Webshop / Genesis – Methandienone

Genesis – Methandienone

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

 

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,400 Ft

Leírás

Methandienone általános leírás

Webáruházunkban olcsó Methandienone eladó, melyet megtalál tablettás formában is ide kattintva, azonban az injekciós változata sokkal kevésbé májkárosító hatású. Rövid idő alatt tud nagy izomtömegre szert tenni, amennyiben ezt a készítményt választja.

Methandienone vásárlás esetén a csomagban egy 10 milliliteres üvegcsét fog találni, melyből mindegyik milliliter 100mg hatóanyagot tartalmaz.

Amennyiben online vásárol, úgy mindenképpen legyen rendkívül körültekintő, ugyanis könnyedén átverés áldozata lehet. Az internetet ellepték a csalók, így amennyiben teheti, csak olyan megbízható helyről vásároljon, mint a Mi webshopunk is, ahol pénzvisszafizetési garancia is él a termékekre. Mielőtt Methandienone rendelés leadását véglegesítené, mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, mely nélkül biztosan átverés áldozata lesz. Ne kockáztassa egészségét néhány ezer forintért!

 

Methandienone terápiás javaslat

Methandienone vásárlás esetén a készítményt terápiás alkalmazásra is használhatja.

Kiváló választás lehet amennyiben csontritkulásban, vagy izomsorvadásban szenved.

8-12 hétig 20mg, majd 1 héten keresztül 10mg tabletta alkalmazásával rendkívül jótékony hatások érhetőek el. A terápiát követően 6-8 hét kihagyás ajánlott.

Methandienone hatása, hatásmechanizmusa

Weshopunkban Methandienone eladó, mely hatásáról és hatásmechanizmusáról alább olvashat részletesen.

A hatása 1 hét után érezhető, valamint a szervezetben, körülbelül 4 órán keresztül mutat aktivitást. Fontos a folyamatos napi adagolás.

Megfelelő használat mellett is magas vízvisszatartással rendelkezik, így a kúra befejeztével mindenképpen ajánlott egy 2-3 hetes stanozolol, vagy boldenone kúra, hogy a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetekké alakulhassanak. Ennek köszönhetően amennyiben abbahagyja a szer alkalmazását, nem fog jelentős erő és izomtömegcsökkenést tapasztalni.

 

Methandienone használata

Eredeti Methandienone rendelés előtt mindenképpen olvassa el megfelelő használatáról szóló javallatainkat. Így elkerülheti a kellemetlen mellékhatásokat, valamint kiváló eredményeket is érhet el.

A készítményt comb-, vagy farizomba fecskendezve kell alkalmazni.

Az ajánlott napi adag férfiak esetében 15-50 mg, míg nőknél 5-10 mg.

Túladagolása nem ajánlott, nők esetében erős férfiasodás alakulhat ki.

A kúra befejeztével ajánlott HCG hormon helyreállítás elkezdése. Ezt 5 nappal az utolsó Methandienone adag után kell elkezdeni, majd 5 napos rendszerességgel még két injekciót beadnia magának (összesen 3 db injekció). Ennek köszönhetően néhány nap alatt visszaáll a herék tesztoszteron termelése.

Ajánlott Zitazonium alkalmazása a női mellhez hasonló szövetnövekedés elkerülése érdekében.

Methandienone mellékhatások

Olcsó és eredeti készítmények eladóak webshopunkban, melyek hatása igazolt, így amennyiben betartja a használati javallatainkat, ennél a szernél sem kell félnie a súlyos mellékhatásoktól.

A használóknál már előfordult:

  • zsíros bőr
  • gyorsabb szőrzetnövekedés

A mellékhatások mérsékelhetőek Proviron alkalmazásával. Amennyiben erősebb tüneteket tapasztal, keresse fel mielőbb kezelőorvosát!

 

Olcsó Methandienone rendelés

Ne féljen az online rendeléstől! Amennyiben tőlünk vásárol, úgy biztosítjuk, hogy csak és kizárólag eredeti készítményt kap, melyre pénzvisszafizetési garanciánk is érvényes, így bármilyen probléma felmerülése esetén könnyedén, teljes diszkréció mellett visszaigényelheti a rendelése teljes összegét.

Azonnal kezdené az adagolást? Itt az idő rendelni, ugyanis amellett, hogy 20.000 Ft felett teljesen ingyenesen szállítunk, még hipergyorsan is kézbesítünk. A várható szállítási idő 1 munkanap jelenleg. Az átvételi módok közül széleskörűen válogathat, melyről részletesebb információkat itt talál.

Kérdés, vagy bármilyen probléma esetén nyugodtan keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legrövidebb időn választ adnak Önnek. Munkatársaink teljes diszkréció mellett dolgoznak.