Webshop / West Bengal – Sustanon

West Bengal – Sustanon

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,600 Ft

Leírás

Sustanon általános leírás

Sustanon rendelés ajánlott mindenkinek, aki szeretne gyorsan, biztonságosan nagy izomtömeget felszedni magára. Webshopunkban olcsó Sustanon eladó, mely 2-3 nap alatt már elkezdi kifejteni hatását. Cégünk garantálja a termékek minőségét, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk a készítményeinkre.

1-2 nap alatt kiszállítjuk a megrendelését, vegye igénybe hipergyors szállításunkat!

A csomag tartalmaz egy 10 milliliteres ampullát, amely 250mg/ml hatóanyagot tartalmaz, amely eloszlása az alábbiak alapján történik :30mg Testosterone Propionate, 60mg Testosterone Isocaproate, 100mg Testosterone Decanoate, 60mg Testosterone Phenylpropionate.

VIGYÁZZON A CSALÓKKAL! Webshopunkban csak eredeti termékeket kaphat, azonban a piacon rengeteg a miénkhez hasonló oldalt talál, ahol kecsegtetőbb árak lehetnek. Ezek a weboldalak magánszemélyek kezében vannak és illegális működésük mellett még hamisítványokat is küldenek ki a megrendelőknek. Az utángyártott termékek rendkívül veszélyesek lehetnek a szervezetre, ugyanis nem bevizsgáltak és nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy csak és kizárólag eredeti Sustaton rendelés mellett döntsön! Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, hogy hogyan tudja kiszűrni a csaló oldalakat. Ezt az 1-2 perc alatt végig olvasható tájékoztatót itt találja. Ezek nélkül a fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Sustanon hatása, hatásmechanizmusa

Tesztoszteron Mix vásárlás esetén a hatásáról szóló tájékoztatónkat mindenképpen tanulmányozza részletesen.

A hatása aktív marad rendkívül hosszú ideig, 3-4 hétig, az első injekció 2-3 nap után már érezhető.

Vízvisszatartása még megfelelő használat esetén is rendkívül magas, így a kúrát kitolva 3-4 héttel egy stanozolol és boldenone kúrával lehetséges csak minőségi izomszöveteket kialakítani.

Sustanon használata

Webshopunkban Sustanon eladó, melynek megfelelő használata rendkívül fontos, hogy ne alakulhassanak ki kellemetlen mellékhatások. Mindenképpen olvassa végig javallatainkat a legkiválóbb hatás érdekében.

Hetente 2-3 ampulla az ajánlott adag, azonban amennyiben többet használna, arra figyeljen, hogy 1000mg-nál (4 ampulla) semmiképpen se használjon többet 7 napon belül. A készítményt comb-, vagy farizomba kell fecskendezni injekciós tű segítségével. Amennyiben gyorsabb izomtömegnövekedésre vágyik, ne többet használjon a készítményből, hanem alkalmazzon mellé más szteroidot is.

A használat után HCG hormonvisszaállítás ajánlott, amely 3 injekcióból áll. Az utolsó adag után 3-4 héttel ajánlott az elsőt beadni, azt követően 5 nap kihagyásokkal a következő 2-t. Ezeknek köszönhetően a herék tesztoszteron termelése visszaáll, akár 40-50 éves kor felett is.

A kúra ideje alatt kerülendő a tudatmódosító szerek, valamint az alkohol használata.

 

Sustanon mellékhatások

Sustanon vásárlás esetén amennyiben részletesen elolvassa a használatáról szóló tájékoztatónkat, valamint betartja azt, nem érhetik súlyos mellékhatások. Néhány enyhe tünet azonban jelentkezhet.

Ilyen lehet a hajhullás, zsíros bőr, pattanások kialakulása. Ezekről néhány használó számolt be, nem minden esetben jelennek meg.

Ha a fentiektől súlyosabb tüneteket tapasztalna, konzultáljon kezelőorvosával mindenképpen.

Olcsó Sustanon rendelés

A webshopunkban lévő Sustanon árak rendkívül kedvezőek, valamint garantáltan eredeti termékeket árulunk. Rengeteg akciót is nyújtunk az Önök számára, mint például a 20.000Ft feletti ingyenes szállításunk, vagy a mennyiségi kedvezmény, melynek köszönhetően amennyiben többet vásárol, alacsonyabb egységárat fog kapni.

Rendeljen most, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket kiszállítjuk 1-2 napon belül. Amennyiben további kérdése merült volna fel a szállítással és átvétellel kapcsolatban kattintson ide, vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink minden kérdésére, vagy problémájára választ adnak.

Sustanon kúra alkalmazásával Önből lehet az edzőterem királya, rendeljen most, ha szeretné izmait rendkívüli gyorsasággal, biztonságosan növelni.