Webshop / Genesis – Testosterone Enanthate

Genesis – Testosterone Enanthate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,400 Ft

Leírás

Testosterone Enanthate általános leírás

Webshopunkban Tesztoszteron Enantát eladó, mellyel olyan izomtömeget fog tudni felépíteni, ami az egész konditeremben irigylésre méltó lesz. Növelje meg erejét, izmait készítményünkkel.

A Genesis gyógyszergyártó cég által készített Tesztoszteron Enantát rendelését követően egy 10ml-es üveget fog kapni, mely milliliterenként 250mg hatóanyagot tartalmaz. Kúrában érdemes alkalmazni, amit átlagosan 2-4 hónapig érdemes folytatni.

Tesztoszteron Enantát rendelés esetén könnyen belefuthat olyan webáruházakba, ahol sokkal olcsóbban árulnak ilyen és hasonló termékeket. Ezeket általában magánszemélyek üzemeltetik, így nem legálisan működnek, eredetiként feltüntetve árusítanak hamis termékeket. Cégünk elítéli ezeket, ugyanis nem várt mellékhatásokat okozhatnak, károsak lehetnek az egészségre. Mindenképpen ajánljuk, hogy olvassa el ezt a rövid összefoglalót arról, hogy hogyan tudja ezeket a webshopokat kiszűrni. Ezek nélkül a fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Testosterone Enanthate hatása, hatásmechanizmusa

Testosterone Enanthate vásárlás esetén a készítmény hatása már 8 nappal érezhető lesz az első befecskendezést követően. A szervezetben 2-3 hétig lesz aktív.

A készítmény vízvisszatartása megfelelő adagolás mellett nem magas, így amennyiben betartja a használatáról szóló javallatainkat, minőségi és erős izomzatot fog tudni kialakítani, amely nem fog összeesni, ha abbahagyja a kúrát.

Testosterone Enanthate használata

Testosterone Enanthate vásárlás esetén egy olyan készítményt kap, mely teljesen biztonságos, amennyiben betartja az alábbi útmutatóban foglaltakat.

Ez a szteroid lassú felszívódású, így amennyiben lassúnak találja a fejlődést, alkalmazhat az első 2 hétben kiegészítésként más, gyors felszóvódású tömegnövelőt.

A készítményt önmagában heti 2-3 napot használja, összesen maximum 1000 mg-ot. Az injekciót intramuszkulárisan comb-, vagy farizomba érdemes beadni. A kúra időtartama átlagosan 2-4 hónap.

Webshopunkban Tesztoszteron Enantát eladó, melynek amennyiben abbahagyja használatát, mindenképpen javasolt egy HCG hormonvisszaállító kúra. Ez 3 injekcióból áll, az utolsó szteroidos ampulla alkalmazását követő 2-3. héten ajánlott az elsőt beadni. Ezt követően 5 nap kihagyásokkal a következő kettőt.

 

Testosterone Enanthate terápiás javaslat

Amennyiben izmai legyengültek, a fenti mennyiségektől jóval kevesebbet is alkalmazhat, hogy visszaerősödjön. Ebben az esetben 2 hetente 250mg beadása ajánlott. Ezzel 6-8 hét alatt visszanyerheti régi formáját.

Testosterone Enanthate mellékhatások

Tesztoszteron Enantát rendelés esetén Ön egy 100%-ban biztonságos készítményt kap. Ritkán jelentkeznek és gyors lefolyásúak.

Komoly mellékhatások megjelenése esetén orvosi segítség szükséges lehet, azonban amennyiben megfelelően alkalmazza a szert, ezek teljes mértékben elkerülhetőek.

Előfordulhatnak aknék a vállon és háton, zsíros bőr, hajhullás, prosztata megnagyobbodás. Ezek jellemzően rövid időn belül enyhülnek.

Testosterone Enanthate rendelés

Amennyiben meggyőzőnek találja a szert, mindenképpen ajánljuk, hogy most rendeljen, ugyanis rengeteg kedvezményre jogosult lehet. Akciónk keretén belül 20.000Ft felett ingyenes szállítást kínálunk, valamint amennyiben többet vesz, alacsonyabb egységárat fog kapni. Ne aggódjon, ugyanis amennyiben nem lenne elégedett, készítményünkre pénzvisszafizetési garancia érvényes.

Adja le most rendelését, és akár már holnap Önnél lehet. A kora délutánig feldolgozott megrendelések másnapra kiszállításra kerülnek.

További kérdése maradt? Esetleg felmerült valamilyen problémája, észrevétele? Keresse fel segítőkész ügyfélszolgálatunkat. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül választ adnak Önnek és megoldják problémáját.

Válassza webshopunkat, hogy Ön is a több mint 16.000 visszatérő vásárlóból álló ügyfélkörünkbe tartozzon. Legyen Ön a konditerem királya!