességgel még kettőt.

Stanozolol injection terápiás javaslat

Olcsó Stanozolol rendelés kiváló választás lehet terápiás alkalmazásra is, melyet ebben az esetben heti 2-szer ajánlott beadni, 50 mg-os adagokban.

Terápiás használat javallt azoknak akik:

  • csontritkulásban
  • izomsorvadásban
  • trombózisban
  • súlyos égési sérülésekkel szenvednek

Szálkásítás esetén a használati javallataink között leírt mennyiséget ajánlott alkalmazni.

Stanozolol injection mellékhatások

Webshopunkban olcsó Stanozolol eladó, melynek androgén hatásai csekélyek, így mellékhatások csak ritkán lépnek fel.

A használók számoltak már be fejfájásról, zsíros bőr kialakulásáról, pattanások és aknék megjelenéséről és túlzott szőrnövekedésről. Nőknél túladagolás esetén előfordult már erős férfiasodás.

Szoptatás, vesebetegség, terhesség, vérszegénység alatt nem javallt a használat. Súlyosabb tünetek megjelenése esetén konzultáljon kezelőorvosával.

 

Olcsó Stanozolol injection rendelés

Vegye át Stanozolol rendelését akár már ma! A kora délutánig leadott rendelések már másnap kiszállításra kerülnek a kiválasztott átvételi módtól függően. Részletesebb információkat ezzel kapcsolatban ide kattintva tud olvasni.

Előfordulhat, hogy valamilyen problémája merült fel a termékkel, ebben az esetben ne essen kétségbe, ugyanis pénzvisszafizetési garanciánk érvényes rá, így visszakaphatja rendelésének teljes összegét rendkívül gyorsan és egyszerűen.

Kérdése merült fel? Nem biztos abban, hogy ez a termék a legmegfelelőbb Önnek? Ide kattintva érheti el munkatársainkat, akik segítenek Önnek megválaszolni bármilyen kérdésére a választ, vagy akár választani is segítenek.