Webshop / Biosira – Testox

Biosira – Testox

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,000 Ft

Leírás

Testox általános leírás

A Biosira által gyártott Testox egy olyan Tesztoszteron Enantát, mely 300mg hatóanyagot tartalmaz milliliterenként. A dobozban egy 10ml-es üvegcsét fog kézhez kapni Testox rendelés esetén.

A Testosterone Enanthate vásárlás ajánlott azoknak, akik izomtömegnövekedést szeretnének pár héten belül, valamint szeretnének erőt nyerni. Alkalmas lehet akár terápiás használatra is gyengülés esetén.

VIGYÁZZON! Online rendelés esetén nagyon sok esetben előfordulhat, hogy kecsegtető árakat lát egy webshopnál. Ezek a ,,patikák” magánszemélyek által üzemeltetett csaló oldalak. Legtöbbször hamisítványokat árulnak, eredetinek feltüntetve. Cégünk ezt elítéli, ugyanis nem lehet tudni, hogy milyen hatással lehetnek a szervezetre. Kérjük, hogy olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, hogy hogyan tudja kiszűrni ezeket a webáruházakat. Testox rendelés esetén biztosak vagyunk abban, hogy enélkül az összefoglaló nélkül átverés áldozata lesz és kellemetlen meglepetés fogja érni a készítmény használatkor.

 

Testox hatása, hatásmechanizmusa

A Testox egy olyan Tesztoszteron Enantát, mely önmagában a befecskendezést követően 8 nappal kezdi el kifejteni jótékony hatását. A szervezetben 2-3 hétig aktív, így újabb adagot ezt követően ajánlott beadni.

Amennyiben attól fél, hogy magas a vízvisszatartása, megnyugtatjuk, ugyanis megfelelő adagolás esetén alacsony. Minőségi és erős izomzatot fog tudni kialakítani, ami nem fog összeesni azonnal ahogy abbahagyja a kúrát.

Testox használata

Webshopunkban Testox eladó, melynek megrendelése előtt mindenképpen olvassa el a használati útmutatónkat.

Gyors izomtömegnövekedéshez a Tesztoszteron Enantát mellett használat egy másik, gyors felszívódású szteroidot. Ennek használatát addig folytassa, amíg a Testox nem fejtette ki a legmegfelelőbb hatását (körülbelül 1,5 hét). Ez a kúra az egyik leghatásosabb módszer a nagy izomzat kialakítására rövid idő alatt.

A Testox készítményt használhatja önmagában is, far-, vagy combizomba fecskendezve, heti 2-4 alkalommal. Ebben az esetben az ajánlott mennyiség 250-1000mg. 1g-nál több használata nem ajánlott, ugyanis nem kívánt hatásokat válthat ki a szervezetből, valamint nem fogja drasztikusan gyorsítani a folyamatot. A kúra ajánlott időtartama 2-4 hónap, melytől elégedettségtől függően el lehet térni.

Mint minden szteroidnál, ennél is ajánlott HCG hormonvisszaállító kúra a készítmény adagolását követően. A legmegfelelőbb módszer erre amennyiben az utolsó injekció után 2-3 héttel 3 HCG injekciót bead magának 5 napi rendszerességgel. Ezzel visszaáll a tesztoszteron termelése a normális állapotba

Testox mellékhatások

Webshopunkban Testox eladó, melynél amennyiben betart minden használati utasítást, nem érhetik kellemetlen meglepetések.

Minden készítménynél előfordulhatnak mellékhatások, a kérdés, hogy mennyire erősek és meddig tartanak. Ennél a szteroidnál gyors lefolyású, enyhe tünetek jelentkezhetnek csak.

Legfőképpen túladagoláskor jelenhetnek meg aknék a vállon, vagy háton, előfordulhat hajhullás, zsíros bőr, prosztata megnagyobbodás.

Amennyiben súlyos tüneteket tapasztal mindenképpen keresse fel kezelőorvosát, ugyanis előfordulhat, hogy allergiás reakció lépett fel, vagy túladagolta a készítményt.

 

Testox terápiás javaslat

Testox vásárlás terápiás szedéshez? Megoldható! Amennyiben legyengültek izmai, vagy climaxon esik át, mindenképpen ajánlott 2 heti rendszerességgel 250mg Tesztoszteron Enantát befecskendezése.

Testox rendelés

Szeretne nagyobb izmokat? Rendeljen most! Jelenlegi akciónk, hogy nagyobb mennyiségben történő vásárlás esetén kedvezményt adunk, valamint 20.000Ft felett ingyenesen szállítunk. A kézbesítés szupergyors, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket 1 nap alatt átadja Önnek futárunk. Ha olvasna még az átvételről és szállításról, egyéb kérdése merült volna fel ezzel kapcsolatban, kattintson ide.

Ha tőlünk vásárol, garantáltan eredeti és minőségi terméket kap, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Bármilyen egyéb problémája lenne, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik a kérdését a lehető leggyorsabb időn belül megválaszolják.