Webshop / Vedi Pharma – Testo Mix

Vedi Pharma – Testo Mix

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,700 Ft

Leírás

Testo Mix általános leírás

Testo Mix rendelés ajánlott azoknak, akik szeretnének nagy izomtömeget felépíteni, rövid idő alatt. A Tesztoszteron Mix készítmények olcsóak, hatékonyak és gyorsan kifejtik hatásukat. Nem kell éveket dolgoznia azzal, hogy a konditeremben Ön legyen a legnagyobb, egy Vedi Pharma által gyártott Testo Mix vásárlás megoldja Ön helyett ezt a feladatot.

Webshopunkban Testo Mix eladó, melyet amennyiben megrendel, 10 1ml-es ampullát fog kapni. Ezek hatóanyag tartalma összesen 250mg milliliterenként, amely az alábbi módon oszlik el:

  • 30mg Testosterone Propionate
  • 60mg Testosterone Phenylpropionate
  • 60mg Testosterone Isocaproate
  • 100mg Testosterone Decanoate

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a termék népszerűségére való tekintettel rengeteg hamisítvány jelenhet meg a piacon. Sok helyen találhat hasonló termékeket alacsonyabb árakon, azonban ezek a készítmények a legtöbb esetben utángyártottak, melyek nem bevizsgáltak, így nem várt mellékhatásokat okozhatnak, valamint károsíthatják szervezetét.

Mindenképpen azt ajánljuk, hogy eredeti Testo Mix vásárlás mellett döntsön, ugyanis ezek a termékek bevizsgáltak, garantált minőséggel rendelkeznek, valamint mi még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rájuk. Küllemében a hamisítvány és az eredeti megegyezik, így csak a csaló webáruházakat lehet kiszűrni. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, hogy hogyan tudja ezt Ön is megtenni. Az olvasás 1-2 percet vesz igénybe, enélkül biztosak vagyunk abban, hogy a csalók próbababája lesz. Kattintson erre a linkre, hogy tanulmányozhassa.

Testo Mix hatása, hatásmechanizmusa

A Testo Mix vízvisszatartása viszonylag magas, így mindenképpen ajánlott a kúra folytatása egyéb anabolikus szteroidokkal, mint például a boldenone, vagy stanozolol. Ezeket amennyiben még 3-4 hétig használja, abban az esetben ezeknek a szereknek köszönhetően megtartja az erejét és minőségi izomszövetek fognak kialakulni.

A hatását a Tesztoszteron Propionátnak köszönhetően rendkívül gyorsan kifejti(2-3 nap alatt), majd a többi 3 vegyületnek köszönhetően akár 3-4 hétig is aktív marad a szervezetében.

 

Testo Mix használata

Testo Mix rendelés előtt részletesen tájékozódjon használatáról, hogy a legmegfelelőbb hatást érje el és ne érhessék kellemetlen mellékhatások a túladagolás következtében.

Folyamatos használat mellett egy héten maximum 4 ampulla(1000mg) befecskendezése megengedett, azonban a normál adagolás 500-750mg(2-3 ampulla). Ezt egy héten egyenletesen elosztva alkalmazza. Ne adagolja túl, ugyanis ez a mennyiség elég ahhoz, hogy megfelelő izomzatot alakítson ki. Amennyiben felgyorsítaná a folyamatot, abban az esetben szedhet mellé más szteroidot is. A készítményt comb,- vagy farizomba ajánlott fecskendezni.

Alkohol fogyasztása a kúra időtartama alatt nem ajánlott!

A kúra legtöbbször 2-4 hónapig tart, mely hatására a tesztoszteron termelés a herékben felborul, így HCG hormonvisszaállító kúra ajánlott az utolsó injekciót követő 4. héttől. Ez 3 HCG injekcióból áll, melyet 5 nap kihagyásokkal kell beadnia magának. A tesztoszteron termelés 5 nap után vissza áll.

Testo Mix mellékhatások

A Tesztoszteron Mix egy olyan készítmény, melynek csak enyhe mellékhatási lehetnek, amennyiben megfelelően adagolja.

A használat alatt néhányan beszámoltak: zsíros bőrről, hajhullásról, pattanások kialakulásáról.

Amennyiben ettől durvább mellékhatásokat tapasztal, konzultáljon kezelőorvosával.

 

Olcsó Testo Mix rendelés

Amennyiben most rendel akciókban is részesülhet, valamint jogosult lehet ingyenes szállításra is. Csak rendeljen webshopunkon keresztül, vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon, és 20.000Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk Önnek!

Vigyázzon, hogy csak olyan helyről rendeljen, ahol biztos abban, hogy eredeti terméket kap. Rengeteg Testo Mix található a piacon, más márkanevekkel, így könnyen átverés áldozata lehet. Ezen fontos információk hiányában biztosan csalók áldozata lesz. Szánjon hamisítványokról szóló cikkünkre pár percet az életéből.

Ne aggódjon azon, hogy nem érkezne meg a termék, ugyanis nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia. Nálunk csak a futárnál tud fizetni, a termék átvételekor, így biztosa nem lesz átverés áldozata.

Ha szeretne kitűnni az edzőteremben, mindenképpen ajánljuk, hogy rendeljen még ma, ugyanis a termék maximum 2 munkanapon belül Önnél lesz. Futáraink az ország minden pontjára 1 nap alatt kiszállítja a megrendelt csomagot. Amennyiben további kérdése merült volna fel az átvétellel kapcsolatban, olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat ITT.