Webshop / Omega Meds – Testo Mix

Omega Meds – Testo Mix

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,600 Ft

Leírás

Testo Mix általános leírás

A webshopunkban Testo Mix eladó, melyet az Omega Meds gyógyszergyártó cég készített. Ideális választás lehet sportolóknak, atlétáknak, valamint azoknak, akik szeretnének rövid idő alatt nagy izomtömeget nyerni. A készítménynek köszönhetően néhány hónap alatt éves célok teljesíthetőek.

Testo Mix rendelés esetén egy 10 ampullát tartalmazó dobozt fog kapni. Ezek mindegyike 1ml-es és 300mg hatóanyagot tartalmaz. A 300mg 4 hatóanyagból áll össze, az alábbi mértékben: 120mg Testosterone Decanoate, 40mg Testosterone Propionate, 70mg Testosterone Phenylpropionate, 70mg Testosterone Isocaproate.

Amennyiben Testo Mix rendelés leadásán gondolkodik, a legmegfelelőbb helyen jár. Nálunk nem kell aggódnia, hogy nem érkezik meg a csomag, vagy hogy nem lesz megfelelő minőségű, ugyanis utánvéttel tud fizetni, valamint minden rendelésünkre teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Cégünk 20+ éves piaci tapasztalattal rendelkezik, több mint 16.000 visszatérő vásárlónk van, így biztosak vagyunk abban, hogy Ön is elégedett lesz termékeinkkel és szolgáltatásunkkal.

VIGYÁZZON A HAMISÍTVÁNYOKKAL! Testo Mix vásárlás esetén rendkívül legyen körültekintő, ugyanis ez egy kifejezetten népszerű termék, így sok utángyártott, nem bevizsgált készítmény előfordulhat a piacon. Ezek a készítmények nem biztonságosak, károsak lehetnek a szervezetre és nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Mindenképpen azt ajánljuk, hogy eredeti Testo Mix vásárlás mellett döntsön. Hogyan tudja biztosan kiszűrni a csaló webshopokat? Olvassa el ezt a rövid tájékoztatót. Az előző linken olvasható összefoglaló nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz, így mindenképpen azt ajánljuk, hogy szánjon rá 1-2 percet az életéből és legyen nyerészkedő webshopok próbababája.

 

Testo Mix hatása, hatásmechanizmusa

A készítmény rendkívül gyorsan (2-3 nap alatt) kifejti a hatását a Tesztoszteron Propionátnak köszönhetően. A további 3 tesztoszteron észter aktívan tartja a szervezetben a készítményt, így hosszú ideig (3-4 hétig) érezhető lesz hatása.

A vízvisszatartó hatása rendkívül magas még megfelelő használat mellett is, így az átlagosan 2-4 hónapig tartó kúrát érdemes kitolni néhány (3-4) héttel, egy boldenone és stanozolol kúrával, hogy az izomszövetek minőségiek legyenek és ne essenek össze amennyiben abbahagyja a Testo Mix használatát.

Testo Mix használata

Webshopunkban Testo Mix eladó, melynek használatáról szóló javallatainkat mindenképpen olvassa el mielőtt rendelne. Ez mindenképpen szükséges ahhoz, hogy ne legyen magasabb a vízvisszatartás, valamint hogy ne alakulhassanak ki egyéb kellemetlen mellékhatások a túladagolás következtében.

A heti ajánlott adag 300-600mg, tehát 1-2 ampulla. A maximális adag 1000mg, melytől többet semmiképpen sem ajánlott beadnia, ugyanis megnövekedhet a vízvisszatartás, melynek következtében a használat befejeztével összeeshetnek izmai. Amennyiben gyorsabban szeretné izmait növelni, ajánlott más szteroidot is szedni a Tesztoszteron Mix mellett. A készítményt comb-, vagy farizomba ajánlott beadni.

A használat befejeztével 3-4 héttel később HCG kúra elkezdése ajánlott. Ezt 3 injekcióval teheti meg, mindegyik között 5 nap kihagyással. Ennek köszönhetően a tesztoszteron termelése visszaáll a normál állapotba.

A kúra időtartama alatt ne igyon alkoholt, ne fogyasszon egyéb tudatmódosító szereket.

 

Testo Mix mellékhatások

Tesztoszteron Mix vásárlás esetén megnyugodhat, ugyanis a készítmény teljesen biztonságos, csak néhány gyors lefolyású, enyhe mellékhatás léphet fel a kúra időtartama alatt.

Ilyenek lehetnek:

  • pattanások
  • zsíros bőr
  • hajhullás

Amennyiben a fent felsoroltaktól súlyosabb tüneteket tapasztal, mindenképpen ajánljuk, hogy keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Testo Mix rendelés

Webshopunkban olcsó Testo Mix eladó, melyre teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így nem kell félnie attól, hogy nem lenne elégedett a minőséggel. Garantáljuk az elégedettségét. Biztosítjuk, hogy a termék megérkezik, ugyanis utánvéttel küldjük, nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia, csak a futárnál készpénzben fizetnie.

Rendeljen most, ugyanis a kora délutánig leadott rendeléseket futárunk már másnap kiszállítja. Az átvételről és szállításról bővebben itt olvashat.

Rendelni szeretne? Megteheti webshopunkban online, vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon is. Legyenek óriási izmai, vásároljon tőlünk Tesztoszteron Mix készítményt.