Webshop / Shree Venkatesh – Ovigil HCG

Shree Venkatesh – Ovigil HCG

✔️Készleten

Kiszerelés: 1 ampulla por, 1 ampulla oldószer

Az ár egy dobozra vonatkozik!

8,100 Ft

Leírás

Ovigil általános leírás

Egy erős szteroidos kúrát követően a tesztoszterontermelés lecsökken, vagy teljesen leáll a szervezetben. Ezt Ön nem fogja észlelni a kúra alatt, ugyanis a szteroid hormont szállít, így csak amennyiben abbahagyja az adagolást akkor fog változást tapasztalni. Rendkívül fontos a tesztoszteron termelést visszaállítani, melyre kiváló megoldás az Ovigil vásárlás.

Webshopunkban olcsó Ovigil eladó, mely egy HCG hormon helyreállító készítmény. Megvásárlása esetén a csomagban 2 ampullát fog találni, melyből az egyik por, a másik egy oldószer.

Olcsó HCG vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon arról, hogy mire figyeljen internetes rendelés esetén. Amennyiben nem olvassa el ezt a tájékoztatónkat biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz és hamisítványt fog kézhez kapni. Ez rendkívül veszélyes, ugyanis nem várt mellékhatások léphetnek fel, valamint maradandó károsodást is tapasztalhat.

Webshopunkban olcsó HCG eladó, melyre érvényes pénzvisszafizetési garanciánk is, így biztos lehet abban, hogy csak és kizárólag eredeti termék vásárlása lehetséges áruházunkból.

Ovigil hatása, hatásmechanizmusa

HCG rendelés előtt mindenképpen olvasson hatásáról alább.

Hatását a beszúrást követően rendkívül gyorsan, körülbelül már 2 óra után elkezdi kifejteni, így ekkor már el is kezdődik emelkedni a tesztoszteron szint

A HCG a sárgatest-serkentő hormon hatása utánzásával éri el azt, hogy a herékben található Leydig-sejtek elkezdjék a tesztoszteron termelést. A kúra maximális időtartama 3 hét.

 

Ovigil használata

Olcsó Ovigil rendelés előtt mindenképpen tájékozódjon megfelelő használatáról, ugyanis csak így fogja tudni elérni azt, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaálljon a normális állapotba.

A kúra körülbelül 3 hétig tart, melyet elkezdeni a szteroid kiürülését követően szükséges. Erről részletes információkat talál az adott szteroid termékleírásában.

A termék dobozában 2 ampullából az egyik hormont tartalmaz por formában, a másik egy infúziós oldat. Ezt a kettőt kell vegyíteni, majd befecskendezni. A megmaradó mennyiség tárolása hűtőben történjen.

A készítményt beadhatja izomba szúrva is, de bőr alá fecskendezve javasolt. A kezdő adag 1500-3000 egység, melyet 3-4 naponta kell adagolnia. A következő adagokban az egységet ajánlott csökkenteni.

Túladagolás, vagy 3-4 hétnél tovább tartó használat nem ajánlott, ugyanis ez csak a folyamat lassulásához vezethet.

Ovigil mellékhatások, ellenjavallatok

Olcsó HCG vásárlás esetén a használati javallatok betartása mellett csak ritkán alakulhat ki bármilyen nem várt tünet.

A mellékhatások megfelelő alkalmazás mellett csak átmenetiek és enyhék, így nem kell aggódnia ezek miatt.

A használók beszámoltak már:

  • fáradtságról
  • fejfájásról
  • ingerlékenységről

Túladagolás, súlyos mellékhatások, nem múló tünetek esetén azt javasoljuk, hogy mihamarabb keresse fel kezelőorvosát!

Olcsó Ovigil rendelés

Rengeteg akciót is igénybe vehet amennyiben most adja le rendelését. Mennyiségi kedvezményt biztosítunk, valamint 20.000Ft felett ingyenes és hipergyors szállítást. A kézbesítés 1 munkanapon belül történik minden esetben, az ország minden területére. Részletesen ide kattintva olvashat az átvételről és szállításról.

A herék tesztoszteron termelésének visszaállítása rendkívül fontos, így semmiképpen se kockáztasson azzal, hogy ismeretlen helyről rendel. Webshopunk több mint 16.000 elégedett és visszatérő vásárlóval rendelkezik, így biztosak vagyunk abban, hogy Ön is elégedett lesz készítményeinkkel. Ide kattintva elolvashatja milyen lehetőségei vannak, amennyiben valamilyen problémája merülne fel. Akár visszaigényelheti a rendelés teljes árát.

Valamilyen információt nem talált meg? Amennyiben valamilyen fontos kérdése maradt ne tartsa magába! Segítünk Önnek mindenben, csak keresse fel ügyfélszolgálatunkat és a lehető legrövidebb időn belül választ fog kapni.