Webshop / Omega Meds – Anavar

Omega Meds – Anavar

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5500
30 szem 7900
40 szem 9900
50 szem 11800
100 szem 24100

2,900 Ft24,100 Ft

Leírás

Anavar általános leírás

Minőségi izomzat rövid idő alatt, teljes biztonság mellett? Alábbi leírásunkból megtudhatja hogy hogyan! Anavar rendelés leadása esetén Ön egy olyan készítményt kap, melynek rendkívül alacsony virizáló hatása van, így nem kell félnie attól, hogy a kúrát befejezve jelentős izomtömeg csökkenés lépne fel.

Anavar rendelés esetén a csomagban egy 100 tablettát tartalmazó dobozt fog találni, mely mindegyike 10 milligramm hatóanyagtartalommal bír.

Tőlünk nyugodtan vásárolhat, ugyanis termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így biztos lehet abban hogy csak bevizsgált és minőségi készítményt kap, mely garantáltan eredeti.

Amennyiben beüti a keresőbe az Anavar vásárlás, vagy Anavar rendelés kifejezést, milliónyi találatot fog kapni, innen rendkívül nehéz kiválasztani a legmegfelelőbbet, ahol kizárólag eredeti termékeket árulnak. Ezért készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen amikor az interneten rendel. Ide kattintva elolvashatja, mindenképpen azt ajánljuk, hogy ezt tegye meg, ugyanis a hamisítványok használata nem várt mellékhatásokhoz vezethet és rendkívül káros lehet az egészségére. Enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz, semmiképpen se hagyja hogy ezek a csalók Önön kísérletezzenek. Néhány ezer forint megspórolásáért nem éri meg ekkora kockázatnak kitennie szervezetét.

Anavar hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Oxandrolone eladó, melynek hatását kifejtjük bővebben az alábbi tájékoztatónkban.

A szervezetben 8-12 óráig mutat aktivitást, majd 3-4 hét alatt teljesen kiürül.

Virizáló hatása rendkívül alacsony, így nem kell attól félnie, hogy a felépített izmok összeesnek amennyiben abbahagyja a használatot. Androgén hatásai csekélyek, ezért a nők körében is rendkívül kedvelt szteroid.

Diéta alatt izomtömeggyarapodást is elérhetünk, azonban ez nem lesz olyan látványos, mint más szteroidoknál.

Anavar használata

Anavar készítményünknél rendkívül fontos a megfelelő használat, így javallatainkat erről szólóan kérjük, hogy részletesen olvassa el. Elkerülheti a nem várt kellemetlen mellékhatásokat és a vízvisszatartást is teljesen.

A napi ajánlott adag nők esetében 10-25 milligramm. Férfiaknál az ajánlott kezdő mennyiségi 15-30 milligramm, majd ez attól függően, hogy hogyan reagál rá a szervezete növelhető 40-100 milligrammig is. A folyamatos hatás érdekében már reggel érdemes elkezdeni a napi adagok bevitelét. Ajánlott a napi mennyiséget minél több adagra bontani. Túl sok használata erősítheti a mellékhatásokat, így amennyiben nem elégedett az eredménnyel, kombinálja más szteroiddal, mintsem többet használ ebből és túladagolja.

 

Anavar mellékhatások

Anavar vásárlás esetén amennyiben betartja használati javallatainkat és nem lépi túl a megadott napi mennyiségeket, akkor nem kell tartania a nem várt gyorsan fellépő tünetektől. Néhányaknál még így is előfordulhatnak mellékhatások, azonban ezek mindig minden esetben gyors lefolyásúak és enyhék.

A használók megfelelő adagolás mellett beszámoltak már az alábbi tünetekről:

  • fejfájás
  • hányinger
  • ingerlékenység

Alacsonyabb mennyiségek alkalmazása esetén ezeknek a kialakulására kisebb esély van, valamint amennyiben nem fogyaszt alkoholt és egyéb tudatmódosító szereket, az is csökkentheti a nem várt tünetek számát.

Túladagolás, vagy súlyosabb tünetek tapasztalása esetén cégünk azt ajánlja, hogy keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Anavar rendelés

Webshopunkban olcsó Oxandrolon eladó, melyből amennyiben többet vásárol, alacsonyabb egységárat fog kapni. A termékeink csak és kizárólag eredetiek, melyeket amellett, hogy rendkívül alacsony áron adunk, még kedvezményeket is nyújtunk a rendelés mellé. Amennyiben 20.000Ft felett vásárol, élhet ingyenes szállításunkkal, mely rendkívül gyorsan meg is történik. A csomag átvételére széleskörben nyújtunk lehetőséget, mely lehetséges akár személyesen, vagy automatából is. Az átvételről részletesebben ide kattintva olvashat. Megtalálhatja előző tájékoztatónkban részletesen azt is, hogy amennyiben kora délutánig leadja rendelését, úgy a rendelést követő munkanapon kézbesítjük a megrendelt csomagot.

Termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így igazolt hatással rendelkeznek és garantáltan eredetiek, melyre 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Kérdése maradt? Ügyfélszolgálatunk mindenre válaszol és szívesen nyújt segítséget Önnek. Amennyiben valamilyen problémája merült fel, azt is igyekszünk a lehető leggyorsabban és legdiszkrétebben megoldani.