Hamis termékek

A 21. század nyújtotta technikai fejlődés okán szinte már mindenki nyithat webshopot, néhány kattintással, ezért amennyiben beírja a keresőbe, hogy szteroid rendelés, több 1000 találatot fog kapni. Sajnos ezek 99%-a hamisítványokat árusít, eredetiként feltüntetve. Szinte lehetetlen megkülönböztetni ezeket az áruházakat az olya legálisan működő eredetit áruló webshopoktól, mint Cégünk. Néhány pontban mégis összefoglaltuk Önnek, hogy mivel tudja kiszűrni ezeket, a több mint 20 éves piaci jelenlétünk alatt sikerült összegyűjtenünk azokat az információkat, melyeknek segítségével elkerülheti azt, hogy átverés áldozata legyen. 1-2 percet mindenképpen szánjon rá életéből.

Az online áruházak nagyrésze nem bejegyzett cégek által vannak üzemeltetve, akik gyógyszerhamisítók, dílerek.

Hogyan kerülheti el a csaló webshopokat?

1. Ellenőrizze, hogy a tartalmak eredetiek-e az oldalon

A gyorsan felépített hanyag webshopok a termékleírásokat, szövegeket általában csak másolják valahonnan. Nem fordítanak időt arra, hogy eredeti szövegeket írjanak, inkább lemásolják az eredeti termékeket árusító oldalakról. Honnan tudhatja hogy a tartalom másolt? Szteroid rendelés leadása előtt a copyscape.com oldalon tudja ellenőrizni azt, hogy az adott weboldal másolt tartalmakkal üzemel-e. A böngészőből csak kimásolja a webcímet, majd beilleszti az általunk említett oldalra, majd ellenőrzi a találatokat. Néhány egyezést találhat, melyek kapcsolódhatnak sütikhez, vagy gyakran használt kifejezésekhez, ezeket nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja. Mindenképpen elrettentő lehet, amennyiben sok találatot ad az oldal, hosszabb összefüggő szövegekkel.

2. Legálisan működő, regisztrált vállalkozástól vásároljon csak

Amennyiben legálisan működő cégtől vásárol, nagyon kicsi az esély arra, hogy hamisítványt fog kapni. Az internetes apróhirdetési oldalakon (vatera, jófogás, stb..), valamint a piacokon csak utángyártott szereket kaphat. Teljesítményfokozó vásárlás előtt mindenképpen ellenőrizze az adott oldalon üzemeltetőjét. Internetes árusítás esetén kötelező feltüntetni a forgalmazó cég adatait (cégnév, adószám, székhely, cégjegyzékszám), melyek általában a kapcsolat, vagy ügyfélszolgálat menüpontban találhatóak. Gyakran tüntetnek fel hamis adatokat, így mindenképpen ellenőrizze ezeket is. Ezt a ceginformacio.hu weboldalon keresztül teheti meg, amennyiben beüti az adószámot, vagy a cég nevét, találatként fel kell hogy dobja a vállalkozás adatait.

3. Figyeljen arra, hogy mennyire összeszedett az adott weboldal

Egy legálisan működő webshop gondosan van megszerkesztve, jól összeszedett tartalmak vannak és nincsenek hivalkodó hibák, melyek ,,gagyi” megjelenést adnának az oldalnak. Hamis termékeket árusító oldalnál a mondatok nem magyarosak, tele vannak helyesírási hibával, jellemzően külföldi szövegek vannak a Google által automatikusan lefordítva. Az oldalon nincsenek látványelemek, vagy nagyon rosszul működnek és megnehezítik a használatot. Az eredeti termékeket forgalmazó webshopok (olyanok mint Mi) törekednek arra, hogy a legjobb megjelenést nyújtsák és az oldal kezelése, rendelés leadása rendkívül könnyű folyamat.

4. Vigyázzon a hamis visszajelzésekkel

Szteroid rendelés esetén találhat akár olyan webshopokat is, melyek egészen jól meg vannak szerkesztve és könnyen kezelhetőek, sőt még vásárlói visszajelzések is találhatóak. Sokszor bizalmat kelthetnek Önben ezek a vélemények, azonban rendkívül legyen elővigyázatos ezzel, ugyanis könnyen lehet, hogy ezeket az üzemeltető írta magáról, vagy esetleg közeli ismerősöktől kapták. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy független oldalról tájékozódjon amennyiben szteroidot rendel. Ezt úgy teheti meg, hogy beírja a keresőbe az oldal nevét, valamint mellé azt, hogy ,,vélemények”, vagy hogy ,,visszajelzések”, esetleg úgy keres rá, hogy ,,Mit gondoltok az xy oldalról?”. Amennyiben ez ad találatot magának és független oldalakon ahol nincsenek hirdetések és bannerek az oldalról jó véleménnyel vannak az oldalról, abban az esetben megnyugodhat, ugyanis nagy valószínűséggel eredeti terméket fog tudni vásárolni onnan.

5. Fontos a domain végződés

Domain: weboldal címe

Domain végződés: Webcím, majd egy pont és az azt követő néhány karakter.

Példa: magyarorszag.hu A domain név ezek alapján a magyarorszag, a .hu pedig a domain végződés.

Csak olyan helyről rendeljen, ahol .hu, vagy .com végződés van, ugyanis ezek könnyen visszakövethető webcímek, a hatóságok által is ellenőrizhető adatokkal. A .to, .cc, .bolt.hu, .cloud, hasonló domain nevek ún. bújtatott domain nevek, melyek nem lekövethetőek.

6. Lehetőleg ne fizessen előre

Amennyiben nincsen utánvétes fizetési lehetőség mint nálunk, abban az esetben csak nagyon indokolt esetben fizessen előre. Rengeteg hamisítványokat forgalmazó webshop a vásárlóikat rákényszeríti arra, hogy megadják bankkártya adataikat. Amennyiben még nem rendelt innen és nem tudja biztosra hogy megbízható az áruház, semmiképpen se adjon meg semmilyen banki adatot.

7. Ne essen kísértébe a feltűnően olcsó árak láttán

Azok a csalók, akik nem legálisan árulnak termékeket és még hamisítványt is küldenek, rendkívül alacsony árat ígérhetnek. Ez azért van, mivel a termékek beszerzése költsége szinte semmi, mivel a készítmények olcsó anyagokat tartalmaznak, nincsenek bevizsgálva, valamint azért mivel nem adóznak ezek után. Ezek a szteroidok egészségügyi kockázatnak teszik ki Önt amennyiben használja őket, akár tartós megbetegedést is okozhatnak. Szerintünk néhány ezer forint megtakarítása nem ér annyit, hogy akár élete végéig kínozza Önt valamilyen betegség.

8. Már megrendelte a terméket és nem biztos abban, hogy eredeti-e?

Bevétel előtt mindenképpen olvassa végig a fenti felsoroltakat, majd ellenőrizze vissza azon a webshopon, ahonnan megrendelte. Ellenőrizze a megérkezett termék lejárati dátumát, valamint azt hogy bontatlan-e a csomag. Ha nem bliszterben, hanem kinyomkodva érkezik a csomag, semmiképpen se vegye be! Ellenőrizze, hogy megtalálható-e a csomagon a gyártási-, vagy sorozatszám.

3271483

A fenti pontok elolvasását követően már biztosan tudni fogja, hogy eredetit kap-e majd kézhez amennyiben leadja rendelését az adott oldalnál. A fenti szűrőn megakad minden olyan csaló aki csak nyerészkedni szeretne vásárlóin, úgy hogy nem érdekli őket, hogy pontosan milyen egészségügyi károkat okoznak a szervezetében.

Fontosnak tartjuk kiemelni mégegyszer, hogy csak és kizárólag eredeti Szteroid rendelés mellett döntsön, ugyanis a hamisítványok nem csak az ígért hatást nem nyújtják, de még nem várt mellékhatásokat, tartós károsodást is okozhatnak.

Cégünk mindig, minden körülmények között csak és kizárólag eredeti terméket küld ki a vásárlóinak. Nem kell félnie amennyiben tőlünk rendel, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre.

Amennyiben egyéb kérdése merült volna fel, vagy részletesebben elolvasná cégünk adatait, kattintson az ügyfélszolgálat menüpontra, vagy IDE.