Webshop / Omega Meds – Primabol

Omega Meds – Primabol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

21,600 Ft

Leírás

Primabol általános leírás

Webshopunkban Primabol eladó, mely egy hosszú hatású methenolone enanthate hatóanyagú enyhe anabolikus szteroid, a régi Primobolan Depot egy újabb fejlesztése.

Lassú, de minőségi izomzat felépítésére alkalmas, melynél a használat abbahagyása után sem fog tapasztalni jelentős erő és izomtömeg csökkenést, nem aromatizálódik, nem szükséges HCG helyreállító kúra sem a methenolone enanthate használata után.

Rendkívül jó választás lehet alapszteroidnak, ugyanis megfelelő alkalmazás csak ritkán alakulnak ki nem várt mellékhatások a Primobolan használata alatt. Amennyiben mennyiségi nagy izomzatra vágyik, úgy ez alkalmatlan rá, mindenképpen kombinálnia érdemes.

Leginkább a nők körében használatos tolerálható szteroid, vagy olyan férfiak körében elismert, akik kombinálják még 1-2 más hatóanyagú szteroiddal, esetleg annak is kiváló választás, aki egy nagy vízvisszatartásáról híres szteroid kúra (pl. sustanon, oxymetholone, danabol) után a jelentős erő és izomveszteséget még 3-4 hétig ezen szteroiddal kompenzálja. A szteroid kúrák után a methenolone és stanazolol kiváló arra, hogy a jelentős erőcsökkenést és vízkiürülés után segítsen minőségi izomtömeggé alakítani és megtartani azt.

Az Omega Meds által gyártott Primabol rendelés esetén Ön egy olyan csomagot kap, mely 10 ampullát tartalmaz. Ezek mindegyike 100 milligramm methenolone enanthate hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON A HAMISÍTVÁNYOKKAL! Napjainkban az interneten szinte bárki árulhat bármit, így sajnos a csaló webáruházak is elszaporodtak. Ezek eredetinek feltüntetett termékeket árusítanak, kecsegtető methenolone áron, megérkezéskor azonban hamisítványt kap, mely küllemében nem megkülönböztethető az eredetitől. Rendkívül veszélyes lehet a hamis Primabol rendelés, ugyanis nem várt mellékhatásokat okozhat, valamint tartós károsodást okozhat. Cégünk csak eredeti és bevizsgált termékeket árul, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Ha érdekli, hogyan tudja kiszűrni a csaló Primobolan webshopokat, kattintson ide. Mindenképp azt ajánljuk, hogy szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis enélkül a rövid tájékoztató nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Ne kockáztassa egészségét néhány ezer forint megtakarításért, nem éri meg!

 

Primabol hatása, hatásmechanizmusa

Primabol vásárlás előtt olvassa el a hatásáról szóló tájékoztatónkat!

Methenolone enanthate hatása a szervezetben lassan lép fel, majd 14-15 napig mutat aktivitást a szervezetben. A methenolone kúra a lassú hatás miatt legalább 12-20 hétig tart.

Nem kell félnie, hogy a Primobolan kúra után jelentős izomtömeg és erő csökkenést tapasztalna, ugyanis nincs vízvisszatartása és nem alakul át női nemi hormonná, így a gynecomastia, vagyis a női mellhez hasonló szövetnövekedés sem lehetséges még az arra érzékeny személyek esetében sem. Emiatt HCG hormon visszaállító kúra sem szükséges az abbahagyása után.

 

Primabol terápiás javaslat

Primabol vásárlás esetén a készítményt használhatja terápiás kezelésre is. Ajánlott lehet műtétek után, izomdisztrófia esetén.

Felnőtteknek 6-8 hétig ajánlott 100 mg injekciózása heti rendszerességgel.

 

Primabol használata

Webshopunkban olcsó Primabol eladó, melynek megfelelő használata rendkívül fontos, hogy a megfelelő eredményeket érhesse el és ne lépjenek fel nem várt és kellemetlen mellékhatások.

A készítményt izomba kell befecskendezni, az ajánlott heti adag nők esetében 50-100 mg, férfiak esetében 200-600 mg. Az ajánlott maximális adagnál többet nem érdemes használni, ugyanis az csak felborítja a herék tesztoszteron termelését, nem várt mellékhatásokhoz vezethet.

Nagyobb izomtömeget szeretne felépíteni? Alkalmazza más tömegnövelő szteroidokkal a készítményt.

Amennyiben megfelelően, nem túl hosszú ideig alkalmazza, úgy a herék tesztoszteron termelése nem borul fel, viszont ha túllépi az ajánlott mennyiséget, vagy 12 hétnél tovább alkalmazza a készítményt, HCG hormon visszaállítás lehet ajánlott az utolsó injekciót követően 2 héttel.

Primabol mellékhatások

A Primabol a többi szteroidhoz képest jelentősen kevesebb mellékhatást okoz, azonban így is rendkívül fontos, hogy betartsa a használati javallatainkat, ugyanis mint minden készítmény, a túladagolás itt is nem várt tünetekhez vezethet.

Megfelelő alkalmazás esetén is előfordulhatnak enyhe mellékhatások, azonban ezek gyors lefolyásúak.

Előfordult:

  • pattanások kialakulása
  • túlzott szőrnövekedés
  • elmélyülő hang

Túladagolás, más tünetek észlelése, vagy ezek súlyosbodása esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

Olcsó Primabol rendelés

Termékeinkre minden esetben pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így nem kell félnie, hogy elbukná pénzét amennyiben bármilyen problémája merülne fel. Ha visszaküldi számunkra a terméket, mi visszatérítjük a rendelés teljes összegét, teljes diszkréció mellett, a lehető legnagyobb gyorsasággal.

Ha rendelni szeretne, vásároljon itt a webshopunkban, vagy adja le rendelését ügyfélszolgálati telefonszámunkon keresztül. Nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia, ugyanis csak utánvétes fizetéssel fizethet nálunk.

Amellett, hogy 20.000 Ft felett ingyenesen szállítunk, még gyorsan is megtesszük azt! A kora délutánig leadott rendeléseket kivisszük már 1 napon belül. Az átvételről és szállításról ide kattintva olvashat bővebben, az erről szóló cikkünkből.

Mire vár még? Adja le Primabol rendelését most webshopunkban! Garantáljuk Önnek a legjobb minőséget, alacsony Primobolan árak mellett.