Webshop / Elite Pharma - Boldenone

Elite Pharma - Boldenone

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,100 Ft

Leírás

Boldenone 250 általános leírás

A minőségi izomtömegnövelés hatékonyságát elősegítő Boldenone 250 eladó olcsón webáruházunkban. A készítmény népszerű a testépítők körében, ugyanis csekély eséllyel jelenhetnek meg mellékhatások megfelelő alkalmazás esetén. A készítményt megvásárolhatja utánvétes fizetéssel, gyors szállítással. A csomag 1 napon belül megérkezik.

Boldenone 250 rendelés esetén Ön egy 10 ml-es injekciós üveget fog kapni, mely milliliterenként 250 mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON A HAMISÍTVÁNYOKKAL! Az internet adta lehetőségek okán mindenki, mindent megjeleníthet saját webshopon néhány óra alatt. A csalók kihasználják ezt a lehetőséget azzal, hogy hamis termékeket árulnak, eredetiként feltüntetve, kecsegtető áron. Számunka a legfontosabb a megrendelőink biztonsága, így pénzvisszafizetési garanciával is biztosítjuk Önt, hogy csak eredeti terméket kaphat tőlünk. Cégünk elítéli ezeket a csaló és nyerészkedő webshopokat, ezért is készítettünk egy útmutatót Önnek, arról, hogy hogyan tudja kiszűrni ezeket. Ide kattintva elolvashatja ezt az 1-2 perc alatt tanulmányozható összefoglalót, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy Boldenone rendelés esetén átverés áldozata lesz.

 

Boldenone 250 hatása, hatásmechanizmusa

A hatóanyaga Boldenone, mely a szervezetben körülbelül 15 napig mutat aktivitást, azonban rendkívül lassan fejti ki hatását.

A kúra ennek okán minimum 3 hónapig tart.

Használhatja más magas vízvisszatartású szteroidok mellé is, kiegészítésként, ugyanis a készítmény minőségi izomszövetté alakítja át a gyorsan felépített izomrostokat.

Megfelelő alkalmazás esetén a Boldenone vízvisszatartás alacsony, így a kúra befejeztével sem fog tapasztalni jelentős erő és izomtömeg csökkenést.

Boldenone 250 használata

Boldenone vásárlás előtt mindenképpen részletesen tájékozódjon a megfelelő használatáról, hogy elkerülhesse a magasabb vízvisszatartást, valamint a nem várt mellékhatások kialakulásának esélyét.

A használat kúraszerűen történik, amely minimum 12 hétig folytatódik, egészen a kívánt eredmények eléréséig. A készítmény comb-, vagy farizomba injekciózva kell beadni.

Hetente 250-500 mg alkalmazásával kiváló eredményeket lehet elérni. A maximális adag 1000 mg egy héten. Ettől többet nem érdemes használni, ugyanis ez csak nem várt mellékhatásokhoz, valamint magasabb vízvisszatartáshoz vezethet.

Ha gyorsabb fejlődésre vágyik, ajánlott lehet más androgén szteroid használata a kúra alatt, mint például a Tesztoszteron Enantát, melyet megtalál webshopunkban.

Csökkenti a herék saját tesztoszteron termelését, így HCG homron helyreállító kúra ajánlott az utolsó adag Boldenone injekció után 3 héttel. Ez 3 injekcióból áll, melyet 5 napos rendszerességgel szükséges beadnia magának. Ennek köszönhetően a tesztoszterontermelés visszaáll a normál állapotba még 40-50 éves kor felett is.

Amennyiben a készítmény csak önmagában használja, ajánlott lehet az androgén pótlása, melyet Provironnnal tehet meg.

 

Boldenone 250 mellékhatások

Mérsékelt androgén hatásainak köszönhetően Boldenone 250 vásárlás esetén nem kell aggódnia a nem várt tünetek jelentkezésétől amennyiben betartja a használati útmutatónkat, ezért javasoljuk, hogy ezt részletesen olvassa el mielőtt elkezdi a kúrát.

A használók beszámoltak néhány enyhe mellékhatásról, azonban ezek mind gyors lefolyásúak voltak. Előfordult kopaszodás, hajhullás, zsíros bőr, aknék kialakulása. 1000 mg használat esetén megjelent puffadás, gynecomastia.

Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztal, vagy túladagolta a készítményt, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát mihamarabb.

Olcsó Boldenone 250 rendelés

Webshopunkban olcsó Boldenone 250 eladó, mely garantáltan eredeti, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá. Mindenképpen vigyázzon ha internetről rendel, ugyanis rengeteg hamisítvány jelent meg a piacon. Ezek a készítmények rendkívül veszélyesek a szervezetre. Amennyiben tőlünk vásárol, biztosítjuk a minőséget és garantáljuk, hogy eléri a kívánt eredményt.

Adja le rendelését most, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket 1 napon belül szállítjuk. További információkat a szállításról és átvételről ide kattintva talál. Semmiképpen se felejtse el, hogy cégünk 20.000Ft felett rendelés esetén ingyenes szállítást biztosít.

Adja le rendelését most webshopunkon, vagy telefonon keresztül. Fizethet utánvéttel, így nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia.

Cégünk 100% diszkrécióval kezel mindent, így biztosak vagyunk abban, hogy amennyiben valamilyen kérdése felmerült ügyfélszolgálatunk tud segíteni Önnek mindenféle kellemetlen szituáció kialakulása nélkül.