Webshop / Kenwoo - Testosterone Enanthate

Kenwoo - Testosterone Enanthate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,300 Ft

Leírás

Testosterone Enanthate általános leírás

Testosterone Enanthate rendelés után Ön egy olyan terméket fog kézhez kapni, mellyel óriási minőségi izomtömeget fog tudni felépíteni, néhány hét alatt. Kiváló választás lehet sportolóknak.

Kenwoo által gyártott Tesztoszteron Enantát eladó, melyet egy 10x1ml-es üvegben fog megkapni. A hatóanyag tartalma 400mg/ml.

Az interneten rengeteg webáruház van, amelyek hamisítványokat árusítanak. Ezek a készítmények károsak lehetnek, valamint nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Külsőleg nem megkülönböztethetőek a többitől, csak hatásban térnek el, így rendkívül óvatosnak kell lenni. Mi segítünk abban, hogy kiszűrje a csaló webáruházakat. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót melyet itt tud elolvasni. Ezek a fontos információk feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy ne legyen átverés áldozata. Szánjon rá 1-2 percet az életéből.

Testosterone Enanthate terápiás javaslat

Izomgyengeség, klimax esetén ajánlott lehet a Tesztoszteron Enantát rendelés, ugyanis ez segít visszaépíteni az izmokat. Ebben az esetben jóval alacsonyabb mennyiséggel, 2 hetente 250mg-al érdemes kúrát folytatni.

 

Testosterone Enanthate hatása, hatásmechanizmusa

Tesztoszteron Enantát vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, mely használatával pár hét alatt jelentős izomtömeget fog tudni felépíteni.

Az első injekció után a szer 8 nappal később fejti ki hatását, majd a szervezetben 2-3 hétig aktív marad.

Vízvisszatartása alacsony, amennyiben megfelelő mennyiségben adagolja. Mindenképpen olvassa el a használatáról szóló tájékoztatónkat, hogy Tesztoszteron Enantát vásárlás esetén minőségi izomzatot tudjon kiépíteni.

 

Testosterone Enanthate használata

A Testosterone Enanthate készítményünket kúrában alkalmazva átlagosan 2-4 hónapig érdemes használni. Ettől természetesen eltérhet, amennyiben még nem elégedett.

A készítményt intramuszkulárisan lehet adagolni, legfőképpen comb-, vagy farizomba ajánlott.

Ez egy olyan észter, mely lassú felszívódású, így amennyiben meggyorsítaná izmainak növekedését, érdemes lehet más, gyorsabb felszívódású szteroidot használnia. Ilyen lehet például a Tesztoszteron Propionát is. Ebben az esetben gyorsabb szert 2-3 hétig érdemes alkalmazni.

A Tesztoszteron Enantátot használhatja önmagában is, ebben az esetben a heti ajánlott mennyiség 500-1000mg. Ettől több használatát nem ajánljuk, ugyanis nem várt mellékhatásokat okozhat.

A tesztoszteron kúra befejeztével mindenképpen ajánlott egy HCG hormonvisszaállítás. Ennek a menete, hogy az utolsó tesztoszteron adagot követően 2-3 héttel bead magának egy adag HCG-t, majd ezt 10 napon keresztül folytatja összesen 3 injekcióval.

Testosterone Enanthate mellékhatások

Webshopunkban Tesztoszteron Enantát eladó, melyet, ha az utasításoknak megfelelően használ, abban az esetben nem érhetik erős mellékhatások.

Előfordulhat túladagolás esetén:

  • hajhullás
  • aknék a háton és vállon
  • zsíros bőr
  • prosztatanagyobbodás

A tünetek minden esetben enyhék és gyors lefolyásúak, amennyiben nem múlnak el rövid időn belül, keresse fel kezelőorvosát.

Testosterone Enanthate rendelés

Termékeinkre minden esetben pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így nem kell attól aggódnia, hogy nem lesz elégedett a termékkel. A készítményeink igazolt hatásúak, laboratóriumi körülmények között bevizsgáltak.

A csomagot átveheti személyesen a futártól, postaponton, vagy automatában is. A szállítás gyors, körülbelül 1 munkanap.

További kérdése lenne? Keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak Önnek, minél előbb megoldják problémáját.