Átvétel és szállítás

Biztosak vagyunk abban, hogy a szteroidok.com webshopban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot. Széleskörben válogathat átvételi lehetőségeink közül, lehetősége van személyesen átvenni a csomagot a futártól, vagy akár csomagautomatán keresztül is.

Szállítás

Amennyiben tőlünk rendel csomagot akkor a GLS futárszolgálat, vagy az MPL munkatársai fogják Önnek házhoz vinni a terméket az ország összes pontjára. Amennyiben erre van lehetősége, úgy a rendelést követő 2-4 munkanapon belül tudja a csomagot átvenni, természetesen ebben az esetben is rendkívüli figyelmet fordítunk a diszkrécióra.

Átvétel

Átvétel futártól, vagy postástól

Attól függetlenül, hogy a fővárosba, vagy a fővároson kívülre rendeli a csomagot, kiszállítjuk Önnek a rendelést követő 2-4 munkanapon belül. Ebben az esetben a terméket a GLS futár, vagy a postás fogja kézbesíteni. A kézbesítés napján SMS-t fog kapni arról, hogy mikor érkezik a kézbesítő, ennek időpontjáról egyeztetni is tud futárunkkal, amennyiben más időpontot választana.

Átvétel MPL csomagautomatából

Nem szeretne senkivel találkozni amikor átveszi a terméket? Válasszon egy MPL csomagautomatát és semmilyen személyes kontakttól nem kell tartania az átvételkor. Ennek a szállítási módnak egy hátulütője, hogy csak és kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. SMS-t fog kapni arról, hogy mikor veheti át a csomagot, melyet tegyen meg 2 munkanapon belül, ugyanis ezt követően visszaküldésre kerül.

Átvétel MOL, vagy COOP ponton

Ha szeretné, hogy szállítási címe teljesen titkos maradjon, úgy az egyik legjobb választás Önnek amennyiben MOL benzinkútra, vagy COOP pontra kéri a csomagot. Térképes felületünkön egyszerűen kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb helyszínt, majd amennyiben bemutat egy fényképes igazolványt teljesítheti az utánvétel összegét, melynek ellenében megkapja a csomagot. Megérkezést követően 5 napig őrzik a csomagot, így eddig van lehetősége az átvételre.

PostaPonton, Postán maradó csomag

Amennyiben a megrendelő oldalon Postapontot jelöl ki, úgy nem kell megadnia a saját szállítási címét sem. Feladást követően értesítő emailt kap, melyben szerepel a küldeményazonosító, valamint az, hogy hozzávetőlegesen mikortól fogja tudni átvenni a terméket. A csomag megérkezésekor a megadott telefonszámra SMS-t fog kapni. Az okmányok bemutatása, valamint az utánvét kifizetését követően kézhez is veheti a csomagot. Az SMS megérkezését követően 10 munkanapon belül tudja átvenni a terméket, ezt követően visszaküldik részünkre.