Webshop / Matrix – Testosterone Enanthate

Matrix – Testosterone Enanthate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,500 Ft

Leírás

Testosterone Enanthate általános leírás

Testosterone Enanthate vásárlás esetén Ön egy olyan tesztoszteron észtert kap, melynek köszönhetően óriási izomtömegre tehet szert, akár néhány hét alatt. Ez a készítmény megnöveli erejét és izmait.

Webshopunkban Tesztoszeteron Enantát eladó, mely garantáltan eredeti, jó minőségű készítmény. VIGYÁZZON, ugyanis rengeteg online patika csalogató árakat ad hasonló termékekre, amik sajnos hamisítványok. Ezek a készítmények károsak, nem várt tünetek léphetnek fel használat esetén. Cégünk ezt elítéli, ezért készítettünk Önnek egy olyan tájékoztatót, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Elolvasása 1-2 percet vesz igénybe, így mindenképpen megéri. Amennyiben megnézné, kattintson ide.

Testosterone Enanthate 250 mg rendelés estén Ön egy a Matrix gyógyszergyártó cég által készített készítményt kap, egy 10 ml-es üvegben, 250mg/ml hatóanyag tartalommal.

 

Testosterone Enanthate hatása, hatásmechanizmusa

A befecskendezés után 8 nappal már érezhető lesz a hatása. A szervezetben 2-3 hétig fogja kifejteni jótékony hatását egy injekció.

Vízvisszatartása nem magas amennyiben megfelelően adagolja, így egy minőségi, erős izomzatot fog tudni kialakítani. Ha túl magas mennyiségben viszi be, úgy a vízvisszatartás magas.

Testosterone Enanthate használata

 Mint minden gyógyszernél, a Tesztoszteron Enantátnál is rendkívül fontos az adagolásáról szóló javallatokat betartani. Kérjük olvassa el az alábbi rövid útmutatót, hogy mindenképpen a megfelelő adagokat fecskendezze be magának.

A készítményt intramuszkulárisan szükséges beadni, comb-, vagy farizomba. Tesztoszteron Enantát rendelés esetén a heti ajánlott dózis 500-1000mg, melyet 2-4 részre bontva ajánlott beadni Semmiképpen sem ajánlott ennél a mennyiségnél többet beadni, ugyanis nem fog felgyorsulni a folyamat, csak kellemetlen mellékhatásokat fog tapasztalni.

Amennyiben felgyorsítaná izmai növekedését, ajánlott egy gyorsabb felszívódású tömegnövelőt használni (például Tesztoszteron Propionát), melyet a Tesztoszteron Enantát kúra első 2-3 hetében ajánlott befecskendezni. Így sokkal erősebb hatása lesz a szteroidnak és nagyobb izmai is lesznek.

A kúra végeztével HCG hormonvisszaállítás mindenképpen ajánlott. Ezt 2-3 héttel az utolsó adag után érdemes elkezdeni, 5 napi rendszerességgel, összesen 3 alkalommal.

Testosterone Enanthate mellékhatások

 Webshopunkban Testosterone Enanthate eladó, melynek rendkívül jótékony hatása van a tesztoszteron termelésre, így az izmok növekedésére is. Mindenképpen tartsa be a használati javallatainkat, hogy ne alakulhassanak ki súlyos mellékhatások.

Túladagolás esetén kialakulhat:

  • Aknék
  • Zsíros bőr
  • hajhullás
  • prosztata megnagyobbodás

Ezek minden esetben gyors lefolyásúak, enyhék. Amennyiben súlyosabb tüneteket érez, mindenképpen konzultáljon orvosával.

 

Testosterone Enanthate terápiás javaslat

 A tesztoszteron enantát egy olyan szer, mely tökéletes lehet akár terápiás alkalmazásra is izomgyengülés esetén. 2 hetente fecskendezzen be magának 250mg-ot és izmai visszaerősödnek.

Testosterone Enanthate rendelés

 Testosterone Enanthate vásárlás esetén amennyiben nálunk adja le rendelését a legjobb szolgáltatást fogja kapni. A készítményt akár már másnap kézhez kaphatja. Rendeljen kora délutánig és kivisszük 1 napon belül. További információkat a szállításról itt talál.

Fél, hogy nem lesz jó a termék? Ne aggódjon, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így nem érheti kellemetlen meglepetés, biztosan igazolt hatású, eredeti szteroidot kap.

Ha valamire még nem talált választ, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik rendkívül segítőkészek, készek az Ön problémáját megoldani, a lehető leggyorsabban és legnagyobb hozzáértéssel.