Webshop / Genesis – Methandienone

Genesis – Methandienone

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 3500
20 szem 4400
30 szem 5500
40 szem 7500
50 szem 9800
100 szem 15400

3,500 Ft15,400 Ft

Leírás

Methandienone általános leírás

Olcsó Methandienone eladó webshopunkban, mely egy szájon át szedhető szteroid, ami nagy és látványos izomtömeg felépítését teszi lehetővé. Viszonylag rövid idő alatt lehet nagy izmokra szert tenni és még injekcióznia se kell magát. Vízvisszatartása viszonylag magas, így a kúrát érdemes lehet kitolni néhány héttel.

Methandienone vásárlás esetén egy olyan dobozt fog kézhez kapni, mely 100 darab tablettát tartalmaz, 10 mg hatóanyag tartalommal.

A termékeinkre él pénzvisszafizetési garanciánk, nem kell félnie, hogy átverés áldozata lesz. Sok olyan webshopba futhat bele, amelyeknél alacsony árakat kínálnak és tökéletesen megegyezik a termékek külseje is.

Ezekkel a webshopokkal rendkívül vigyázzon, ugyanis csak külsőleg ugyanolyanok ezek a készítmények, hatásukban teljesen különböznek a webshopunkban is kapható eredetitől. Ezeknek a termékeknek a használata semmiképpen sem ajánlott, ugyanis csak nem várt mellékhatásokat okozhatnak, az ígért hatást biztosan nem fogják tudni nyújtani.

Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy miként tudja az ilyen csaló webáruházakat elkerülni. 1-2 percet mindenképpen megér az, hogy elolvassa tájékoztatónkat, ugyanis csak és kizárólag hasznos információkkal lesz gazdagabb, amelyek nélkül biztosan átverés áldozata lenne. Kattintson ide.

 

Methandienone terápiás javaslat

Olcsó Methandienone rendelés ajánlott lehet terápiás kezelésre is. Vásároljon készítményünkből amennyiben izomsorvadása vagy csontritkulása van, ugyanis erre rendkívül jótékony hatással lehet.

A terápiás adagolás az alábbiak alapján néz ki:

8-12 héten keresztül 4x fél tabletta, majd levezetésként, hogy ne történjen jelentős izomtömeg veszteség, 1 héten keresztül 2x fél tabletta.

A terápiát követően 6-8 hét szünet ajánlott.

 

Methandienone hatása, hatásmechanizmusa

A Methandienone hatását 1 hét után már érezni fogja. A szervezetben nagyjából 4 óra alatt feleződik, ezért szükséges a napi adagolás. Máj megkímélése érdekében ajánlott lehet több részletben történő használata.

Methandienone vásárlás esetén mindenképpen fordítson kiemelt figyelmet arra, hogy még megfelelő használat esetén is magas a vízvisszatartás. Ajánlott kiegészíteni ennek okán a kúrát egy boldenone kúrával, melyet 2-3 hétig ajánlott alkalmazni. Ez segít átalakítani a gyorsan felépített izomrostokat minőségi izomszövetekké, így nem fog jelentős erő és izom csökkenést tapasztalni amennyiben abbahagyja a használatot.

Methandienone használata

Webshopunkban olcsó Methandienone eladó, melynek megfelelő használatát alábbi rövid összefoglalónkban részletezzük.

Alkalmazás módja: Szájon át történő bevétel

Napi adag: 25-40 mg (napi 4 részre elosztva)

Elosztás: 6 óránként

Kúra időtartama: körülbelül 8-12 hét

A 40 mg-os mennyiséget naponta nem ajánlott túllépni, ugyanis csak magasabb vízvisszatartást eredményezhet. Erősebb hatás érdekében használjon mellé Deca-Durabolin szteroidot, ugyanis ezek mellett csak ritkán jelentkeznek mellékhatások és jóval nagyobb izomzatot fog tudni kialakítani.

A kúra alatt érdemes lehet májvédő használata.

A herék tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében ajánlott az utolsó tablettát követően 4-5 nappal HCG kúrát elkezdeni. Ez összesen 3 injekcióból áll, melyet 5 napos rendszerességgel adjon be magának.

A női mellhez hasonló szövetnövekedés (gynecomastia) elkerülése érdekében használjon a kúra közben Zitazoniumot.

Methandienone mellékhatások

Methandienone rendelés esetén csak ritkán és enyhe mellékhatások alakulhatnak ki, azok sem mindenkinél.

Előfordult már hogy a használók tapasztaltak zsíros bőrt, gyorsabb szőrzetnövekedést és zsíros bőrt.

Amennyiben Zitazoniumot alkalmaz a kúra alatt, a mellékhatások mérséklődhetnek és kisebb eséllyel alakulnak ki.

Olcsó Methandienone rendelés

Igazolt hatású szteroidot vásárolna, de fél hogy átverés áldozata lesz? Nem szeretné, hogy adatai nyilvánosságra kerüljenek, vagy fél, hogy valaki megtudja, hogy tömegnövelőt használ? Megnyugtatjuk, ugyanis cégünk teljes diszkréció mellett dolgozik, valamint pénzvisszafizetési garanciát is vállal, így nem kell tartania attól, hogy elvesztené pénzét amennyiben Methandienone készítményt rendel olcsón.

Szeretné azonnal elkezdeni a kúrát? Adja le rendelését most és vegye át a rendelés utáni munkanapon. A csomagot átveheti többféleképpen, erről bővebben az átvétel és szállítás fül alatt olvashat, vagy az előbbi linkre kattintva.

Kérdés esetén ne habozzon és keresse fel ügyfélszolgálatunkat, a leggyorsabb ügyintézés érdekében telefonon, vagy akár írhat nekünk üzenetet is kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.