Webshop / Kenwoo – Testosterone Mix

Kenwoo – Testosterone Mix

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,600 Ft

Leírás

Testosterone Mix általános leírás

A Testosterone Mix egy olyan szteroid, melynek köszönhetően izmai rendkívül gyorsan fognak növekedni, gyors és hosszú hatóidővel rendelkezik, és valóban növekedni fognak izmai tőle. Ajánlott sportolóknak, valamint azoknak akik szeretnének nagy izomtömeget felépíteni és nem szeretnének éveket tölteni azzal, hogy dolgoznak érte. A használók néhány hónap alatt elérték ezzel az éves célokat.

Testosterone Mix rendelés esetén egy olyan készítményt kap, mely milliliterenként 400mg hatóanyagot tartalmaz az alábbi formában:

  • 150mg Testosterone Decanoate
  • 100mg Testosterone Propionate
  • 75mg Testosterone Phenylpropionate
  • 75mg Testosterone Isocaproate

A csomagban összesen 10 1ml-es ampullát fog találni.

VIGYÁZZON! SOK HAMISÍTVÁNY! A termék rendkívül népszerű, így sajnos rengeteg hamisítvány jelent már meg a piacon. Felhívjuk figyelmét, hogy az utángyártott készítmények legjobb esetben nem hozzák a kívánt hatást, de előfordulhat, hogy nem várt mellékhatásokhoz vezetnek és károsak a szervezetre. Ezek a termékek küllemükben teljesen megegyeznek, csak hatásban térnek el, így rendkívül veszélyes lehet az interneten rendelni. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen, hogy elkerülje a csaló webshopokat. Ezen fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy áldozatul esik egy magánszemélyek által üzemeltetett csaló webáruháznak.

Érdemes eredeti Testosterone Mix vásárlás mellett dönteni, ugyanis a kívánt eredményeket csak is ilyen készítményekkel tudja elérni. Nálunk csak bevizsgált, minőségi, eredeti termékeket kap, cégünk több mint 20 éves piaci jelenléte miatt sem engedheti meg magának, hogy vásárlóin nyerészkedjen hamis készítményekkel. Amennyiben bizalmatlan lenne, megnyugtatjuk, ugyanis ha nem válna meg a termék, teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Önnek, így 100%-ban be van biztosítva.

 

Testosterone Mix hatása, hatásmechanizmusa

Webáruházunkban Tesztszteron Mix eladó, mely 4 hatóanyagának köszönhetően rendkívül gyorsan fejti ki hatását, valamint hosszú ideig aktív marad a szervezetben.

Hatását 2-3 nap alatt fejti ki a tesztoszteron propionát észternek köszönhetően, valamint a további 3 vegyület miatt még 3-4 hétig aktív marad a szervezetben.

Vízvisszatartása magas, emiatt a megfelelő használat rendkívül fontos lehet. Amennyiben minőségi izomszöveteket szeretne kialakítani, a kúrát érdemes folytatni még 3-4 hétig egy másik, stanozolol és boldenonera kúrával. Ezeknek köszönhetően amennyiben befejezi az adagolást, nem fognak izmai összeesni.

 

Testosterone Mix használata

Testosterone Mix vásárlás előtt a használatáról mindenképpen tájékozódjon, ugyanis rendkívül fontos abból a szempontból, hogy ne legyen magasabb a vízvisszatartás, valamint ne alakulhassanak ki nem várt mellékhatások.

A készítményt comb-,vagy farizomba fecskendezve, heti 2-4 alkalommal lehet beadni, így a normál adagolás 400-800mg, maximum 1000mg. Amennyiben gyorsabban szeretne növekedni, semmiképpen se adjon be többet magának ebből, kiegészítheti a kúrát, más szteroidokkal, mint például a nandrolone.

Alkohol fogyasztása nem ajánlott a kúra időtartama alatt!

Miután befejezte a használatot, 4 héttel utána mindenképpen HCG hormonvisszaállító kúra ajánlott, hogy tesztoszteron termelése visszaálljon a normál állapotba.

Ez az alábbiak szerint néz ki:

  • összesen 3 db injekció
  • 5 napos kihagyásokkal

Ezeknek köszönhetően minden vissza fog állni a normális állapotba, még 50 éves kor felett is.

Testosterone Mix mellékhatások

Testosterone Mix rendelés esetén a mellékhatásoktól nem kell félnie, ugyanis tőlünk csak eredeti terméket kaphat, mely laboratóriumi körülmények között tesztelt. A használók általában csak túladagolás esetén tapasztaltak súlyos tüneteket.

Néhányan beszámoltak már: pattanásokról, hajhullásról, zsíros bőrről. Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztal, keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Testosterone Mix rendelés

Webshopunkban Testosterone Mix eladó, melyet amennyiben kedvező áron szeretne megvenni, valamint olyan helyről, ahol biztosan eredetit kap, a legmegfelelőbb helyen jár! Nálunk leadhatja rendelését webshopunkon keresztül, nem kell regisztrálnia sem, csak szállítási módját kiválasztania, vagy telefonon keresztül. Ha egyéb kérdése lenne Tesztoszteron Mix termékünkről, vagy bármilyen egyébbel kapcsolatban, keressen fel minket ügyfélszolgálatunkon.

Olcsó Tesztoszeron Mix vásárlás esetén legkésőbb 1 napon belül megkapja a terméket. További kérdései lennének az átvétellel vagy szállítással kapcsolatban? Olvassa el itt az erről szóló cikkünket.

Nem kell aggódnia, hogy nem érkezik meg a csomag, ugyanis webshopunkban csak és kizárólag utánvétes fizetés elérhető, így nem kell megadnia semmilyen bankkártya, bankszámla adatot ha vásárolni szeretne.