Webshop / Vedi Pharma – Testo C

Vedi Pharma – Testo C

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

13,300 Ft

Leírás

Testo C általános leírás

Testo C rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, melynek köszönhetően rendkívül nagy izomzat kialakítása lesz lehetséges, azonban ez nem lesz túl minőségi. Rövid idő alatt jelentős erő és izomtömegnövekedést fog tapasztalni. Még nagyobb izmokat szeretne? Kombinálhatja Danabol, vagy Nandrolone készítményeinkkel.

A Vedi Pharma által gyártott Testo C eladó webshopunkban olcsón, melyet amennyiben megrendel, kézhez egy olyan dobozt fog kapni, mely 10 darab 1 milliliteres ampullát tartalmaz, 250mg/ml hatóanyag tartalommal.

VIGYÁZAT! A tesztoszteron észterek rendkívül népszerű termékek, így nagyon sok webshopban találhat ilyeneket. Néhány helyen kecsegtető árakat is találhat, azonban ezek a készítmények a legtöbb esetben hamisítványok. Cégünk a legolcsóbb árakat kínálja garantált eredetiséggel. Pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk a készítményeinkre, így biztosan nem lesz átverés áldozata.

Amennyiben máshol vásárol, mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót arról szólóan, hogy hogyan tudja megkülönböztetni a csaló webshopokat. Mindenképpen szánjon rá 1-2 percet életéből, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Csak hasznos információkkal lesz gazdagabb.

Testo C hatása, hatásmechanizmusa

Tesztoszteron Cypionate vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A hatását 4-5 nap alatt fejti ki, majd 10-12 napig mutat aktivitást. Ezt követően teljesen kiürül.

Megfelelő adagolás esetén is magas a vízvisszatartása, így a kúrát érdemes lehet kitolni 2-3 héttel egy stanozolol kúrával. Ez minőségi izomszövetekké alakítja a gyorsan felépített izomrostokat.

 

Testo C használata

Webshopunkban Tesztoszteron Cipionát eladó, mely megfelelő használata rendkívül fontos a vízvisszatartás és az anabolitikus hatások okán. Mindenképpen olvassa el az erről szóló rövid összefoglalónkat.

Az ajánlott heti adag 2-3 ampulla, azaz 500-750 mg. A maximum 1000 mg-os adagot semmiképpen se lépje át egy héten belül. A készítményt comb-, vagy farizomba ajánlott befecskendezni. Amennyiben gyorsabb fejlődésre vágyik, kombinálja más tömegnövelő szteroiddal, mint például a webshopunkban is eladó Danabol.

A herék tesztoszteron termelése felborul a kúra alatt, így mindenképpen ajánlott a hormon visszaállítás. Ez Zitazonium és HCG együttes alkalmazásával lehetséges. Napi 2 tabletta reggel és este ajánlott Zitazoniumból. A HCG injekciót az utolsó Tesztoszteron injekciót követően 13-14 nappal érdemes beadnia. Ezt 5 napos kihagyásokkal kell alkalmazni, összesen 3 alkalommal. Néhány nappal ezután már visszaáll a tesztoszteron termelés 40-50 éves kor felett is.

Testo C mellékhatások

Tesztoszteron Cipionát rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, melynek csak enyhe és gyors lefolyású mellékhatásai lehetnek, az sem minden felhasználónál jelentkezik.

Használók beszámoltak:

  • zsíros bőrről
  • férfias típusú kopaszodásról
  • mélyülő hangról
  • fokozott szőrzetnövekedésről

Amennyiben túladagolta a készítményt, vagy súlyosabb tünetek jelentkeznek Önnél, keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Testo C rendelés

Olcsó és eredeti Testo C vásárlás lehetséges webshopunkban, melyet amennyiben most megvásárol, akár már ma elkezdheti a kúrát. A kora délutánig leadott rendeléseket már másnap kiszállítjuk! Amennyiben további kérdése lenne a szállítással és átvétellel kapcsolatban, kattintson ide.

Rengeteg kedvezményre jogosult lehet ha most vásárol. 20.000Ft felett ingyenes szállítást, nagyobb mennyiség vásárlása esetén pedig alacsonyabb egységárat biztosítunk. Adja le rendelését most webshopunkon keresztül, vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon. Nem kell félnie, ugyanis csak utánvéttel tud fizetni, így biztos lehet abban hogy megérkezik a termék.

Ha bármilyen problémája merülne fel a termékkel kapcsolatban, élhet a pénzvisszafizetési garanciánkkal, így biztosak leszünk abban, hogy elégedett lesz. Termékeink kizárólag eredetiek, vásárlóink 99%-os elégedettségről számolnak be.