Webshop / Raw Pharmaceutical – Bolden

Raw Pharmaceutical – Bolden

✔️Készleten

17,700 Ft

Leírás

A nők epekednek az izmos, erős testalkatú férfiakért. A sportolók és testépítők szeretnének minél erősebb és tartós izomzatot felépíteni.

Webáruházunkban Bolden 250 eladó, mely segíti Önt a megfelelő izomzat felépítésében. A szer egy injekciózható anabolikus szteroid, mely nagyon hosszú hatást fejt ki. Használatával acélosan erős és extra kemény izomzatot érhet el. Hatása akár 2 héten át is fennáll. Ha befejezte a használatát akkor sem kell attól tartani, hogy az izomzat gyorsan elolvad. A gyorsan felépített izomzat tartós lesz

Mivel nagyon népszerű termékről van szó sokan megpróbálják kihasználni ezt gyors haszonszerzés céljából. Egyre több az olyan webáruház, ahol nem bevizsgált, vagy hatóanyag nélküli terméket árusítanak. Ez veszélyes is lehet az Ön szervezetére. Ha nem szeretné, hogy átverjék olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat, melyből megtudja mire kell figyelnie vásárlás során, hogy ne verjék át.

Nálunk minden termék eredeti és bevizsgált hatóanyagú. Hatását garantáljuk, ezért is vállalunk pénz visszafizetési garanciát is. Ha nem érné el a kívánt eredményt lehetősége van visszaküldeni a terméket nekünk és mi visszatérítjük a vételárát. Erről részletesen itt olvashat.

Hatása, hatásmechanizmusa

Használata során a szervezetben megnövekszik a vörösvértest termelődése. Az izmok így sokkal több oxigént kaphatnak, melynek hatása az erős izomzat kialakulása. Mindemellett fokozza az állóképességet is.

Bolden 250 vásárlás esetén tartós hatású szert kap, ne tartson attól hogy ha befejezi a szedését akkor elveszíti a felépített izomzatot. Fokozatosan erősödik a hatása. Nem tartja vissza a szervezetben a vizet és nem fog ösztrogénné átalakulni. ha befejezte alkalmazását akkor sem lesz szükséges anti-ösztrogének használatára.

Kezdő sportolók is bátran használhatják.

Használata, adagolása

A szert comb vagy farizomba injekcióként történő beadással javasolt használni. Heti két alkalommal ajánlott a használata:

nőknek csak heti 50-100 mg
férfiaknak heti 250-750 mg az adag.

Figyeljünk arra, hogy ezt a mennyiséget semmiképpen ne lépjük túl, mert nagyon heves mellékhatásokat válthat ki és fokozhatja a víz visszatartást a szervezetben a túladagolása. Ha gyorsabban szeretné az izmait építeni ne a mennyiséget emelje, hanem más szteroidok együttes alkalmazásával próbálja növelni a hatékonyságot.

Kúraszerűen szükséges használni, melynek hossza 12 hét.

A készítmény alkalmazása során a herék tesztoszteron termelését csökkenti. Ha már nem használja tovább a szervezet tesztoszteron termelésének helyre állítása érdekében szükséges lehet HCG hormon helyreállító szedése.

A kúra időtartalma alatt lehetőleg kerülje az alkoholfogyasztást.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Bátran dönthet Bolden 250 rendelés mellett, hiszen ha figyel a használatára akkor nem nagy a valószínűsége a mellékhatások kialakulásának. Csak nagyon elvétve fordul elő mellékhatás és az is csak nagyon enyhe tünetekkel jelentkezik.

Ha mégis jelentkezne mellékhatás akkor tapasztalhat

  • fejfájást
  • bőrzsírosodást és pattanások megjelenését
  • hasmenést, hányingert

Ne adagolja túl a készítményt, mivel az heves reakciókat válthat ki a szervezetben.

Kiskorúak és szoptatós anyák részére nem ajánlott a használata. Ugyanakkor egyes betegségek fennállása is kizárja a termék használatát. Nem javasolt a Bolden 250 vásárlás ha Önnek:

  • érelmeszesedése van
  • máj vagy vesebetegsége áll fenn
  • rosszindulatú daganata van.

Bolden 250 rendelés

Bolden 250 eladó folyamatosan webáruházunkban. Nálunk garantáltan eredeti és biztos hatású terméket vásárolhat meg.

A megrendeléshez nem szükséges regisztrálni és nincs szükség orvosi receptre sem.

Bolden 250 rendelés leadása után gondoskodunk róla, hogy azt nagyon gyorsan megkapja. Partnerünk a megrendelés leadását követő 1-2 munkanapon belül kiszállítja Önnek a csomagot a legnagyobb diszkréciónk mellett. Nem kell félnie, hogy bárki tudomására jutna mit rendelt tőlünk. Sem a címzés, sem a csomagolás nem lesz erről árulkodó. Még kitapogatni sem lehet azt.

A kézbesítést kérheti házhoz szállítással, vagy csomagpontra, de csomag automatába is Többféle utánvétes fizetési mód közül választhat. Nem kell előre utalni a termék vételárát, ráér átvételkor fizetni.

Szállítással kapcsolatban valamennyi információt megtudhat ha ide kattint.

Ha Bolden 250 vásárlás során további kérdése merülne fel keresse bizalommal Ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.