Webshop / Omega Meds - Nandro Rapid

Omega Meds - Nandro Rapid

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

18,700 Ft

Leírás

Nandro Rapid általános leírás

Nandrolone Phenlypropionate rendelés leadásán gondolkodik? A legjobb helyen jár. Vásárlás esetén pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, így amennyiben bármilyen problémája lépne fel, nem kell aggódnia, ugyanis a rendelés teljes összegét visszatérítjük az Ön számára.

Nandro Rapid vásárlás rendkívül jó választás lehet azoknap a sportolóknak akik versenyre készülnek, valamint azoknak akiknek a célja a teljesítménynövelés vagy izomtömeg növekedés.

Webshopunkban Nandro Rapid eladó, melyet gyorsan kiszállítunk az Ön számára, akár már másnap.

A csomag egy 10 1 ml-es ampullából álló dobozt fog tartalmazni, amely milliliterenként 300 mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON! Az interneten rengeteg eredetinek tűnő hamisítványt lehet kapni, melyek veszélyesek lehetnek a szervezetre. Ezek küllemükben 100%-osan megegyeznek, így rendkívül át kell gondolnia, hogy honnan vásárol. Nandro Rapid vásárlás esetén sok webáruházat fel fog dobni a kereső, azonban mielőtt leadja rendelését, mindenképpen olvassa el az arról szóló tájékoztatónkat, hogy hogyan tudja kiszűrni a csalókat. Ez 1-2 perc alatt végigolvasható, szánja rá ezt a rövid időt életéből, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Ide kattintva érheti el ezt a rövid összefoglalót a hamisítványokat árusító csaló webáruházakról.

Nandro Rapid hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Nandro rapid eladó, melynek hatásairól tájékozódjon vásárlás előtt az erről szóló összefoglalónkból.

A szervezetben 2-3 nap alatt fejti ki hatását, amely rendkívül gyorsnak számít. Aktivitási ideje a szervezetben 10 nap.

A használatáról szóló javallatok betartása esetén nem túl magas a vízvisszatartása, viszont a kúrát érdemes lehet kitolni 3-4 héttel egy stanozolol vagy boldenone kúrával.

Ezeknek köszönhetően minőségi izomszövetek alakulnak ki, melyek a használat befejeztével nem esnek össze. Fokozza a vörös vérsejteket, melynek köszönhetően jelentős erő és izomtömegnövekedés várható.

Nandro Rapid használata

Webshopunkban Nandrolone Phenlypropionate eladó, melynek használatáról szóló javallatainkat mindenképpen olvassa el rendelés előtt.

Comb-,vagy farizomba történő befecskendezése ajánlott naponta, vagy kétnaponta. Nők esetében a heti ajánlott adag maximum 50 mg. Férfiak esetében az ajánlott adag heti 300 mg, a maximum 600 mg, melyet semmiképpen sem érdemes átlépni, ugyanis csak nem várt mellékhatásokhoz és magasabb vízvisszatartáshoz vezethet.

Amennyiben nagyobb izomtömeget építene fel, kombinálja más szteroidokkal. Érdemes lehet mellé Tesztoszteron Enantát vásárlás, vagy Sustanon kúrával kiegészíteni.

A használat befejeztével HCG kúra ajánlott. Ezt 8-10 nappal kell elkezdeni az utolsó injekció után. 3 HCG injekciót kell beadnia magának, 5 napos kihagyásokkal. A herék tesztoszteron termelése még 40-50 éves kor felett is visszaáll a normál állapotba.

Nandro Rapid mellékhatások

Webshopunkban Nandrolone Phenlypropionate eladó, melynek használata során néhány esetben előfordulhatnak enyhe, gyors lefolyású tünetek.

Amennyiben betartja a használatáról szóló javallatainkat, csak fejfájást, fáradtságot, zsíros bőrt tapasztalhat, amelyek gyorsan elmúlnak és enyhék.

Túladagolás, súlyosabb tünetek esetén mindenképpen keresse fel kezelőrorvosát.

 

Olcsó Nandro Rapid rendelés

Olcsó Nandro Rapid rendelés leadásán gondolkodik? Webshopunk a legjobb hely erre, ugyanis biztosítjuk Önnek a legjobb árakat, garantált minőség mellett. Készítményeink eredetiek, melyekre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Fizetés utánvéttel történik, így nem kell semmilyen bankkártya adatot, vagy egyéb információt megadnia számunkra.

Adja le rendelését kora délutánig, ugyanis akkor akár 1 napon belül már megérkezik a csomag. További kérdése merült fel a szállítással vagy az átvétellel kapcsolatban? Kattintson ide és olvassa el az erről szóló rövid tájékoztatónkat.

Nem találta meg valamire a választ? Vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető leggyorsabban segítenek Önnek megoldania a problémáját, teljes diszkréció mellett.

Vásároljon webshopunkból teljes diszkréció mellett, vény nélkül. Biztosítjuk az elégedettségét!