Webshop / Omega Meds – Dura Test

Omega Meds – Dura Test

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,100 Ft

Leírás

Dura Test általános leírás

Webshopunkban Dura Test eladó, melynek hatóanyaga a Tesztoszteron Cipionát. Ez egy olyan tesztoszteron észter, aminek köszönhetően mennyiségileg nagy, de nem túl minőségi izomzatot fog tudni felépíteni, viszonylag rövid idő alatt. Ezen kívül jelentős erőnövekedésre is szert tehet kúrában történő alkalmazás esetén. Amennyiben még agyobb izomtömeget szeretne kialakítani, kombinálhatja más anabolikus szteroiddal is, mint a Danabol, a Nandrolone.

Dura Test vásárlás esetén Ön egy 10 ampullát tartalmazó csomagot kap, mely mindegyike 1 ml-es. Ezek darabja 200 mg hatóanyagot tartalmaznak.

Dura Test rendelés esetén amennyiben most megvásárolja webshopunkból a készítményt, a rendelést követő munkanapon kézbesítjük.

VIGYÁZAT! A termék a második legnépszerűbb tesztoszteron származék a testépítők körében. Ennek okán rendkívül sok webshop nyerészkedik azzal, hogy hamisítványokat árul, eredetiként feltüntetve. Ez azért veszélyes, mivel az utángyártott termékeket nem vetik alá részletes vizsgálatoknak, így pontos hatásaik nem ismertek. Veszélyes lehet az egészségre és nem várt mellékhatásokat is okozhatnak ezek a készítmények. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy kerülje az ilyen webshopokat. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy hogyan tudja megkülönböztetni ezeket. Ide kattintva érheti el, mindenképpen ajánljuk, hogy Dura Test vásárlás előtt szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis enélkül biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz.

Csak olyan webshopból rendeljen, ahol hozzánk hasonlóan pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a termékekre, ugyanis ott nagy valószínűséggel eredeti termékeket kaphat.

Dura Test hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Testosterone Cypionate rendelés leadása előtt tájékozódjon a hatásáról szóló összefoglalónkból.

A hatását rendkívül gyorsan, 4-5 nap alatt kifejti, majd a szervezetben 10-12 napon keresztül mutat aktivitást, ezután teljesen kiürül.

Vízvisszatartása megfelelő adagolás esetén is magas, így érdemes kitolni a kúrát néhány héttel egy stanozolol kúrával. Ez kompenzálja a kiürült víz és erőcsökkenést, minőségi izomszövetté alakítja a felépített izomrostokat és segít megtartani a megszerzett izomszöveteket.

Dura Test használata

Webshopunkban olcsó Dura Test eladó, melynek a vízvisszatartása tartása, valamint anabolikus hatásai miatt a megfelelő használata és annak levezetése, hormon visszaállítása rendkívül fontos, így mindenképpen olvassa el az erről szóló rövid összefoglalónkat.

A készítményt comb-, vagy farizomba ajánlott fecskendezni heti 2 alkalommal, ekkor várhatunk el magunktól egy normális kiegyensúlyozott tesztoszteron szintet.

Az ajánlott heti beviteli mennyiség 400-800 mg, azonban mindenképpen figyeljen arra, hogy a maximális 1000 mg-ot ne lépje át, ugyanis ettől csak erősebb mellékhatások alakulhatnak ki és magasabb vízvisszatartáshoz vezet.

Amennyiben nagyobb izomtömeget szeretne kialakítani, kombinálja más tömegnövelő szteroiddal, mint a Danabol, Oxymetholone, Nandrolone.

Hormon visszaállítás a szteroid kúra végén: Tesztoszteron Cipionát használata esetén mindenképpen szüksége van hormon visszaállításra, amelyre a Zitazonium és HCG együttes alkalmazása a legmegfelelőbb. Zitazoniumból napi 2 tabletta reggel és este. HCG-ből pedig az utolsó szteroid injekciót követő 13-14. napon érdemes egy HCG hormon visszaállító kúra, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaálljon a normál állapotba. 5 napos rendszerességgel kell összesen 3 darab HCG injekciót beadnia magának. Ezt követően néhány nappal már biztosan visszaáll a herék saját tesztoszteron termelése.

Dura Test mellékhatások

Tesztoszteron Cipionát vásárlás esetén amennyiben megfelelően adagolja a készítményt, csak enyhe és gyors lefolyású mellékhatások jelenhetnek meg, az sem mindenkinél.

A használók beszámoltak: zsíros bőrről, szőrzetnövekedésről, néha férfias típusú kopaszodásról, mélyülő hangról.

Súlyos tünetek észlelése esetén, vagy amennyiben túladagolta a szert, azt ajánljuk, hogy mielőbb konzultáljon kezelőorvosával.

 

Olcsó Dura Test rendelés

Webshopunkban olcsón eladó Tesztoszteron Cipionát tartalmú készítményünk, melyet most azonnal meg tud rendelni webshopunkon keresztül regisztráció nélkül, vagy akár telefonon is. Fizetni utánvéttel tud, így nem kell félnie, hogy nem érkezik meg a termék, ahogy ez külföldről megszokott. Ezen kívül még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így teljes biztonsággal vásárolhat tőlünk.

Ha most rendel, rengeteg akcióban részesülhet. 20.000Ft felett ingyenesen kiszállítjuk a terméket. Ezen kívül, ha többet vásárol, akkor mennyiségi kedvezményt is adunk.

Kezdjen bele a kúrába akár már holnap! Hogyan lehetséges ez? Úgy hogy cégünk hipergyorsan szállít, a kora délutánig leadott rendeléseket 1 napon belül kézbesítjük. Amennyiben további kérdése merült fel a szállítással, vagy átvétellel kapcsolatban, erre a linkre kattintva elolvashatja az erről szóló tájékoztatónkat.

Valamilyen kérdése maradt? Észrevétele, problémája merült fel? Írjon munkatársainknak az ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, garantáljuk, hogy rövid időn belül választ fog kapni.