Webshop / Vedi Pharma – Deca P

Vedi Pharma – Deca P

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,100 Ft

Leírás

Deca P általános leírás

Nandrolone Phenylpropionate rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, melyet sportolók versenyre való felkészülés alatt előszeretettel használnak. Webshopunkban olcsó Deca P eladó, amely tökéletes választás lehet, ha a cél teljesítménynövelés, vagy izomtömeg gyarapítás. A webshopunkban található készítmények garantáltan eredetiek, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rájuk.

Deca P rendelés esetén Ön a csomagban egy dobozt fog kapni, amely 10db 1ml-es ampullát tartalmaz. Ezek hatóanyag tartalma 100 mg/ml Nandrolone Phenylpropionate.

VIGYÁZZON! Felhívjuk figyelmét arra, hogy a szteroidokat csalók előszeretettel hamisítják. Ezek az utángyártott készítmények semmiképpen sem biztonságosak, így használatuk kerülendő! Sajnos küllemükben 100%-osan megegyeznek az eredetivel, így szinte lehetetlen megkülönböztetni őket. Az egyetlen mód, ha csak olyan webshopról rendel, ahol biztosan eredeti termékek vannak. Hogyan tudja kiszűrni ezeket? Elkészítettünk Önnek egy rövid 1-2 perc alatt végig olvasható összefoglalót ezzel kapcsolatban. Enélkül a tájékoztató nélkül biztosak vagyunk abban, hogy nem eredeti terméket fog kapni. Kattintson ide és kerülje el azt, hogy a csalók próbababája legyen.

Deca P hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Deca P eladó, melynek hatásáról részletesen az alábbi tájékoztatóban olvashat.

Rendkívül gyorsan, az első injekció után szinte azonnal, 2-3 nap alatt kifejti hatását. Az aktivitási ideje a szervezetben 10 nap.

Vízvisszatartása nem túl magas, de a használatáról szóló javallatok betartása fontos. Nandrolone Phenylpropionate vásárlás esetén a kúrát érdemes kitolni 3-4 héttel egy stanozolol, vagy boldenone kúrával.

Ennek köszönhetően minőségi izomszövetek fognak kialakulni, melyek nem fognak összeesni a használat befejeztével és erőcsökkenés sem lesz tapasztalható. A vörös vérsejteket fokozza, amely jelentős erő és izomtömeg növekedést okoz a használójánál.

 

Deca P használata

Webshopunkban Deca P eladó, melynek megfelelő használata rendkívül fontos. Mindenképpen olvassa el és tartsa be a javallatainkat ezzel kapcsolatban.

A készítményt naponta, vagy kétnaponta ajánlott comb-, vagy farizomba beadni. Nők esetében a maximum heti adag 50 mg. Férfiak esetében a heti ajánlott dózis 200-500 mg, viszont 600 mg-nál többet semmiképpen sem ajánlott túllépni. A növekedést több hatóanyaggal nem lehet növelni, csak nem várt mellékhatásokhoz és magasabb vízvisszatartáshoz vezethet, ehelyett kombinálja más szteroidokkal. Ha nagy izomtömeg gyarapodás a cél akkor érdemes Testosterone Enanthate vagy Sustanon 250mg injekcióval együtt használni.

A herék tesztoszteron termelését lecsökkenti, így a használat befejeztével HCG kúra ajánlott. Ezt 8-10 nappal az utolsó injekció után ajánlott elkezdeni. 3 injekcióból áll, melyeket 5 napos kihagyásokkal kell beadnia magának. Ezeknek köszönhetően a tesztoszteron termelés visszaáll a normál állapotba még a 40-50 éves kort meghaladó használóknál is.

Deca P mellékhatások

Deca P vásárlás esetén ritkán előfordulhatnak enyhe, gyors lefolyású mellékhatások, azonban amennyiben betartja a használati utasításokat, a nem várt tünetek kialakulásának esélye jelentősen lecsökken.

Előfordult zsíros bőr, pattanások, fejfájás, fáradtság, kopaszodás.

Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztal, vagy túladagolta a készítményt mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Deca P rendelés

Olcsó Deca P eladó webshopunkban, amelyet közvetlenül a gyártótól szerzünk be, így biztosíthatjuk, hogy eredeti és rendkívül pénztárcabarát áron van. Emiatt vállalunk pénzvisszafizetési garanciát is a webshopunkban található összes termékre. Amennyiben nem lenne elégedett a készítménnyel, csak visszaküldi cégünknek és visszafizetjük a rendelés összegét.

Bőségesen válogathat szállítási módjaink közül. Lehetősége van futártól átvenni a megadott címen, vagy csomagautomatából. Ha délutánig leadja rendelését futárunk a rendelést követő munkanapon kézbesíti a terméket. Az átvétellel és szállítással kapcsolatban további információkat itt talál.

A fizetés minden esetben utánvéttel történik.

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, amennyiben valamilyen kérdésére nem talált választ. Munkatársaink igyekeznek azonnal megoldani problémáját és minden szakmai kérdésre választ adni.

Amennyiben eredeti és olcsó Nandrolone Phenylpropionate rendelés a célja, úgy válassza a webshopunkat, ahol vény és sorban állás nélkül diszkréten juthat hozzá a készítményhez.