Webshop / Genesis – Nandrolone Phenylpropionate

Genesis – Nandrolone Phenylpropionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,900 Ft

Leírás

Nandrolone Phenylpropionate általános leírás

Webshopunkban olcsó Nandrolone Phenylpropionate eladó, melyet amennyiben kúrában kezd alkalmazni, rendkívül jó teljesítményt fog elérni, amellett hogy jó minőségű izomtömegre tehet szert.

Nandrolone Phenylpropionate vásárlás esetén Ön egy olyan csomagot kap, mely egy 10 milliliteres üveget tartalmaz, 100mg/ml hatóanyagtartalommal.

VIGYÁZZON A HAMISÍTVÁNYOKKAL! Az interneten rengeteg hamis készítmény van a piacon, melyek küllemükben teljes mértékben megegyeznek az eredetivel. Sok csaló ezen nyerészkedik, hogy nem bevizsgált, utángyártott terméket küld ki vásárlóinak Nandrolone Phenylpropionate rendelés esetén. Cégünk elítéli ezeket a webshopokat, így segítünk Önnek kiszűrni őket. Készítettünk Önnek egy rövid, 1-2 perc alatt végigolvasható összefoglalót, hogy mire figyeljen szteroid vásárláskor. Mindenképpen szánja rá ezt a rövid időt, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Ide kattintva elérheti cikkünket.

 

Nandrolone Phenylpropionate hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Nandrolone Phenylpropionate eladó olcsón, mely az első injekciót követő 2-3 napban fejti ki hatását.

Aktivitási ideje 10 nap.

Amennyiben megfelelően használja a vízvisszatartása nem túl magas, de érdemes lehet a kúrát kitolni 3-4 héttel, egy boldenone vagy stanozol kúrával. Ezeknek köszönhetően a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetek lesznek, így nem fog tapasztalni jelentős erő, és izomtömeg csökkenést amennyiben abbahagyja a készítmény rendszeres használatát.

Nandrolone Phenylpropionate használata

Olcsó Nandrolone Phenlypropionate vásárlás előtt tájékozódjon a megfelelő használatáról, hogy mindenképpen a legjobb eredményt érje el. Amennyiben nem tartja be ezeket az egyszerű utasításokat, előfordulhat, hogy nem várt mellékhatások jelentkeznek, vagy magasabb vízvisszatartás lép fel.

A heti ajánlott adag 200-500 mg. Nők esetében jóval alacsonyabb adag ajánlott, maximálisan 50 mg, férfiaknál figyelni kell, hogy a maximális adag 600 mg 7 napon belül. A készítményt comb-, vagy farizomba kell befecskendezni.

A maximális adag túllépése nem vezet gyorsabb növekedéshez, csak magasabb vízvisszatartáshoz és súlyosabb mellékhatásokhoz, így semmiképpen sem ajánlott ennek figyelmen kívül hagyása. Ha gyorsabb növekedést szeretne, kombinálja a kúrát más tömegnövelő szteroiddal.

A használat következtében a herék tesztoszteron termelése felborul, így ennek visszaállítása érdekében egy HCG hormonvisszaállító kúra elkezdése javasolt az utolsó Nandrolone Phenylpropionate injekciót követően 8-10 nappal. Ez 3 injekciót foglal magában, melyeket 5 napos szünetekkel kell alkalmazni. Ezután a tesztoszteron termelés visszaáll a normál állapotba 40-50 éves kor felett is.

Nandrolone Phenylpropionate mellékhatások

Nandrolone Phenylpropionate rendelés előtt mindenképpen tájékozódjon a használatáról szóló rövid összefoglalónkból, melyet az előző blokkban olvashat. Tartsa be utasításainkat, ugyanis akkor csak enyhe, gyors lefolyású tünetek jelentkezhetnek.

Ilyenek lehetnek:

  • zsíros bőr
  • fejfájás
  • fáradtság
  • hajhullás

Súlyosabb, vagy nem múló tünetek esetén ajánlott lehet felkeresni kezelőorvosát, ugyanis előfordulhat hogy valamilyen allergiás reakció lépett fel. Hasonlóan tegyen amennyiben túladagolta a szteroidot.

Olcsó Nandrolone Phenylpropionate rendelés

Nandrolone Phenylpropionate eladó olcsón webshopunkban, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Az évek alatt profi laboratóriumokban érték el a gyártók a kiváló minőséget, így biztosak vagyunk abban, hogy ígért hatást minden esetben tartani tudják. Amennyiben bármilyen problémája merülne fel a termékkel kapcsolatban, mi visszafizetjük a teljes vételárat.

Szállítási módjaink közül bőségesen válogathat, kérheti csomagautomatába, a készítményt, vagy házhoz is szállítjuk Önnek, rendkívül rövid időn belül. A csomagokat 1 munkanapon belül kézbesítjük. Amennyiben további információkat olvasna a szállítással és átvétellel kapcsolatban, kattintson ide és olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat.

Termékeinket megrendelheti telefonon, vagy webáruházunkon keresztül regisztráció nélkül. Fizetni minden esetben utánvéttel tud. Amennyiben további kérdése merülne fel ezzel, vagy a termékeinkkel kapcsolatban, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.