Webshop / Omega Meds – Testo Depot

Omega Meds – Testo Depot

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,100 Ft

Leírás

Testo Depot általános leírás

Izomtömegnövelés a célja? Szeretne Ön lenni a legerősebb és legnagyobb a konditeremben? A legmegfelelőbb helyen jár, ugyanis Testo Depot rendelés esetén mindezek lehetségesek.

Az Omega Meds által gyártott tesztoszteron enantát vásárlás esetén egy 10 ampullát tartalmazó dobozt fog kapni, melyek mindegyike 1ml-es. A hatóanyag ezekben az üvegcsékben 250mg/ml.

VIGYÁZZON! Tudta, hogy az olcsón online rendelhető gyógyszerek 90%-a hamisítvány? Ezek a termékek károsak az egészségére és nem várt mellékhatásokhoz vezethetnek. Miért kockáztatna pár ezer forintért? Az utángyártott termékeket árusító webshopokat könnyen ki lehet szűrni, egy általunk készített rövid összefoglalóval, hogy mire kell figyelni amikor interneten rendel. Mindenképpen olvassa el, ugyanis ezek nélkül az 1-2 perc alatt végigolvasható fontos információk nélkül biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz.

Testo Depot terápiás javaslat

Legyengültek az izmai? Climaxon esik át éppen? Kis mennyiségben terápiás hatású lehet a Tesztoszteron Enantát. Ebben az esetben 250mg-os adagok befecskendezése ajánlott 2 hetente.

 

Testo Depot hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Testosterone Enanthate eladó, melynek rendkívül jótékony hatásai vannak az izomzatra. Mindenképpen olvassa el rövid összefoglalónkat erről.

A tesztoszteron enantát a beszúrást követő 8. naptól kezd el hatni, majd 2-3 hétig is aktív lesz a szervezetben.

A vízvisszatartása túladagolás esetén erős, azonban amennyiben az adagolás megfelelően történik nem magas.

Testo Depot használata

Testosterone Enanthate rendelés előtt részletesen olvassa el a használatáról szóló tájékoztatónkat, hogy semmiképpen se tapasztalhasson kellemetlen mellékhatásokat.

Far-, vagy combizomba fecskendezze be a készítményt. A heti ajánlott adag 2-3 dózisra lebontva 250-1000mg, amellyel jelentősen megnöveli izomtömegét. 1000mg feletti alkalmazás esetén már előfordulhatnak kellemetlen mellékhatások, így ez a mennyiség már nem ajánlott.

Amennyiben gyorsabb tömegnövelést szeretne elérni, ajánlott egy gyors felszívódású egyéb tömegnövelőt is használni, mielőtt kifejtené hatását a készítmény. Ebben az esetben az első 3 hétben a kettőt párhuzamosan lehet alkalmazni.

A használatot követően 2-3 héttel, amikor már nincsen hatása a Tesztoszteron Enantátnak, ajánlott egy HCG kúrát elkezdeni. Ezt 3 injekcióban adagolhatja, 5 naponta és vissza fog állni a tesztoszteron termelés a megfelelő állapotba.

Testo Depot mellékhatások

Testo Depot vásárlás esetén amennyiben betartja a korábbi blokkban olvasható használati utasításokat, nem érhetik kellemetlen meglepetések. Mint minden gyógyszernél, ennél is előfordulhatnak ritka, enyhe lefolyású tünetek, viszont ezek rendszeresen gyorsan elmúlnak. Súlyos tünetek túladagolás esetén jelentkezhetnek.

Előfordulhatnak szteroid aknék a vállon, háton. Nagy mennyiség esetén kialakulhat zsíros bőr, hajhullás, prosztata megnagyobbodás.

 

Testo Depot rendelés

Nálunk Testosterone Enanthatne eladó, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Amennyiben nem lenne elégedett, nem kell félnie, ugyanis visszatérítjük a rendelés teljes összegét. Biztos lehet benne, hogy eredeti és igazolt hatású terméket fog kézhez kapni.

Rendelni szeretne? Vásároljon többet és jogosult lesz mennyiségi kedvezményünkre. Továbbá 20.000ft felett ingyenes szállítást is biztosítunk az Ön számára. Amennyiben vásárolna, tegye meg most, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket már másnap kézbesítjük. További információkat a szállításról itt olvashat.

Ha felmerültek még kérdései, vagy nem talált meg valamilyen információt az oldalon, esetlegesen valamilyen problémája lenne, keresse fel segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek.