Webshop / Omega Meds – Danabol

Omega Meds – Danabol

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2300
20 szem 4400
30 szem 5900
40 szem 7400
50 szem 8600
100 szem 14000

2,300 Ft14,000 Ft

Leírás

Danabol általános leírás

A Danabol egy szájon át szedhető methandienone vagy más néven methandrostenolone hatóanyagú rendkívül kedvelt, nagy látványos izomtömeg építő szteroid. Régebben a híres naposim, Anabol, Dianabol márkanéven vált híressé, nos ezen termékünk is ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, csak dupla annyi mennyiségben, mint a régebbi Naposim.

Webshopunkban az Omega Meds által gyártott olcsó Danabol eladó, amelyet közvetlenül a gyártótól szerzünk be, így igazolt hatással bír és meglehetősen alacsony áron tudunk árusítani. Methandienone rendelés ajánlott lehet azoknak szeretnének rendkívül nagy izomtömegre szert tenni viszonylag rövid idő alatt és nem szeretnének injekciót szúrni.

Danabol rendelés esetén Ön egy olyan dobozt fog kapni, mely alapvetően 100 tablettát tartalmaz, darabja 10 milligrammos Methandienone hatóanyag tartalommal.

Termékeinkre teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így nem kell félnie, hogy nem megfelelő terméket kap. Sok webshoppal ellentétben, mi csak igazoltan eredeti készítményeket forgalmazunk, alacsony áron.

Az interneten alacsonyabb Methandienone áron is véghez viheti Danabol rendelés leadását, azonban ezek a webshopok hamisítványokat árusítanak, eredetinek feltüntetve, így tudnak kecsegtető árakat nyújtani. Rendkívül legyen elővigyázatos, ugyanis előfordulhat, hogy ezek a készítmények nem várt mellékhatásokat okoznak és tartós károsodás keletkezik a szervezetben. Cégünk elítéli ezeket a csalókat, így készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy hogyan tudja kiszűrni az ilyen online áruházakat. 1-2 perc alatt végig olvasható, melyet mindenképpen szánjon rá, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz amennyiben nem olvassa el.

 

Danabol hatása, hatásmechanizmusa

Danabol vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon a Methandienone hatásáról szóló tájékoztatónkból.

Methandienone hatása 1 hét után, már érezhető, a felezési ideje nagyjából 4 óra, ezért ajánlott a napi adag elosztása. Illetve több részletben történő bevétele nem terheli annyira a májat sem.

Megfelelő adagolás esetén is magas vízvisszatartása van, így az izomzat megtartása érdekében ajánlott lehet kiegészíteni a kúrát egy boldenone, vagy stanozolol kúrával a legvégén, hogy ne történjen jelentős erő és izomtömeg csökkenés a Danabol használatának abbahagyását követően.

Danabol terápiás javaslat

Webshopunkban Danabol eladó, mely terápiás kezelésben is használható, csontritkulás, izomsorvadás esetén.

Felnőtteknek naponta 4x fél tabletta 8-12 héten keresztül, majd 1 héten keresztül 2x fél tabletta levezetés vagy más “levezető” szteroidra való áttérés javasolt, hogy megelőzzük a jelentős izomtömeg vesztést és erőcsökkenést. Ezután 6-8 hét szünet ajánlott.

 

Danabol használata

Danabol vásárlás esetén, amennyiben megfelelően van alkalmazva a termék nincs különösebben félnivalója a használójának, így rendkívül fontos, hogy részletesen tájékozódjon a használatáról.

A Methandienone hatóanyagú eladó Danabol tablettáink szájon át alkalmazandóak 6 óránként. Az ajánlott napi adag sportolók esetén 25-40mg, elosztva 4 részre.

Ettől több mennyiség alkalmazása csak nem várt mellékhatásokhoz és magasabb vízvisszatartáshoz vezethet. Fontos, hogy minél több alkalom legyen a bevételénél, mert gyorsan lebomlik, így a hormonszint állandó értéken tartása csak így kivitelezhető.

Amennyiben erősebb hatásra vágyik, érdemes kombinálni más szteroidokkal, mint például a Deca-durabolin vagy Sustanon 250mg termékkel, mely mellett mellékhatások ritkán alakulnak ki és nagy izomzatot fog tudni kialakítani.

A Methandienone kúra általában 8-12 hétig tart. Ezalatt az időtartam alatt májvédő Máriatövis alapanyagú vény nélkül minden patikában kapható készítmény használata javasolt.

Az utolsó adag után 4-5 nappal HCG hormon visszaállító kúra javasolt. 3 injekcióból áll, melyet 5 napos elosztásokban kell beadnia magának. A Methandienone használata közben érdemes lehet Zitazonium használata is, hogy a szer ne aromatizálódjon és ne alakuljon ki női mellhez hasonló szövetnövekedés (gynecomastia)

Danabol mellékhatások

Amennyiben webshopunkból vásárol olcsó Danabol tablettát, biztosan eredeti készítményt kap, melynek amennyiben megfelelően történik alkalmazása csak ritkán alakulhatnak ki mellékhatások.

A használók beszámoltak:

  • pattanásokról
  • szőrzetnövekedésről
  • zsíros bőrről

Mellékhatások mérséklődhetnek amennyiben Zitazoniummal együtt alkalmazza a Danabol készítményünket.

Ha súlyosabb tüneteket tapasztal, túladagolta a készítményt, vagy nem érzi hogy múlnának a tünetek, keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Danabol rendelés

Webshopunkban olcsó Danabol eladó igazolt eredettel és alacsony Methandienone áron. Az alacsony Methandienone árak mellett rendkívül sok akciót is biztosítunk az Ön számára.

Ilyen a 20.000Ft feletti ingyenes szállításunk, vagy a mennyiségi kedvezmény, melynek köszönhetően alacsonyabb egységárat kap több Danabol vásárlása esetén.

Szállítási módjaink rendkívül széles választékban állnak az Ön rendelkezésére. Biztosítjuk, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet, amennyiben többet olvasna az átvételről és szállításról kattintson ide. Hipergyors kézbesítést várhat, így ha kora délutánig vásárol a Danabol rendelés utáni munkanapon már várhatja is a csomagot!

További kérdése maradt a methandienone rendeléssel kapcsolatban? Esetleg a termékről kérdezne meg egy hozzáértőt? Keresse fel ügyfélszolgálatunk, munkatársaink gyorsan választ adnak Önnek és teljes diszkréció mellett kezelik kérdését, problémáját.