Webshop / Imperia - Boldenone

Imperia - Boldenone

✔️Készleten

17,600 Ft

Leírás

IMPERIA-BOLDENONE-200

Szeretne minőségi izmokat? Mi segítünk elérni álmait. Webáruházunkban Imperia Boldenone-200 eladó, melynek segítségével acélosan kemény izomzatot tud elérni. Használatával sokkal gyorsabban érheti el a hosszú ideig mutatós és szálkás izomzatot.

Nem kell félnie, hogy ha befejezi a készítmény használatát akkor elveszíti a megszerzett izomzatot. Hatása tartós lesz, ha abbahagyja alkalmazását nem fogja elveszíteni a gyorsan felépített izomzatot. Edzés és sportolás mellett gyorsan elérheti azt amire vágyik. A készítmény nem okoz víz visszatartást a szervezetben. Sem mellékhatásoktól, sem rászokástól nem kell tartania.

Hasonló néven nagyon sok terméket találhat az interneten. Nem mindegyik alkalmas azonban arra, hogy látványos izmokat építsenek ki vele. Sok a hamis, hatóanyag nélküli szer. De olyannal is találkozhat, melynek hatóanyaga nem bevizsgált, és akár egészségére is veszélyt jelenthet. Ne hagyja, hogy a csalók átverjék. Olvassa el tájékoztatónkat ezekről a hamis webáruházakról, melynek segítségével Ön is könnyedén fel fogja őket ismerni.

Ha garantáltan jó hatású terméket szeretne vásárolni, akkor ezt webáruházunkban megteheti. Imperia Boldenone-200 rendelés esetén Ön biztosan olyan izmokat kap, melyekre régóta vágyik. Mi garantáljuk az általunk forgalmazott termék hatását. Még  pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Ha Ön mégsem lenne elégedett a nálunk vásárolt termék hatásával egyszerűen csak küldje vissza nekünk azt és mi a teljes vételárat vissza fogjuk fizetni Önnek.

Hatása, hatásmechanizmusa

Imperia Boldenone-200 vásárlás esetén anabolikus-androgén szteroid injekciót kap kézhez, mely a gyorsan felépített izmokat jó minőségű izomrostokká alakítja át. Ha betartja a használatára vonatkozó előírásokat nem fog víz visszatartást okozni. Hatását a szervezetben kb 15 napig fejti ki.

Egyéb magas víztartalmú szteroiddal is használható együtt, ha gyorsítani szeretné az eredmény elérését. Semmiképpen ne az adagon emeljen, hanem egészítse ki a kúrát egyéb szerekkel. Androgén hatása alacsony.

Használata, adagolása

Imperia Boldenone-200 rendelés esetén 10 db 1 ml kiszerelésű ampullát vásárolhat meg. Használata előtt a készítményt melegítse szobahőmérsékletre. A heti ajánlott mennyisége 400-800 mg, de maximum 1000 mg használható hetente.

Folyamatosan maximum 3 hónapig használja. Hetente 3-4 alkalommal lehetséges egy-egy ampullát a far vagy a combizomba beinjekciózni.

A kúra befejezését követően (3 hét után) a herék tesztoszteron termelésének visszaállítása céljából egy HCG kúra alkalmazása ajánlott. az utolsó injekciót  3 héttel. Ez 3 adag HCG injekcióból áll, melyet 5 naponta kell beadnia magának.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Imperia Boldenone-200 vásárlás esetén ha betartja az alkalmazására  vonatkozó előírásokat akkor nem kell tartania az esetleges mellékhatások kialakulásától. Csak nagyon ritka esetben jelentkezhet bármilyen mellékhatás, és az is csak nagyon enyhe tüneteket okoz.

Mellékhatásként tapasztalhat enyhe

  • fejfájást
  • bőrzsírosodást és pattanások megjelenését
  • hasmenést, hányingert
  • hajhullást

Ha bármilyen heves reakciót tapasztalna a készítmény alkalmazása során kérjük azonnal keresse fel kezelőorvosát, mivel ezek a tünetek lehetnek valamilyen allergiás reakciók.

A szer használata kiskorúak és szoptatós anyák részére semmiképpen nem ajánlott. Egyes betegségek fennállása esetén nem ajánlatos a készítmény használata. Ha Önnek

  • érelmeszesedése van
  • máj vagy vesebetegsége áll fenn
  • rosszindulatú daganata van

akkor kerülje a szer használatát, hiszen ezek mellett az alkalmazása egészségügyi kockázattal jár.

Imperia Boldenone-200 rendelés

Webáruházunkban Imperia Boldenone-200 eladó, melyet nagyon egyszerűen, regisztráció nélkül meg tud vásárolni. A nap bármely részében leadhatja rendelését, a lehető leggyorsabban postázzuk azt Ön részére. Ha rögzíti a megrendelést már másnapra, vagy második munkanapra megkaphatja a csomagot. A szállítás során végig számíthat diszkréciónkra. Sem a csomagolás, sem a címzés nem lesz árulkodó a csomag tartalmáról. Sőt, azt még kitapogatni sem  lehet majd.

Kérheti a csomag kézbesítését a lakcímére, vagy bármely címre, továbbá csomag pontra vagy akár csomag automatába is. A csomag átvétele során fizetheti ki a vételárat. Erre készpénzzel vagy bankkártyával lesz lehetősége.

Nagyobb összegű megrendelés esetén akár ingyenes szállításra is van lehetősége. Bármilyen információt szeretne megtudni a készítmény kézbesítéséről azt elolvashatja, ha ide kattint.

Ha bármilyen további kérdése merülne fel keresse bátran Ügyfélszolgálatunk munkatársait, akik készséggel állnak mindenben az Ön rendelkezésére.