Webshop / Kenwoo – Testosterone Cypionate

Kenwoo – Testosterone Cypionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,300 Ft

Leírás

Testosterone Cypionate általános leírás

Ki ne szeretne nagy izmokkal megjelenni a strandon? Ki nem vágyik arra, hogy a nők sorozatosan utána forduljanak? Önnek nem kell sokat törnie a fejét azon, hogy ez hogyan lehetséges. Tesztoszteron Cipionát rendelés esetén olyan nagy izomzatot fog tudni kialakítani, hogy ezek az álmok valósággá válnak.

Webshopunkban Testosterone Cypionate eladó, melyet amennyiben most megvásárol, akár már másnap házhoz visszük.

Tesztoszteron Cipionát vásárlás esetén Ön a csomagban 10 darab 1 milliliteres ampullát fog kapni, mely darabja 300 mg hatóanyag tartalommal rendelkezik.

Cégünk pénzvisszafizetési garanciát vállal minden termékre, mivel közvetlenül a gyártótól szerezzük a készítményeinket, így biztosítva az eredetiséget is.

VIGYÁZAT! Az interneten rengeteg csalóba futhat bele, ugyanis ez a második legnépszerűbb tesztoszteron termék. Találhat kecsegtető árakat, nagyobb ígéreteket, azonban ezek mind hamisak, hasonlóan a termékhez. Ilyen helyről történő vásárlással kockáztatja, hogy utángyártott készítményt kap, és egészségügyi kockázatnak teszi ki magát. Megér néhány ezer forintot ez? Szerintünk nem, így készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Ide kattintva elolvashatja, hogy hogyan tudja kiszűrni ezeket a nyerészkedő webshopokat.

Testosterone Cypionate hatása, hatásmechanizmusa

A készítmény hatását 4-5 nap után lehet érezni, majd aktivitást mutat 10-12 napig a szervezetben.

Testosterone Cypionate vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, melynek vízvisszatartása megfelelő használat esetén is magas. Ajánlott ezt kiküszöbölni azzal, hogy kitolja 2-3 héttel a kúrát és ebben az időszakban stanozolol-t alkalmaz. Ennek köszönhetően a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetekké válnak, így amennyiben abbahagyja a használatot, nem fog jelentős erő és izomtömeg csökkenést tapasztalni.

Testosterone Cypionate használata

Olcsó Testosterone Cypionate rendelés előtt mindenképpen részletesen olvassa végig a használati javallatainkat, hogy a legjobb eredményeket tudja elérni, valamint hogy minimálisra csökkentse a negatív hatások számát és kialakulásának esélyét.

A hetente 2-3 alkalommal ajánlott befecskendezni 1 ampullát, így a heti adag 600-900 mg. Mindenképpen figyeljen arra, hogy ne lépje túl a maximum 1000 mg-os határt, ugyanis csak magasabb vízvisszatartást és több mellékhatást fog tapasztalni.

Gyorsabb növekedésre vágyik? Esetleg nagyobb izomtömeget építene fel? Kombinálja más szteroiddal, mint például a webshopunkban is kapható Drostanolone.

Hormonvisszaállítás mindenképpen ajánlott a kúra után. Ez az alábbiak szerint néz ki: HCG injekciót kell beadnia magának az utolsó szteroidos injekció után 13-14 nappal, majd ezt még 2-szer (összesen 3 injekció) megtenni 5 napos kihagyásokkal. Emellett napi 2 darab Zitazonium tabletta bevétele ajánlott reggeli és esti időszakokban. Néhány nap után biztosan visszaáll a tesztoszteron termelés a normál állapotba.

 

Testosterone Cypionate mellékhatások

Webshopunkban Tesztoszteron Cipionát eladó, mely csak ritkán okoz enyhe mellékhatásokat amennyiben megfelelően alkalmazza.

Előfordult már zsíros bőr, kopaszodás, túlzott szőrzetnövekedés, mélyülő hang.

Ezek mind gyorsan elmúlnak és enyhe lefolyású tünetek, így amennyiben nem múlnának, vagy súlyosabb jellegű tünetek jelentkeznének, mindenképpen azt ajánljuk, hogy keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Testosterone Cypionate rendelés

Termékeinket kizárólag a gyártótól szerezzük be közvetlenül, így tudjuk Önnek a legjobb árat nyújtani, garantált minőség mellett. Biztos lehet abban, hogy tőlünk csak és kizárólag eredeti terméket kap, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így ha valamilyen problémája merülne fel, mi visszafizetjük a teljes vételárat, minden felesleges kérdés nélkül, teljes diszkréció mellett.

Vásároljon most! 20.000Ft felett ingyenesen veheti igénybe rendkívül gyors szállításunkat. A kora délutánig leadott rendeléseket másnap már kézbesítjük!  A terméket kérheti címre, vagy akár csomagautomatába is, így nem muszáj találkoznia a futárral sem. Amennyiben a szállítással és átvétellel kapcsolatban további információkat szeretne megtudni ezen a linken elérheti az erről szóló rövid összefoglalónkat.

Nem tudja eldönteni, hogy melyik termék lenne Önnek a legmegfelelőbb? Esetleg valami kérdése még felmerült? Valamilyen problémája van? Az ilyen jellegű kérdésekkel, problémákkal bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, teljes diszkréció mellett válaszolnak Önnek rövid időn belül.