Webshop / Biosira - Methadex

Biosira - Methadex

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2300
20 szem 4100
30 szem 5500
40 szem 6400
50 szem 7200
100 szem 14600

2,300 Ft14,600 Ft

Leírás

Methadex általános leírás

Methadex vásárlás ajánlott Önnek ha szeretné, hogy rövid idő alatt olyan izomzatot építsen fel, melynek köszönhetően a strandon a nők folyamatosan Önt keresik a szemükkel.

Látványos izomtömeg, rövid idő alatt. Methadex rendelés a megoldás erre. Korábban a Naposim néven híressé vált szteroid hatóanyagát tartalmazza, csak dupla mennyiségben.

Webshopunkban olcsó Methadex eladó, melynek csomagolása 100 tablettát tartalmaz, mindegyike 10 mg-os Methandienone hatóanyag tartalommal.

VIGYÁZZON A HAMISÍTVÁNYOKKAL! Az interneten könnyen belefuthat olyan webáruházakba, ahol olcsó áron rendelhet külsőre ugyanilyen termékeket, azonban ezek hatóanyag tartalmukban teljesen különböznek és nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Ne tegye ki magát egészségügyi kockázatnak, csak olyan helyről rendeljen, mint mi, ahol pénzvisszafizetési garanciát vállalnak a termékekre. Készítettünk Önnek egy rövid tájékoztatót, mellyel szinte biztosan elkerülheti ezeket a csalókat. Ide kattintva olvassa el, ne legyen a csalók kísérleti alanya.

 

Methadex hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Methandienone eladó, melynek hatásáról az alábbi tájékoztatóban olvashat.

Hatása 1 hét használat után érezhető. Felezési ideje rendkívül rövid, körülbelül 4 óra, ezért ajánlott a napi használat.

Vízvisszatartása magas még megfelelő használat esetén is, így Methadex vásárlás esetén a kúrát érdemes kitolni 2-3 héttel egy stanozolol kúrával levezetésént, hogy minőségi izomszövetek alakuljanak ki és ne jelentkezzen tartós izomtömeg és erő csökkenés a szteroidos kúra után.

Methadex használata

A Methadex tablettát 6 óránként kell szájon át bevenni. A napi ajánlott adagot 4 részre kell osztani. A napi ajánlott beviteli mennyiség 25-40 mg.

Gyorsabb, erősebb hatás érdekében kombinálja Sustanon 250mg termékünkkel, melynél mellékhatások sem alakulnak ki olyan sűrűn, valamint egy sokkal minőségibb izomtömeget fog tudni felépíteni.

A kúra általában 8-12 héten keresztül tart, mely időszak alatt májvédő alkalmazása is ajánlott. Ezt patikában megtalálhatja, amennyiben Máriatövis alapanyagú készítményeket keres.

Az adagokat mindenképpen ossza el több részre naponta, hogy a hormonszint ne borulhasson fel. A maximális mennyiség túllépése csak nem várt mellékhatásokhoz és magasabb vízvisszatartáshoz vezethet, így ezt mindenképpen kerülje.

HCG Hormonvisszaállítás ajánlott az utolsó tabletta után 4-5 nappal. Ez összesen 3 injekciót foglal magában, melyeket 5 napos rendszerességgel kell adagolnia. Amennyiben szeretné elkerülni a női mellhez hasonló szövetnövekedést, alkalmazzon Zitazoniumot a kúra alatt.

 

Methadex terápiás javaslat

Methadex vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely megfelelő lehet terápiás alkalmazásra is, amennyiben izomsorvadásban vagy csontritkulásban szenved.

A használat ebben az esetben napi 4x fél tabletta 8-12 hétig, majd levezetésként még 1 hétig 2x fél tabletta. Ezután 6-8 hét szünet javasolt.

Methadex mellékhatások

Olcsó Methadex vásárlás esetén mindenképpen figyeljen arra, hogy csak és kizárólag eredeti készítményeket vásároljon, ugyanis csak ennél biztos az, hogy mellékhatások ritkán alakulhatnak ki, azok is enyhék és gyors lefolyásúak.

A használók beszámoltak:

  • szőrzetnövekedésről
  • zsíros bőrről
  • pattanások kialakulásáról

Amennyiben a készítményt túladagolta, vagy súlyosabb tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Methadex rendelés

Olcsó Methandienone rendelés leadását megteheti ügyfélszolgálati telefonszámunkon keresztül, vagy webshopunkban, mindenféle bankkártya adat megadása nélkül. Adatait 100% diszkréció mellett kezeljük.

Cégünk minden terméket közvetlenül a gyártótól szerez be, így csak és kizárólag eredeti és bevizsgált készítményeket árusítunk, melyet pénzvisszafizetési garanciánkkal is biztosítunk Önnek.

Mire vár még? Adja le Methadex rendelését most, kérje csomagautomatába, postapontra, vagy házhozszállítással a terméket és vegye át a rendelés utáni munkanapon. Amennyiben további információkat olvasna az átvételi lehetőségeinkről, vagy a szállításról erre a linkre kattintva megteheti.