Webshop / Vedi Pharma – Dianabol

Vedi Pharma – Dianabol

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2300
20 szem 4600
30 szem 5200
40 szem 6900
50 szem 8600
100 szem 12700

2,300 Ft12,700 Ft

Leírás

Dianabol általános leírás

Amennyiben olyan készítményt keres, mellyel rendkívül látványos izomtömeget tud felépíteni és tabletta formájában szedhető, a Dianabol rendelés Önnek a legmegfelelőbb választás. Korábban Naposim néven vált híressé, ez ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, csak dupla mennyiségben.

Dianabol vásárlás esetén a csomag 100 tablettát fog tartalmazni, melynek mindegyike 10 mg hatóanyagtartalommal bír.

Rövid idő alatt, nagy izomtömeg felépítésére alkalmas. Termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így biztosan eredetit fog kapni, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, sok csaló webshoppal ellentétben, ahol hamisítványokat árusítanak. Ezeket a készítményeket alacsonyabb áron kaphatja meg, azonban a hatásuk nem fogja nyújtani az ígértet, valamint tartós károsodást is okozhatnak a szervezetben. Így hát néhány ezer forint megspórolásáért nem érdemes kockáztatni az egészségét. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudja ezeket a webshopokat kiszűrni. Ide kattintva érheti ezt el. Mindenképpen szánjon rá pár percet életéből, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Dianabol terápiás javaslat

Webshopunkban olcsó Dianabol eladó, mely megvásárlása ajánlott lehet amennyiben csontritkulásban, vagy izomsorvadásban szenved. Terápiás használat jó hatással lehet ezekre.

Ebben az esetben az adagolás napi 4x fél tabletta 8-12 héten keresztül, majd 1 hétig 2x fél tabletta levezetésként. Ezt követően 6-8 hét szünet ajánlott.

Dianabol hatása, hatásmechanizmusa

Methandienone rendelés előtt olvassa el a hatásáról szóló tájékoztatónkat részletesen, az alábbi blokkban.

Hatását 1 hét után már kifejti, a felezési idő körülbelül 4 óra. Emiatt ajánlott naponta használni. Több részletben történő alkalmazás a májat sem terheli annyira.

Magas vízvisszatartással rendelkezik megfelelő adagolás esetén is. A kúrát érdemes lehet kitolni néhány héttel és boldenone, vagy stanozolol tablettát alkalmazni, hogy a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetekké váljanak.

Dianabol használata

Olcsó Dianabol vásárlás előtt olvassa el használati javallatainkat, hogy elkerülhesse a nem várt mellékhatásokat és a magasabb vízvisszatartást.

A Dianabol tablettát szájon át kell alkalmazni, 6 óránként. Napi ajánlott adag 25-40 mg 4 részre osztva.

Amennyiben gyorsabban, erősebb hatást szeretne, kombinálja más szteroidokkal, mint például a Sustanon 250mg. Mellékhatások ezek mellett ritkán alakulnak ki.

A maximális mennyiség túllépése csak súlyos mellékhatásokhoz és magasabb vízvisszatartáshoz vezethet. Ajánlott minél több részre bontani az adagokat, mivel gyorsan lebomlik, így hogy a hormonszint ne boruljon fel, ez az egyetlen megoldás.

A kúra 8-12 héten keresztül tart. Ajánlott lehet májvédő Máriatövis alapanyagú készítmény használata, melyet minden patikában kaphat.

HCG hormon visszaállító kúra javasolt 4-5 nappal az utolsó bevett tabletta után. Ez összesen 3 injekcióból áll, melyeket 5 napos kihagyásokkal kell beadnia. A női mellhez hasonló szövetnövekedés elkerülése érdekében ajánlott lehet Zitazonium alkalmazása is.

 

Dianabol mellékhatások

Webshopunkban olcsó Dianabol eladó, mely nem mindenkinél okoz mellékhatásokat. Az esetlegesen megjelenő tünetek is enyhék és gyors lefolyásúak.

A használók számoltak már be pattanások kialakulásáról, zsírős bőrről és szőrzetnövekedésről is.

Súlyosabb tünetek tapasztalása esetén konzultáljon kezelőorvosával!

Olcsó Dianabol rendelés

Methandienone rendelés leadása esetén a terméket maximum 1 napon belül átveheti. Kiváló logisztikánknak köszönhetően amennyiben kora délutánig jelzi felénk vásárlási szándékát, úgy 1 munkanapon belül kiszállítjuk a terméket. A szállításról és átvételről szóló tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja el.

Kérdése maradt? Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatfelvételi űrlapunkon, vagy telefonon keresztül.

Rendeljen most, ugyanis 20.000Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk, valamint amennyiben nagyobb mennyiséget vásárol, úgy alacsonyabb egységárat is fog kapni.