Webshop / BM Pharma – Testen

BM Pharma – Testen

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,500 Ft

Leírás

Testen 250 általános leírás

Testen 250 rendelés esetén Ön lesz a konditerem királya! Tesztoszteron Enantát hatóanyagának köszönhetően óriási izomtömegre fog szert tenni néhány hét alatt. Rendeljen most!

Webshopunkban olcsón Testen 250 eladó, melyet amennyiben megrendel, 10 ampullát fog kapni. Mindegyik 1ml-es és 250mg hatóanyagot tartalmaz. A készítmény intramuszkulárisan adagolható. A terméket a BM Pharma gyógyszergyártó cég készítette.

VIGYÁZZON! Az interneten rengeteg magánszemély által üzemeltetett webáruház azzal nyerészkedik, hogy hamis termékeket ad el, eredetinek feltüntetve. Mi ezeket elítéljük, így készítettünk Önnek egy útmutatót, arról hogy hogyan tudja kiszűrni ezeket a webshopokat. Ezek nélkül a fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Szánjon rá 1-2 percet az életéből, hogy ne lehessen átverés áldozata.

Rendeljen most és vegye át a csomagot már holnap! További információkat a szállításról és átvételről itt tud olvasni.

Testen 250 terápiás javaslat

Testosterone Enanthate vásárlás esetén a készítményt használhatja terápiás kezelésként is, amennyiben legyengültek izmai. 2 hetente 250mg-os adagokkal 2-3 hónap alatt teljes mértékben visszaerősödhet.

 

Testen 250 hatása, hatásmechanizmusa

Testen 250 rendelés előtt a hatásáról szóló tájékoztatónkat kérjük, hogy mindenképpen olvassa el.

A testosterone enanthate vízvisszatartása alacsony, amennyiben megfelelően adagolja. Használatáról szóló tájékoztatónkban megtalálja az adagolást részletesen kifejtve.

Az első injekció után 8 nappal már érezhető hatása, majd 2-3 hétig aktív a szervezetben.

Testen 250 használata

Tesztoszteron Enantát vásárlás esetén a megfelelő adagolás rendkívül fontos, hogy a lehető leghatékonyabban működjön a szervezetben, valamint hogy ne alakulhassanak ki kellemetlen mellékhatások.

A készítményt kúrában érdemes használni, amely átlagosan 2-4 hónapig tart, attól függően hogy mennyire elégedett az elért céllal.

A tesztoszteron enantátot comb-, vagy farizomba fecskendezve kell adagolni. A megfelelő mennyiség heti 250-1000mg. Ettől többet nem érdemes használni, ugyanis nem lesz erősebb hatása. Az adagokat 2-3 napi rendszerességgel érdemes beadni.

A kúra befejeztével a herék tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében HCG használata ajánlott. Ezt 3 darab injekcióval tudja elérni, 2-3 héttel az utolsó tesztoszteron adag után. A HCG-t 5 naponta kell befecskendeznie.

 

Testen 250 mellékhatások

Webshopunkban BM Pharma által készített Testen 250 eladó olcsón, melyet amennyiben megfelelően adagol, csak ritkán lesznek, enyhe lefolyású mellékhatásai.

Amennyiben az alábbiaktól súlyosabb tüneteket tapasztal, konzultáljon kezelőorvosával:

  • Aknék a vállon, vagy háton
  • zsíros bőr
  • hajhullás
  • prosztata megnagyobbodás

A tünetek néhány napon belül enyhülnek, nem súlyosak.

Testen 250 rendelés

Rendeljen a Mi webáruházunkból, hogy a legjobb akciókra jogosult legyen. Több termék vásárlása esetén mennyiségi kedvezményt adunk, valamint 20.000Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk.

A termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, melynek köszönhetően nem kell félnie, hogy nem azt kapná amit rendelt, vagy hogy nem éri el a kívánt hatást a készítményünk.

Amennyiben egyéb kérdése lenne, vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal. Munkatársainknak feltehet kérdéseket a rendeléséről, vagy akár a kúrával kapcsolatban is.