Webshop / Matrix – Testosterone Compund

Matrix – Testosterone Compund

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,500 Ft

Leírás

Testosterone Compound általános leírás

A Matrix gyógyszergyártó cég által készített Testosterone Compound eladó webshopunkban, melyet azoknak ajánljuk, akik szeretnének nagyobb izomtömeget felépíteni magukra és nem szeretnének vele éveket dolgozni. Testosteron Compund rendelés esetén néhány hónap alatt elérhetőek olyan eredmények, melyekért szteroid nélkül a legtöbben éveket eddzenek.

Testosterone Compound vásárlás esetén Ön egy 10ml-es ampullát fog kapni dobozban, melynek hatóanyaga 4 különböző tesztoszteron észter. Összesen 250mg hatóanyagot tartalmaz. Ezek az alábbiak alapján oszlanak el:

  • 100mg Testosterone Decanoate
  • 30mg Testosterone Propionate
  • 60mg Testosterone Phenylpropionate
  • 60mg Testosterone Isocaproate

VIGYÁZZON, RENGETEG HAMISÍTVÁNY A PIACON! Mivel a termék rendkívül népszerű, így sok webshop árusít hasonló terméket, más kiszerelésben, alacsonyabb árakon. Ezek a készítmények a legtöbb esetben utángyártottak, melyek ismeretlen hatással lehetnek a szervezetre. Ezek külsőleg tökéletes utánzatok, egyedül hatásukban térnek el az eredetitől. Kiszűrni rendkívül nehéz őket, ezért mindenképpen ajánljuk, hogy olvassa el ezt a rövid tájékoztatót arról, hogy miként tudja megkülönböztetni a csaló webshopokat. Az olvasás 1-2 percet vesz igénybe, mellyel rengeteg hasznos információra tehet szert. Kattintson ide cikkünkért.

Nálunk csak eredeti terméket kaphat, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Cégünk nem engedheti meg magának, hogy átverje vásárlóit, ugyanis 20+ éves piaci jelenlétünk mellett több mint 16.000 visszatérő vásárlónk van. A magánszemélyek által üzemeltetett webáruházaknak egyetlen célja a profitszerzés, míg nekünk a vásárlói elégedettség.

 

Testosterone Compound hatása, hatásmechanizmusa

A szteroidban található tesztoszteron propionát észternek köszönhetően Testosterone Compound rendelés esetén használat után már 2-3 nappal érezhető lesz a hatása, valamint további 3 vegyület miatt rendkívül hosszú ideig aktív marad a szervezetben (3-4 hétig).

Vízvisszatartása magas, így rendkívül fontos a megfelelő használat. Mindenképpen ajánlott az alkalmazása után 3-4 hétig még folytatni a kúrát egyéb szteroiddal, melyeknek köszönhetően minőségi izomszövetek alakulnak ki Önnél. Ezt elérheti egy stanozolol és boldenonera kúrával

Testosterone Compound használata

Testosterone Compound vásárlás esetén rendkívül fontos a megfelelő használat, így az erről szóló tájékoztatónkat rendelés leadása előtt mindenképpen részletesen olvassa végig. Nem helyes használat esetén megnövekedhet a vízvisszatartás, valamint nem várt mellékhatásokhoz vezethet.

A szteroidot izomba szúrva kell beadni. Ezt comb-, vagy farizomba ajánlott leginkább megtenni. A heti maximális adag 4 ampulla (1000mg), azonban az ajánlott adag 500-750mg. Ettől az adagtól többet nem érdemes beadnia magának, amennyiben gyorsabb izomtömegnövekedést szeretne, nyugodtan használjon egyéb szteroidokat a használat alatt. Ajánljuk methandienone, készítményünket mellé.

A használat alatt ne fogyasszon alkoholt!

Az utolsó injekciót követően 4 héttel HCG hormonvisszaállító kúra ajánlott! Ez azért szükséges, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaálljon a normális állapotba. Ezt az injekciót 3-szor kell beadnia magának, 5 napos kihagyásokkal. Az utolsó adagot követő 5 napon belül visszaáll minden, még 40-50 éves kor felett is.

 

Testosterone Compound mellékhatások

Webshopunkban Testosterone Compound eladó, melynek megrendelése előtt mindenképpen bizonyosodjon meg arról, hogy megfelelő ismeretei vannak az adagolásáról, végigolvasta javallatainkat. Néhány esetben előfordulhatnak mellékhatások, azonban ezek enyhék, gyors lefolyásúak.

Néhány használó beszámolt:

  • pattanások kialakulásáról
  • hajhullásról
  • zsíros bőrről

Ha egyéb súlyosabb tünetet tapasztalna, ne kockáztasson, keresse fel kezelőorvosát a legrövidebb időn belül.

 

Olcsó Testosterone Compound rendelés

Testosterone Mix vásárlás esetén a legjobb helyen jár! Webshopunk 100%-ban megbízható, 20+ éve vagyunk a piacon és vásárlói körünk több, mint 16.000 ügyfélből áll. Mindegyikük elégedettségről számol be, mind a termékek, mind a szolgáltatások esetében. Ezt eredeti termékekkel és rendkívül segítőkész ügyfélszolgálatunkkal tudtuk elérni. Szeretnénk, ha Ön is vásárlói közösségünkbe tartozna, ugyanis nálunk kiemelt figyelmet kap.

Amennyiben most vásárol, rengeteg kedvezményre jogosult lehet. Ilyen például a 20.000Ft feletti ingyenes szállítás, vagy a mennyiségi kedvezmény. Továbbá a kézbesítés rendkívül gyorsan történik, ugyanis, már 1 napon belül átveheti a csomagot. Amennyiben további információk érdekelnék a szállítással kapcsolatban kattintson ide.