Webshop / EGIS - Zitazonium

EGIS - Zitazonium

✔️Készleten

Kiszerelés: 60 tabletta / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

11,500 Ft

Leírás

Zitazonium általános leírás

Olcsó Zitazonium vásárlás esetén egy tamoxifen citrát hatóanyagot tartalmazó készítményt kap, mely egy anti-ösztrogén hatású vegyület. Egy szteroidos kúra alatt fontos lehet ezen termék használata, ugyanis megakadályozza a gynecomastia kialakulását, mely a női mellkehez hasonló szövetnövekedést okoz férfiaknál.

Zitazonium rendelés esetén a csomagban 60 darab tablettát fog találni. Ezek mindegyike 10 mg Tamoxifen (tamoxifen citrate) hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZAT! Az internetes csalók megjelentek a gyógyszerpiacon is, melyre az egyik legveszélyesebbek. Ez amiatt van, ugyanis míg egy ruházati termék hamisításánál nem léphetnek fel erősebb problémák, egy gyógyszer esetében már sokkal inkább. A gyógyszerek forgalomba kerülés előtt több éves laboratóriumi teszteléseknek esnek alá, melyek segítik, hogy a lehető legjobb hatást érjék el és tisztában legyenek az esetleges hatásokkal a szervezetre. Amennyiben hamisítványt vásárol, azok otthoni körülmények között összekotyvasztott termékek általában, melyek magas egészségügyi kockázatot jelentenek. Kerülje el a csalókat, olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, melynek köszönhetően könnyedén ki tudja szűrni majd a hamisítókat. Enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Webshopunkban olcsó Zitazonium eladó eredeti és kiváló minőségben, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Zitazonium hatása, hatásmechanizmusa

Tamoxifen Citrate rendelés előtt a hatóanyag pontos hatásáról és hatásmechanizmusáról alábbi összefoglalónkban olvashat részletesen.

Anti-ösztrogénként lép fel a szervezetben, melynek köszönhetően el tudja kerülni a női mellhez hasonló szövetnövekedést.

Bevétel után azonnal kifejti hatását.

Zitazonium használata

Webáruházunkban olcsó Zitazonium eladó, amely egy anti-ösztrogén készítmény. Megfelelő használata rendkívül fontos a mellékhatások elkerülése érdekében, valamint a legjobb eredményért.

A tablettát napi rendszerességgel érdemes használni 2-3 héten keresztül. Az ajánlott napi mennyiség általában 10-20 mg, amennyiben kezelőorvosa máshogy nem rendelkezik erről.

Túladagolás esetében nők tapasztalhatják, hogy felborul hormonháztartásuk.

A használat alatt kerülje az alkohol és egyéb tudatmódosító szerek használatát!

 

Zitazonium mellékhatások, ellenjavallatok

Olcsó Zitazonium rendelés esetén egy teljesen biztonságos készítményt kap, mely garantáltan eredeti, így csak ritkán okozhat mellékhatások. Sajnos minden gyógyszernél előfordulhat valamilyen nem várt tünet a szervezet reakciójától függően. Ezek a legtöbb esetben gyors lefolyásúak és enyhék.

A készítményt terhesség alatt nem ajánlott szedni!

Előfordulhat:

  • szédülés
  • fejfájás
  • hajhullás

Olcsó Zitazonium rendelés

Rendeljen azonnal webshopunkból! Mire vár még? Vásároljon nagyobb mennyiségben és részesüljön jelenlegi akciónkban! Magasabb darabszám esetén jóval alacsonyabb egységárat fog kapni. Fél, hogy elégedetlen lesz és akkor több pénzt bukott? Ne tartson ettől, ugyanis ha valamilyen problémája merülne fel a rendelésével, akkor egyszerűen visszakérheti pénzét, melyet visszaküldés után azonnal vissza is térítünk.

Kérje azonnali szállítással a csomagot! Ha kora délutánig vásárol, úgy törekszünk arra, hogy 1 munkanapon belül kézbesítsünk minden rendelést. A szállításról és átvételről részletesen itt olvashat.

Amennyiben egyéb kérdése merülne fel, vagy valamilyen problémája akadt, csak vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársaink arra törekednek, hogy vásárlóink 100%-ban elégedettek legyenek, így bármilyen jellegű gond esetén próbálunk Önnek segíteni, esetlegesen valamilyen kárpótlást adni.

Amennyiben tőlünk vásárol, egy egyedülálló vásárlói élményben lesz része. Zitazonium rendelés olcsón, a szteroidok.com webshopról.