Webshop / Vedi Pharma – Parabol

Vedi Pharma – Parabol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,700 Ft

Leírás

Parabol általános leírás

A Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate hatóanyag tartalmú Parabol rendelés ajánlott lehet azoknak, akik szeretnének minőségi és jelentős izomtömeget felépíteni, mely nem esik össze a kúra befejezését követően. Használják még erőemelők is, ugyanis az erőt nagymértékben növeli, de nem köti meg a vizet. Többek között ezt a hatóanyagot tartalmazzák a Tri-Trebolone készítményeink is. Ez a termék a régen Parabolan márkanéven vált világhírűvé és elismertté.

A csomagban 10 ampullát fog találni, melyek mindegyike egy milliliteres és 76 milligramm Trenbolone hatóanyag tartalommal rendelkezik.

Parabol vásárlás esetén rendkívül legyen elővigyázatos, ugyanis könnyen belefuthat hamisítványokba. Hanyag, gyorsan összerakott weboldalakon árulnak nem eredeti készítményeket, melyek rendkívül veszélyesek lehetnek. Könnyen felismerhetőek, ugyanis a piaci ártól jóval alacsonyabbat kínálnak, a szövegek tele vannak helyesírási hibákkal. Ez a néhány dolog azonban nem minden webshopnál van így, vannak gondosabban elkészített webshopok is, melyeket ugyanúgy ki tud szűrni, ezért készítettük Önnek rövid összefoglalónkat erről szólóan. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy ide kattintva olvassa el, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy a csalók kísérleti alanyává fog válni.

Parabol hatása, hatásmechanizmusa

Trenbolone vásárlás előtt olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A szervezetben az aktivitási ideje a Trenbolone Enanthate készítményhez hasonlóan körülbelül 14 nap.

Használati javallatok betartása esetén nem kell attól tartania, hogy amennyiben abbahagyja a használatot jelentősen csökkenne izmainak tömege és minősége, ugyanis nincsen vízvisszatartó hatása, rendkívül erős és minőségi izomtömeg építhető vele.

Parabol használata

Weboldalunkon olcsó Parabol eladó eredeti minőségben, melyet mielőtt megrendel mindenképpen olvassa el használati javallatainkat, hogy minimálisra csökkentse a mellékhatások kialakulásának esélyét, valamint a lehető legjobb eredményeket érhesse el.

A készítményt kétnaponta ajánlott használnia, napi maximum 76 milligramm alkalmazásával. Azt javasoljuk, hogy kezdetben csak 25 mg-os adagokkal kezdjen, majd annak függvényében, hogy hogyan reagál szervezete a hatóanyagra, növelje az adagokat fokozatosan.

Óriási izomtömeg építéshez lehetősége van Tesztoszteron Enantháttal, Sustanon 250mg-al, vagy Danabol tablettával kombinálni. A kúra levezetéseként pedig mindenképpen ajánlott még 4 hétig Stanazolol injekciót használni, majd HCG-t.

Fordítson kiemelt figyelmet arra, hogy ne adagolja túl a szteroidot, ugyanis nem megfelelő használat esetén erős mellékhatások is jelentkezhetnek.

A herék tesztoszteron termelése a kúra alatt felborul, így a használat befejezése után 15 nappal kezdjen bele egy HCG kúrába. Ez 3 injekcióból áll, melyek 5 napos kimaradásokkal beadandóak. Ez a három HCG injekció után mindenképp visszaáll a herék tesztoszteron termelése, amennyiben a szteroid felborította volna azt.

Parabol mellékhatások

Webshopunkban eredeti és olcsó Trenbolone eladó, mely sokkal anabolikusabb, mint a tesztoszteron, ezért jóval erősebb hatás érhető el, viszont a mellékhatások is erősödhetnek amennyiben nem megfelelően alkalmazza a készítményt, így mindenképpen tartsa be használati javallatainkat.

Minimálisra csökkenti a mellékhatások kialakulásának esélyét amennyiben az előző blokkban olvasottakat betartja, azonban a használók még ebben az esetben is tapasztaltak enyhe, gyors lefolyású tüneteket, melyek az alábbiak voltak:

  • zsíros bőr
  • enyhe hajhullás
  • fejfájás
  • aknék, pattanások megjelenése

Súlyos tünetek esetén, vagy ha túladagolta a készítményt mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával a lehető legrövidebb időn belül.

 

Olcsó Parabol rendelés

Azonnali izomtömeg növekedésre vágyik, mely nem esik össze amennyiben abbahagyja a kúrát? A webshopunkban is eladó Parabol vásárlás lehetőséget ad erre, mely garantáltan eredeti és minőségi készítmény. Az ország teljes területére 1-2 napon belül szállítunk. Az átvételről és szállításról bővebben ide kattintva olvashat.

Olcsó Parabol rendelés esetén a termékre érvényes pénzvisszafizetési garanciánk is, így nem kell félnie, hogy ha elégedetlen lenne a minőséggel, úgy elbukja a pénzét, ugyanis ebben az esetben visszakérheti a Trenbolone rendelés teljes vételárát. Attól tart, hogy nem érkezik meg rendelése? Ne aggódjon, ugyanis csak és kizárólag utánvétes fizetés elérhető nálunk, így amíg nem vette át a csomagot, semmit nem kell kifizetnie. Webshopunkban egyáltalán nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia.

Amennyiben tőlünk rendel biztos lehet abban, hogy profi és diszkrét kiszolgálást kap, gyors szállítással. Vásárlóink teljes elégedettségről számolnak be, szeretnénk, ha Ön is része lenne a több mint 16.000 főből álló ügyfélkörünknek.

Amennyiben valamilyen kérdése merült fel, írjon nekünk, vagy hívjon minket, munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek. Ide kattintva elérheti ügyfélszolgálati elérhetőségeinket.