Webshop / Proviron – Mesterolone

Proviron – Mesterolone

✔️Készleten

Kiszerelés: 20 tabletta / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

6,200 Ft

Leírás

Proviron általános leírás

Webshopunkban olcsó Proviron eladó, mely egy androgén szteroid készítmény, ajánlott sportolóknak versenyre felkészülés esetében. Más szteroidok ösztrogénné alakulását lassítja, mivel pótolja a hiányzó androgént, így növelve az izmok keménységét és sűrűségét is.

Készítményeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, ez nincsen másképp a Proviron esetében sem. Garantáljuk a minőséget és a termékek eredetét is. Bármilyen problémája merülne fel, úgy pénzvisszafizetési garanciával élhet.

Proviron rendelés esetén a csomag tartalmazni fog:

Egy dobozt 20 tablettával, mely mindegyike 25mg mesterolone hatóanyagtartalommal bír.

VIGYÁZAT! Olcsó Proviron vásárlás esetén amennyiben webshopunkban véglegesíti rendelését, úgy biztosan eredetit fog kézhez kapni, sok webshoppal ellentétben, ahol csalók nyerészkednek vásárlóikon. Amennyiben nem szeretne átverés áldozata lenni, mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatónkat. Ezen fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy a csalók próbababájává fog válni. Semmiképpen sem éri meg néhány ezer forintért kockáztatni, Ön se tegye!

Amennyiben most rendel, akár már ma át is veheti a csomagot, mivel a szállítás rendkívül gyorsan történik. Vidékre 1 munkanap, Budapestre néhány óra a várható kézbesítési idő.

Proviron hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Proviron eladó olcsón, mely megvásárlása előtt mindenképpen olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A többi szteroidos készítménytől eltérően ez a termék nem terheli a májat. Amennyiben más szteroidokkal kombinálja a kúrát elkerülheti az azok okozta szövetnövekedést mely következtében a női mellhez hasonló szövetek alakulhatnak ki.

Anti-ösztrogén készítmény, lassítja a szteroidok ösztrogénné alakulását, pótolja a hiányzó androgént a szervezetben.

 

Proviron használata

Eredeti és olcsó Proviron vásárlás előtt mindenképpen olvassa el használatáról szóló javallatainkat, hogy elkerülhesse a kellemetlenebb mellékhatásokat. A készítmény nők és férfiak számára is használható.

A kúra alatt ne fogyasszon alkoholt, valamint egyéb tudatmódosító szereket, valamint ne adagolja túl a mellékhatások elkerülése érdekében.

Nők esetében napi 1 tabletta szájon át történő lenyelése ajánlott, míg férfiaknál 1-4 tabletta a normál napi adag, szervezet reakciójától függően. A bevétel pohár vízzel történjen, egészben.

 

Proviron mellékhatások

A többi szteroiddal ellentétben ennél csak ritkán alakulhatnak ki mellékhatások, azonban így is mindenképpen ajánlott betartani a használati javallatainkat!

Keresse fel kezelőorvosát amennyiben súlyos mellékhatásokat tapasztal, tejcukorra érzékeny, vagy nem múlnának a tünetek.

Előfordulhat:

  • kopaszodás
  • hang elmélyülése
  • pattanások, aknék megjelenése

Amennyiben rákbeteg, allergiás az összetevőkre, vagy májbetegségben szenved semmiképpen se használja a szert.

Olcsó Proviron rendelés

Amennyiben Proviron rendelés mellett dönt, semmiképpen se kockáztasson, olvassa el az első blokkban megtalálható tájékoztatót a hamisítványok elkerülése érdekében. Emellett amennyiben webshopunkból vásárol, úgy biztosítjuk, hogy eredeti terméket kap, melyre garanciát is vállalunk.

Szállítás rendkívül gyorsan, akár néhány órán belül is megtörténhet. Ennek feltételeiről és az átvételi lehetőségekről itt olvashat részletesen. A rendelést leadhatja ügyfélszolgálati telefonszámunkon, vagy webshopunkon keresztül, utánvétes fizetéssel. Amennyiben vásárlási szándékát jelezte kora délutánig, úgy akár másnapra már kézbesítjük a csomagot.