Webshop / Pharma Tec – Methabolon Rapid

Pharma Tec – Methabolon Rapid

✔️Készleten

7,200 Ft

Leírás

METHABOLON RAPID 10MG

Egy nagyon hatékony és igazán gyors eredmények elérésére képes teljesítményfokozó szert ajánlunk Önnek. Webáruházunkban Methabolon rapid 10mg eladó, mely az egyik legkedveltebb androgén–anabolikus hatású szteroid készítmény. Segítségével nagyon kemény és erős izmokat érhet el viszonylag rövid idő alatt. Ezért is szokták sokan versenyek előtt is használni.

A készítmény a testépítők és a sportolók kedvelt szere, mivel gyorsan távozik a szervezetből. Így a verseny előtt nem sokkal is szedhető még. Testosteronnal kombinálva nagy tömegű izomzatra tehet szert.

Nálunk biztonságosan vásárolhat. A gyógyszer hatása garantált. Erre mi pénz visszafizetési garanciát is vállalunk. Ha nem lenne elégedett a gyógyszer hatásával akkor lehetősége van azt visszaküldeni részünkre. Mi pénzvisszafizetési garanciánk keretén belül visszafizetjük Önnek a teljes vételárát.

Methabolon rapid 10mg vásárlás nagyon sok webáruházban lehetséges az interneten. Ne higgyen azonban a sokszor csábító árú ajánlatoknak. Rengeteg a hamis webáruház, ahol csalók olcsón kínált termékkel próbálják kihúzni pénzét. Ezek legtöbbször hatóanyag nélküli silány termékek. Több éves tapasztalatunkra támaszkodva összeállítottunk egy tájékoztató anyagot ezekről a kamu webáruházakról. Szánjon rá egy kis időt és olvassa el ezt, hogy Önt se tudják megkárosítani a csalók.

Nálunk a vásárlás garantáltan biztonságos!

Hatása, hatásmechanizmusa

Methabolon rapid 10mg rendelés esetén szteroid izomépítő szert kap kézhez, mely az egyik legrégebben forgalomban lévő készítmény.  Hatását az androgén receptorokon keresztül fejti ki. Segítségével erős izomnövekedés érhető el viszonylag rövid időn belül. Hatására növekszik az állóképesség is.

Más szteroidokkal is kombinálhatja használatát a nagyobb izomtömeg elérése érdekében.

Normál használat mellett nem okoz komoly víz visszatartást a szervezetben.

Használata, adagolása

A doboz 50 tablettát tartalmaz. Javasolt napi adagja 5-10 mg, azaz fél vagy egy tabletta. Már ezzel is jelentős izomnövekedés érhető el. Nagyobb hatás érdekében lehetséges az adag emelése. Naponta maximum 3 szem vehető be, azonban arra figyelni kell, hogy ezt semmiképpen ne szedje hosszú távon.

A gyógyszert szájon át szükséges bevenni egy pohár vízzel.

Kúra szerűen javasolt használni, de egy időszak a 8 vagy 9 hetet lehetőleg ne haladja meg.

Túlzott és hosszú ideig tartó használata jelentősen megnöveli a mellékhatások kialakulásának lehetőségét. A kúra időtartama alatt, illetve utána is javasolt májvédő használata.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Methabolon rapid 10mg rendelés esetén figyeljen nagyon a használati utasítások betartására. Ha a gyógyszert annak megfelelően szedi akkor csekély az esély a mellékhatások előfordulására. Túladagolás, illetve hosszabb távon történő adagolás esetén nagy valószínűséggel valamilyen kellemetlen hatás biztosan megjelenik.

Alkalmanként tapasztalhat:

  • bőrzsírosodást és pattanások jelenhetnek meg
  • szőrzetnövekedést
  • vérnyomás emelkedést

Ezek csak enyhe tünetekkel jelentkezhetnek.

Nem ajánlott a készítmény használata kiskorúaknak. A nőknél túlzott férfiasodás is előfordulhat, ezért részükre nem ajánlott a gyógyszer szedése.

Egyes betegségek fennállása esetén nem használható a készítmény. Ne szedje a gyógyszert, ha

  • máj vagy vesebetegsége áll fenn
  • magas a vérnyomása

A gyógyszer szedésének ideje alatt az alkohol fogyasztása is tilos.

Methabolon rapid 10mg rendelés

Methabolon rapid 10mg eladó webáruházunkban, ahol Ön regisztráció nélkül is gyorsan leadhatja megrendelését..

A megrendeléstől számított már 1-2 munkanapon belül partnerünk kiszállítja azt teljes diszkréciónk mellett az ország bármely pontjára. Sem a csomagolás, sem a címzés nem lesz árulkodó arról mit tartalmaz a küldemény, illetve kitapogatni sem lehet azt.

A szállítást igényelheti lakcímére, csomag pontra illetve még csomag automatába is.

A kézbesítéssel kapcsolatos valamennyi tudnivalót részletesen ITT tekintheti meg.

Ha további kérdése merülne még fel keresse bátran Ügyfélszolgálatunkat ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.