Webshop / Kenwoo – Oxymetholone

Kenwoo – Oxymetholone

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 3100
20 szem 5800
30 szem 7900
40szem 9700
50szem 10900
100 szem 21600

3,100 Ft21,600 Ft

Leírás

Oxymetholone általános leírás

Olcsó Oxymetholone vásárlás esetén a csomagban egy olyan készítményt fog találni, mely 120 tablettát tartalmaz, darabja 50mg-os hatóanyagtartalommal rendelkezik.

A készítmény egyik legnépszerűbb tablettás tömegnövelő szteroid, rendkívüli eredményeket lehet vele elérni megfelelő használat mellett.

Magas vízvisszatartó hatása van, így mindenképpen fontos a megfelelő használat, valamint a kúra levezetése, hogy a gyorsan felépített izmok minőségivé válhassanak.

OXYMETHOLONE RENDELÉS ELŐTT! Amennyiben webshopunkban vásárol, úgy nem kell félnie attól, hogy nem minőségi, vagy hamisított készítményt kapna, ugyanis csak és kizárólag eredeti termékeket forgalmazunk. Amennyiben valamilyen problémája mégis felmerülne, visszakérheti pénzét. Sok webshop sajnos azonban nyerészkedik vásárlóin, megtévesztik őket az alacsony árakkal, majd nem eredeti terméket küldenek ki, mely nem bevizsgált, nincsenek igazolva hatásai. Mondanunk sem kell, hogy ez milyen veszélyes lehet, így mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, mely segítségével ki fogja tudni szűrni az ilyen csalókat.

 

 

Oxymetholone hatása, hatásmechanizmusa

Az Oxymetholone hatásáról és hatásmechanizmusáról az alábbi tájékoztatóban olvashat részletesen.

A szervezetben 16 órán keresztül mutat aktivitást, ezért fontos a napi többszöri adagolás.

Minimális májkárosító hatása van, így fontos lehet májvédő használata a kúra alatt, valamint a 8 hetes adagolás után néhány hét szünet.

Magas vízvisszatartással rendelkezik, mely miatt erős vizesedés várható a kúra alatt, azonban amennyiben kitolja a használatot 3-4 héttel és helyette stanozolol injekciót, vagy tablettát alkalmaz, úgy a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetekké alakulnak, nem fog jelentős izomtömegcsökkenést tapasztalni a kúra után.

 

Oxymetholone használata

Webshopunkban eredeti és olcsó Oxymetholone eladó, mely megfelelő használata rendkívül fontos a mellékhatások elkerülése, valamint a legjobb eredmények elérése érdekében, így részletesen olvassa el és tartsa be javallatainkat.

A készítményt pohár vízzel érdemes lenyelni étkezés közben. A maximális adag naponta 3×1 tabletta, melyet fokozatosan érjen el. Ez azt jelenti, hogy napi fél tabletta alkalmazásával kezdjen, majd fél adagokkal növelje a dózist, elérve a maximumot. Csak akkor növelje ezt, amennyiben nem érez kellemetlen mellékhatásokat az adagolás közben.

A használat nők számára nem ajánlott.

A kúra általában 8 hétig tart, mely idő alatt érdemes Zitazonium használata, hogy elkerülje a női mellhez hasonló szövetnövekedést.

A használat befejezése után 2 nappal kezdjen el egy HCG hormon helyreállítást, ugyanis a herék tesztoszteron termelése felborul a kúra alatt. Ez 5 napos rendszerességgel beadott injekciókat jelent. Összesen 3 alkalommal kell beszúrnia magának, majd néhány napon belül visszaáll a hormon termelés a normál állapotba.

 

Oxymetholone mellékhatások

Olcsó és eredeti Oxymetholone vásárlás lehetséges webshopunkban, mely megfelelő használat esetén is okozhat enyhe mellékhatásokat, azonban ezek gyors lefolyásúak, így néhány napon belül enyhülnek.

A használók beszámolója alapján az alábbiak jelentkezhetnek:

  • hasmenés
  • alvászavar
  • koleszterinszint emelkedés
  • aknék, pattanások kialakulása

A használat alatt nem ajánlott alkohol fogyasztása!

Amennyiben erősebb tüneteket tapasztal, vagy nem múlnának a mellékhatások, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Oxymetholone rendelés

Webshopunkban olcsó Oxymetholone eladó, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy termékeink kiváló minőségűek. Készítményeinket közvetlenül a gyártótótól szerezzük be, így minden esetben csak és kizárólag eredeti készítményt kaphat.

A szállítás rendkívül gyors, ugyanis a kora délutánig leadott rendelések 1 munkanapon belül kiszállításra kerülnek. Az átvételről és szállításról részletesen ide kattintva olvashat, vagy amennyiben még egyéb kérdése lenne ezzel, vagy mással kapcsolatban, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.