Webshop / Vedi Pharma – Bolda

Vedi Pharma – Bolda

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,700 Ft

Leírás

Bolda általános leírás

Olyan készítményt keres, mellyel nem óriási, de igazán látványos izomtömeget lehet felépíteni és mérsékeltebbek az androgén hatásai? Ennek köszönhetően kevesebb mellékhatás lesz tapasztalható. A webshopunkban is eladó Bolda készítménynek köszönhetően jó minőségű izomgyarapodás lesz tapasztalható vízvisszatartás nélkül.

Bolda rendelés esetén Ön egy 10 ampullából álló készítményt kap, mely 300 mg boldenone hatóanyagot tartalmaz milliliterenként.

VIGYÁZZON! A termék rendkívül népszerű, így a piacon rengeteg olyan webáruház van, ahol silány minőségű hamisítványokat árulnak, eredetiként feltüntetve. Ezek a készítmények rendkívül veszélyesek, valamint garanciát sem vállalnak rájuk. Mindenképpen csak olyan helyről rendeljen, ahol hasonlóan hozzánk, vállalnak pénzvisszafizetési garanciát. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, hogyan tudja kiszűrni a csaló webshopokat. Szánjon rá 1-2 percet és olvassa el itt. Ezek nélkül a fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Rendeljen most készítményünkből, ugyanis ha kora délutánig leadja rendelését, akár már másnap élvezheti a termék előnyös hatásait. A csomagokat kézbesítjük 1 napon belül az ország bármely pontjára.

Bolda hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Boldenone eladó, melynek hatásáról mindenképpen tájékozódjon mielőtt megvásárolja a terméket.

A boldenone lassú hatású, viszont jó minőségű izomtömeg felépítésére ad lehetőséget. Ennek következtében a kúra ritkán fejeződik be előbb mint 12 hét. Az aktivitási idő a szervezetben 15 nap körül van.

Nagyon jól kombinálható más androgén hatású szteroidokkal, mint a Testosterone enanthate, Sustanon 250mg, vagy a Danabol.

Vízvisszatartása megfelelő használat esetén rendkívül alacsony, így miután a kúrát abbahagyja nem lesz látványos izomtömeg visszaesés és erőcsökkenés. A Boldenone-t szokták használni arra is, ha valaki nagy vízvisszatartással rendelkező kúrát csinál, mint pl. a tesztoszteron, úgy a tesztoszteron kúra után levezetésként használja a blodenone-t vagy a stanozolol-t, amely megtartja a már tesztoszteron által felépített nagy mennyiségű izomrostokat és átalakítja minőségi izomszövetté.

Bolda használata

Boldenone vásárlás esetén mindenképpen olvassa el részletesen a használatáról szóló javallatainkat, hogy a legmegfelelőbb hatást érhesse el és ne alakuljanak ki kellemetlen mellékhatások.

A webshopunkban eladó boldenon csökkenti a saját hormon szintet, így ajánlott lehet mellette más androgén szert is használni. A kúra legalább 12 hétig tart, a heti normál adag 300-600 mg. 1000 milligrammnál többet ne alkalmazzon, ugyanis előfordulhatnak kellemetlen mellékhatások túladagolás esetén.

A készítmény izomba fecskendezve kell beadni. Ezt leggyakrabban a comb-, vagy farizomba ajánlott megtenni heti 2-3 alkalommal.

A kúra végeztével HCG hormon visszaállítás ajánlott. A herék tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében az utolsó injekció után 3 héttel tanácsolt 5 napos rendszerességgel 3 db HCG injekció beadása. A kúra alatt érdemes proviront is használni androgén pótlás gyanánt, ha csak maga a boldenone hatóanyagot injekciózza és nincs más androgén hatású szteroid kombinációjában.

 

Bolda mellékhatások

Bolda eladó webshopunkban, mely rendkívül népszerű termék, ugyanis csak ritkán alakulnak ki mellékhatások, azok is enyhék és gyors lefolyásúak. Mindenképpen olvssa el javallatainkat és figyeljen a megfelelő adagolásra, hogy ezen tünetek száma is minimalizálva legyen.

Olcsó Bolda vásárlás esetén a használók 1000mg/hét alkalmazása esetén is csak ritkán számoltak be puffadásról és gynecomastiáról. Megfelelő alkalmazás mellett néhány esetben előfordulhat, hogy aknék alakulnak ki, zsírosodik a bőr, kopaszodás.

Ha súlyos tüneteket tapasztal, mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával, ugyanis előfordulhat, hogy túl nagy mennyiséget vitt be a szerből.

Olcsó Bolda rendelés

Eredeti Bolda rendelés leadásán gondolkodik? A legjobb helyen jár, ugyanis ha még most megteszi, legfeljebb 1 napon belül Önnél lesz a termék. A kora délutánig leadott rendeléseket futárunk kézbesíti 1 napon belül. Amennyiben további információkat szeretne megtudni az átvétel és szállítás szolgáltatásunkról, mindenképpen olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat ide kattintva.

Cégünk több, mint 16.000 visszatérő vásárlóval rendelkezik, így biztosak vagyunk abban, hogy Ön is elégedett lesz termékeinkkel és szolgáltatásunkkal. Amennyiben bármilyen problémája merülne fel, nem kell aggódnia, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden készítményünkre. Ha elégedetlen lenne a minőséggel, vagy hatással, visszakapja a rendelés összegét. Csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és már segítünk is Önnek megoldani a problémát.

Webshopunkban olcsó Boldenone eladó, melyet megrendelhet webshopunkban, vagy akár telefonon is. Nem kell sem regisztrálnia, sem bankkártya adatait megadnia, ugyanis csak utánvétes fizetést ajánlunk Önnek. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kell fizetnie, amikor átveszi a terméket futárunktól, vagy az automatából.