Webshop / Omnadren

Omnadren

✔️Készleten

Kiszerelés: 5x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

6,600 Ft

Leírás

Omnadren 250 általános leírás

Omnadren 250 rendelés esetén egy olyan Tesztoszteron Mix készítményt kap, mely 30mg Testosterone Propionate, 60mg Testosteron Isocaproate, 60mg Testosterone Phenylpropionate, 100mg Testosterone Decanoate vegyületet tartalmaz. Ezt egy 1ml-es ampullában kapja meg, mely összesen így 250mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON! Az interneten rengeteg hasonló terméket fog találni, kecsegtetőbb árakon. Ezek a webáruházak magánszemélyek által vannak üzemeltetve és hamisítványokat árulnak, eredetiként feltüntetve. Ezek a készítmények nem bevizsgáltak, nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Érdemes eredeti Omnadren 250 vásárlás mellett dönteni, mivel ezek laboratóriumban teszteltek és biztosan nem károsak a szervezetre. Tesztoszteron Mix rendelés esetén amennyiben utángyártottat vásárol, akkor sem fogja tudni külsőleg megkülönböztetni az eredetitől.

Mi csak eredeti termékeket forgalmazunk, garanciával! Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy hogyan tudja kiszűrni a csaló webáruházakat. Ezek az információk rendkívül fontosak, ugyanis nem fogja tudni nélkülük kiszűrni a nyerészkedő webshopokat. Olvassa el ITT.

 

Omnadren 250 hatása, hatásmechanizmusa

Omnadren 250 rendelés esetén egy 4 különböző vegyületet tartalmazó készítményt kap, mely 2-3 nap alatt már kifejti hatását a tesztoszteron propionátnak köszönhetően. A termék a népszerűségét annak köszönheti, hogy gyors felszívódású, azonban hosszú ideig, 3-4 hétig aktív a szervezetben, a további 3 vegyületnek köszönhetően.

Vízvisszatartása magas, mely miatt amennyiben abbahagyja a kúrát, összeeshetnek izmai, így mindenképpen ajánlott a folyamatot 3-4 héttel kitolni egy boldenonera, vagy stanozolol kúrával. Ezeknek köszönhetően megtartja az izmait, azok minőségi izomszövetté alakulnak.

Omnadren 250 használata

Cégünk webshopján Omnadren 250 eladó, mely megfelelő használat mellett rendkívül gyorsan épít fel magas izomtömeget az Ön számára.

Az injekciót comb-, vagy farizomba fecskendezve érdemes adagolni.

Az ajánlott adagok az alábbiak:

Normál adagolás: heti 500-750mg, maximális 1000mg, azaz 4 ampulla

Ettől több nem ajánlott, mivel nem várt mellékhatásokhoz vezet, nem lesz nagyobb izomtömegnövekedés, csak megnövekedik a vízvisszatartás. Ha gyorsabban növekedne, ajánljuk, a nandrolone, vagy methandienone készítményünket, az Omnadren 250 rendelés mellé.

HCG hormonvisszaállító kúra ajánlott, az utolsó injekciót követő 4. héten. Ennek köszönhetően fog normál szintre visszaállni a tesztoszteron termelés szervezetében. Ez a kúra 3 injekcióból áll, melyeket 5 nap kihagyásokkal kell beadni. Az utolsó befecskendezést követően 5 napon belül vissza fog állni tesztoszteron termelése.

A használat alatt, alkohol fogyasztása kerülendő.

Omnadren 250 mellékhatások

Webshopunkban Omnadren 250 eladó, melynek kellemetlen mellékhatásai főként túladagolás esetén jelenhetnek meg, így mindenképpen ajánljuk, hogy Tesztoszteron Mix rendelés előtt olvassa el használati javallatainkat.

A tünetek minden esetben enyhék, és gyors lefolyásúak. Előfordulhat:

  • pattanások
  • hajhullás
  • zsíros bőr

Súlyos tünetek esetén mindenképpen ajánljuk, hogy lépjen kapcsolatban kezelőorvosával, ugyanis előfordulhat, hogy valamelyik hatóanyagra allergiás reakciója lépett fel.

 

Olcsó Omnadren 250 rendelés

Ha elolvasta leírásunkat, és eldöntötte, hogy Ön szeretne lenni a konditerem királya, vásároljon most Tesztoszteron Mix kínálatunkból, ugyanis olcsó árakkal várjuk Önt!

Leadhatja rendelését weboldalunkon keresztül, vagy az ügyfélszolgálati telefonszámot tárcsázva, akár mobilon is. Fizetés minden esetben utánvétellel történik, így nem kell félnie, hogy nem érkezne meg a készítmény és bukta a pénzét. További információkat az átvételről itt olvashat.

Ha vásárol, akkor amennyiben kora délutánig véglegesíti rendelését, már másnap át is veheti.

Amennyiben fél, hogy nem lenne elégedett a termékkel, megnyugtatjuk, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá, így ha nem elégedett a készítménnyel, nem kell aggódnia, ugyanis visszafizetjük a teljes vételárat, vagy választhat kínálatunkból egy másik készítményt, ugyanabban az árkategóriában.

Omnadren 250 rendelés gyors kiszállítással, olcsón. Pár hét alatt látványos izomtömegnövekedést érhet el amellett, hogy ereje is jelentősen meg fog nőni. Olcsó Omnadren 250 árak mellett rengeteg akciónk is van, melyeknek köszönhetően eredeti terméket, nálunk kaphat legolcsóbban. Ingyenes szállítást biztosítunk Önnek 20.000Ft felett, valamint amennyiben többet rendel, úgy az egységár is alacsonyabb lesz. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!