Webshop / Kenwoo – Boldenone undecylenate

Kenwoo – Boldenone undecylenate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,500 Ft

Leírás

Boldenone undecylenate általános leírás

Olyan készítmény vásárolna, amelynek köszönhetően fel tud építeni minőségi izomszöveteket és még mellékhatások is mérsékeltek? Boldenone vásárlás ajánlott Önnek akkor! A webshopunkban olcsó Boldenone undecylenate eladó, melyet amennyiben most megvásárol, akár már holnap elkezdheti a kúrát! 1 napon belül szállítunk.

Boldenone rendelés esetén a csomagban egy 10x1ml-es üveg lesz, mely milliliterenként 400mg hatóanyagot tartalmaz.

Cégünk pénzvisszafizetési garanciát vállal minden készítményre. Javasoljuk, hogy csak olyan webshopból rendeljen, ahol hasonló feltételeket nyújtanak Önnek, ugyanis a termék népszerűségére való tekintettel rengeteg helyen eredetiként feltüntetve kecsegtető árú hamisítványokat adnak vásárlóiknak. Ezeknek a webshopoknak tulajdonosai nem lenyomozhatóak, így amennyiben csalódás éri, nem fogja tudni érvényesíteni jogait velük szemben. Továbbá az utángyártott termékek rendkívül veszélyesek lehetnek szervezetére, nem várt mellékhatásokat is okozhatnak. Ne kockáztasson, csak eredeti Boldenone rendelés leadásán gondolkodjon. Hogyan tudja kiszűrni ezeket a csalókat? Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót ezzel kapcsolatban, melyet ide kattintva érhet el. Mindenképpen szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis ezek nélkül a fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Boldenone undecylenate hatása, hatásmechanizmusa

Boldenone vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, melyet kúrában alkalmazva minimum 3 hónapig érdemes használni. A termék aktivitási ideje a szervezetben körülbelül 15 nap.

A vízvisszatartása rendkívül alacsony amennyiben megfelelően használja. A kúra után nem fognak izmai összeesni, nem fog erőcsökkentést tapasztalni. Más magas vízvisszatartású szteroidok mellé is ajánlott lehet használni ezt, vagy a stanozol készítményünket. Ezek átalakítják a gyorsan szerzett izomrostokat minőségi izomszövetté.

Androgén hatása alacsony, így rendkívül jól kombinálható például a Danabol, vagy Tesztoszteron Enantát termékeinkkel.

Boldenone undecylenate használata

Webshopunkban Boldenone undecylenate eladó, mely megfelelő használata rendkívül fontos, hogy a legjobb hatást fejthesse ki.

A heti ajánlott adag 400-800 mg, a maximális 1000 mg. Ezt comb-, vagy farizomba injekciózva kell beadnia magának. Gyorsabb növekedés reményében ne alkalmazzon többet, ugyanis ez csak nem várt mellékhatásokhoz vezethetnek. Amennyiben ez a vágya, használjon más androgén tartalmú szteroidot a Boldenone mellé.

A herék tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében HCG kúra ajánlott az utolsó injekciót követően 3 héttel. Ez 3 adag HCG injekcióból áll, melyet 5 naponta kell beadnia magának.

Amennyiben nem használ mellé egyéb androgén szteroidot, ajánlott lehet a kúra alatt proviont is alkalmazni.

Boldenone undecylenate mellékhatások

A webshopunkban is eladó Boldenone egy olyan készítmény, melynek androgén hatásai rendkívül mérsékeltek, így mellékhatások csak ritkán alakulhatnak ki megfelelő alkalmazás esetén.

Ritkán előfordulhat:

  • aknék kialakulása
  • zsíros bőr
  • hajhullás

Ezek minden esetben csak enyhék, gyors lefolyásúak. Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztal, vagy túladagolta a készítményt, mindenképpen azt ajánljuk, hogy keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Boldenone undecylenate rendelés

Szeretné leadni rendelését? Megteheti webshopunkban, regisztráció nélkül. Nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia, ugyanis csak utánvétes fizetés elérhető nálunk. Boldenone vásárlási szándékát tudathatja velünk telefonon is, ügyfélszolgálati elérhetőségünkön.

Ne feledje, hogy amennyiben többet vásárol, alacsonyabb egységárat kap, valamint a szállítás 20.000Ft felett ingyenes. A kézbesítésünk egyedülállóan gyors, ugyanis amennyiben leadja rendelését kora délutánig a rendelést követő munkanapon már szállítunk. Amennyiben további kérdése lenne az átvétellel vagy szállítással kapcsolatban, olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat ide kattintva.

Boldenone készítményünk 100%-ban eredeti, közvetlenül a gyártótól kerül beszerzésre, így pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk az Ön számára. Erről a részleteket az előbbi linken keresztül olvashatja el.