Webshop / Pharma Tec – Testosterone Cypionate

Pharma Tec – Testosterone Cypionate

✔️Készleten

14,900 Ft

Leírás

Testosterone cypionate 200

Testosterone cypionate 200 eladó webáruházunkban, melynek segítségével:

  • hatalmas izomzatot tud felépíteni
  • hosszú ideig ható készítménnyel segíti az izomnövekedést
  • stanozolol kúrával párosítva hosszú távon is fennmaradó izomzatot építhet fel

A folyamatos edzés és sportolás mellett ha izomtömegét is szeretné megnövelni akkor rendkívül jó választás a Testosterone cypionate 200 vásárlás. A viszonylag hosszú távon ható szer gyorsan megnöveli az izomzat növelését. Mivel magas a víz visszatartása a szervezetben az izomrostok kialakulása érdekében célszerű stanozolol használata is, hogy a felépített izmok hosszú távon is megmaradjanak.

Webáruházunkban a Testosterone cypionate 200 rendelés garantáltan jó választás, ha szeretne szép nagy izmokat felépíteni. Az általunk forgalmazott termék eredeti hatóanyagú, megbízható hatással rendelkezik. Nem kell félni, hogy nem éri el vele a megálmodott izomzatot. Ha mégsem úgy hatna, mint amire számított lehetősége van élni visszafizetési garanciánkkal. Ha nem elégedett a készítménnyel akkor egyszerűen csak küldje vissza részünkre a terméket és mi visszafizetjük Önnek a teljes vételárat.

Nem minden webáruházban ilyen biztonságos a Testosterone cypionate 200 vásárlás. Sok helyen forgalmaznak olyan terméket, mellyel Ön biztosan nem fog tudni szép izomzatot felépíteni. Ezek az oldalak csak haszonszerzést jelentenek üzemeltetőjük részére és becsapják a vásárlókat. Olvassa el tájékoztató anyagunkat, melyből megtudja mire szükséges figyelni a vásárlás során, hogy elkerülje ezeket a hamis webáruházakat.

Ha nálunk vásárol akkor nem kell félnie, hogy hamis terméket fog kézhez kapni.

Hatása, hatásmechanizmusa

Testosterone cypionate 200 hatóanyaga egy férfi nemi hormont (testosterone enanthate) tartalmazó izomépítésre szolgáló szer. Hatását 4-5 nap alatt fogja kifejteni. A szervezetben viszonylag hosszú ideig dolgozik, akár 10-12 napig is tapasztalható aktivitása.

A készítmény víz visszatartása magas. Ha helyesen, illetve kis mértékben használja akkor sem lesz alacsony ez a tulajdonsága. Ha elérte a kívánt izomzatot célszerű stanozolol kúrával annak rögzítését is elvégezni, hogy az izomtömeg tartós legyen.

Használata, adagolása

Testosterone cypionate 200 rendelés esetén mindenképpen tartsa be a használatára vonatkozó előírásokat a kívánt eredmény elérése és a mellékhatások kialakulásának elkerülése céljából.

A dobozban 10 db 1ml-es ampullát kap kézhez, melyben 200 mg hatóanyag van egyenként. Az injekciót a far vagy combizomba kell befecskendezni. Vénába nem adható be.

A készítményt ne hűtse, használata előtt szobahőmérsékletre szükséges felmelegíteni. Ajánlott heti adagja 500-750 mg, a maximális mennyiség 1000 mg. Ezt semmiképpen ne lépje túl, mert túladagolása egészségügyi kockázatot jelent.

Ha befejezte a kúrát HCG hormon Zitazonium kúra használata válik szükségessé. Ehhez megfelelő kúra alkalmazása tanácsos.

A készítmény használata során kerülje az alkohol és a drogok fogyasztását.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Ha készítményt az előírásoknak megfelelően használja akkor nem valószínű a mellékhatás kialakulása. Ennek ellenére alkalmanként jelentkezhet:

  • bőrzsírosodás
  • hajhullás
  • szőrzet növekedés
  • mélyülő hang.

Ezek a tünetek nem tartósak és általában nem okoznak komoly kellemetlenségeket. Ha mégis heves reakció alakulna ki keresse fel mielőbb kezelőorvosát.

A készítmény használata nem javasolt kiskorúak részére.

Testosterone cypionate 200 rendelés

Testosterone cypionate 200 vásárlás webáruházunkban egyszerű, ahhoz előzetes regisztráció sem szükséges.

A megrendelt készítményt extra gyorsan, már 1-2 munkanapon belül át is veheti az ország bármely pontján. A szállítás során teljesen diszkréten járunk el, mivel sem a csomagolás, sem a címzés nem lesz árulkodó arról, hogy mit rendelt tőlünk, de azt még kitapogatni sem lehet majd.

A szállítás történhet lakcímére, vagy csomagpontra, illetve csomag automatába is. A vételárat a csomag átvételekor, utánvéttel tudja kifizetni készpénzzel vagy bankkártyával. Előre utalásra nincs lehetőség, bankszámla adatokat sem kell megadnia.

Ha bármilyen egyéb kérdése merülne fel a kézbesítéssel kapcsolatban olvassa el részletes leírásunkat ebben a témában.

Még lenne további kérdése? Ügyfélszolgálatunk munkatársai várják az Ön jelentkezését és készséggel állnak az Ön rendelkezésére.