Webshop / Vedi Pharma – Testo E

Vedi Pharma – Testo E

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,100 Ft

Leírás

Testo E általános leírás

Tesztoszteron Enantát rendelés esetén Ön egy erős anabolikus és androgén hatással rendelkező intramuszkulárisan adagolható készítményt kap, melynek köszönhetően erős izomzatot fog tudni kialakítani.

A Vedi Pharma által gyártott Testo E készítmény alkalmas arra is, hogy kombinálja más tömegnövelő szteroiddal, így egy hatalmas és minőségi izomtömeget lesz lehetősége kialakítani.

Testo E vásárlás esetén Ön egy 10 ampullából álló dobozt fog kapni. Mindegyik üveg 1ml-es és 250mg hatóanyagot tartalmaz.

FIGYELEM! Mielőtt internetről rendel, mindenképpen ellenőrizze a webshopot, ugyanis rengeteg helyen hamisítványokat árusítanak, ami egy ilyen terméknél kifejezetten veszélyes lehet. Egy olyan készítménynek, amit a szervezetbe visz a felhasználója, rengeteg feltételnek kell megfelelnie. Ezek az online patikák nem bevizsgált termékeket árusítanak, ezért nem tudni milyen hatással lesznek a szervezetre. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen amikor internetről rendel. Ezek nélkül a fontos információk nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Szánjon rá 1-2 percet életéből és olvassa el.

 

Testo E terápiás javaslat

 Tesztoszteron Enantát vásárlás esetén a készítményt használhatja terápiás célra is. Ebben az esetben jóval kisebb, 2 heti 250mg-os adagok megfelelő hatást fejtenek ki a szervezetre. Főként azoknak ajánlott, akik izomgyengülést tapasztaltak.

 

Testo E hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Testo E eladó, melynek hatásairól mindenképpen tájékozódjon használat előtt.

A vízvisszatartása csak abban az esetben erős, amennyiben túladagolja. Egyéb esetben alacsony, így minőségi izomzat kialakítására alkalmas.

A Tesztoszteron Enantát befecskendezése után 8 napig aktív a szervezetben, viszont rendkívül hosszan marad a szervezetben. Egy vizsgálat során akár 3 hónapig is kimutatható.

Testo E használata

 Tesztoszteron Enanthate rendelés esetén néhány használati utasítást be kell tartania, hogy ne alakuljanak ki Önnél kellemetlen mellékhatások.

A Tesztoszteron Enantátot kúraszerűen érdemes alkalmazni heti 1-2 comb- vagy farizomba történő befecskendezéssel. Az ajánlott adag heti 250-1000mg. A kúra ajánlott hossza 2-4 hónap, viszont ettől el lehet térni, függően az eredménytől. A megadott adagnál ne használjon többet, ugyanis csak kellemetlen mellékhatásai lesznek, nem fog nagyobb izomtömeget elérni.

Amennyiben ez a célja, mindenképpen javasoljuk, hogy más szteroidos tömegnövelőt is alkalmazzon a használat alatt.

A kúra végezetével mindenképpen HCG hormon visszaállítás javasolt, a saját tesztoszteron termelésének visszaállítása érdekében. A kúrát 2 héttel az utolsó befecskendezést követően érdemes elkezdeni.

Testo E mellékhatások

 Webshopunkban Testo E eladó, melynek mellékhatásai enyhék a jótékony hatásaival szemben. Amennyiben betartja a használatáról szóló utasításokat, nem fogja kellemetlen meglepetés érni és minden megfelelően fog működni a szervezetében.

A tünetek, amelyek előfordulhatnak minden esetben gyors lefolyásúak és enyhék, így aggodalomra semmi ok. Amennyiben súlyos kellemetlen hatásokat tapasztalna, konzultáljon kezelőorvosával.

A szer nagymennyiségű bevitele esetén előfordulhat, hogy zsíros bőr alakul ki, megnagyobbodik a prosztata, hajhullás lép fel, vagy megjelennek aknék a vállon és háton.

Testo E rendelés

 Érdekli mikor kapja meg a terméket amennyiben leadja a rendelését most azonnal? Akár már holnap este! Kora délutánig leadott rendelésekre 1 napot kell csak várnia, ugyanis igyekszünk a rendelés leadását követő munkanapon már kivinni a csomagot. További információkat a szállításról és átvételről ezen a linken tud olvasni.

Amennyiben 20.000Ft felett van rendelése, ingyenes szállítást biztosítunk Önnek. Ha nem lenne elégedett a készítményünkkel, visszaküldheti számunkra és élhet a pénzvisszafizetési garanciával, melyet minden termékünkre biztosítunk.

Úgy érzi, hogy maradt olyan kérdés amit nem válaszoltunk meg Önnek? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek és megoldják a problémáját.