Webshop / Genesis – Bolde

Genesis – Bolde

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

18,000 Ft

Leírás

Bolde 250 általános leírás

Szeretne látványos izomtömeget építeni magára, ami nem esik össze, ha abbahagyja a kúrát? Bolde 250 rendelés Önnek a legmegfelelőbb megoldás. Ez a készítmény rendkívül népszerű, ugyanis minőségi izomzatot lehet vele felépíteni, valamint mérsékeltek androgén hatásai, így nem várt tünetek csak nagyon ritkán, vagy túladagolás esetén jelennek meg.

A Genesis által gyártott Bolde 250 eladó webshopunkban, melyet 10 ml-es kiszerelésben adunk Önnek, 250mg/ml hatóanyagtartalommal.

Felhívjuk figyelmét, hogy a piacon rengeteg olyan hamis termék van, melyet csaló webáruházak árusítanak eredetiként feltüntetve. Ezek a készítmények rövid és hosszútávon is rendkívül károsak a szervezetre és az egészségére. Legjobb esetben csak nem jelentkezik az ígért hatás, de akár nem várt mellékhatások is felléphetnek. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy eredeti terméket vásároljon csak. Cégünk elítéli ezeket a csaló webshopokat, így készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen Bolde 250 rendelés esetén. Ezen a linken el tudja ezt olvasni, biztosak vagyunk abban, hogy amennyiben nem szánja rá ezt az 1-2 percet az életéből, átverés áldozata lesz.

Bolde 250 hatása, hatásmechanizmusa

Boldenone vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon a hatásáról és hatásmechanizmusáról ebből a rövid összefoglalóból.

Az aktivitási ideje a szervezetben körülbelül 15 nap. A készítmény rendkívül lassan hat, ezért egy kúra minimum 12 hetes.

Vízvisszatartása rendkívül alacsony megfelelő használat mellett, ezért amennyiben abbahagyja a kúrát, nem fog erőcsökkenést tapasztalni, valamint izmai se fognak jelentősen összeesni.

Rendkívül jó választás lehet a Bolde 250 vásárlás amennyiben használ más magas vízvisszatartású terméket, ugyanis ez a készítmény segít minőségi izomszövetté alakítani a gyorsan felépített izomrostokat.

Bolde 250 használata

Webshopunkban Bolde 250 eladó, mely megfelelő használat esetén nem okoz kellemetlen mellékhatásokat, így mindenképpen ismerkedjen meg az erről szóló tájékoztatónkkal.

A legalább 12 hétig tartó kúrában az ajánlott heti adag 250-500 mg. A maximális mennyiség 1000 mg hetente. Ettől többet nem érdemes fogyasztani, ugyanis csak magasabb vízvisszatartáshoz, vagy mellékhatásokhoz vezethet, nem fognak izmai gyorsabban növekedni.

Amennyiben gyors hatást szeretne, ajánlott lehet más androgén hatású szteroid használata a Boldenone kúra alatt.

Az utolsó injekciót követően 3 héttel ajánlott egy HCG hormonvisszaállító kúra, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaálljon a normál állapotba. Ezt 3 injekcióban kell bevinni, 5 napos kihagyásokkal. Androgén pótlás érdekében használat proviont amennyiben a kúra alatt nem használt egyéb androgén hatású szereket.

 

Bolde 250 mellékhatások

A webshopunkban is eladó Bolde 250 kifejezetten népszerű a testépítők körében, ugyanis csak ritkán fordulhatnak elő mellékhatások. Mindenképpen tartsa be a használatáról szóló javallatainkat, hogy ne érhessék kellemetlen meglepetések a kúra időtartama alatt.

Még 1000mg/hét alkalmazása esetén is csak ritkán számoltak be a használók puffadásról és gynecomastiáról. Megfelelő adagolás mellett néhány esetben előfordulhat aknék kialakulása, zsíros bőr, hajhullás.

Túladagolás, vagy súlyosabb tünetek kialakulása esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

Olcsó Bolde 250 rendelés

Webáruházunkban teljes biztonságban, utánvéttel tud vásárolni szteroidokat. Rendelhet online, vagy telefonon keresztül is akár. Készítményeinkre pénzvisszafizetési garanciát is adunk. Amennyiben telefonon keresztül szeretne rendelni, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink felveszik vásárlási szándékát.

A szállítás nálunk egyedülállóan gyors, ugyanis, ha kora délutánig leadja rendelését már másnap átveheti a terméket. Amennyiben további kérdése lenne az átvétellel vagy a szállítással kapcsolatban, olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat, melyet ide kattintva érhet el.

Tudta, hogy 20.000Ft felett ingyenes a szállításunk? Sőt, amennyiben többet szeretne rendelni, akkor még mennyiségi kedvezményt is biztosítunk az Ön számára. Vásároljon most, építsen fel minőségi izmokat, teljes biztonsággal!