Webshop / Omega Meds – Equipoise

Omega Meds – Equipoise

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

18,400 Ft

Leírás

Equipoise általános leírás

Olcsó Equipoise rendelés esetén Ön egy olyan készítményt kap, melynek köszönhetően látványosan fognak izmai növekedni. Androgén hatásai rendkívül mérsékeltek, így a mellékhatások megjelenésének esélye jelentősen lecsökken. Webshopunkban Boldenone eladó olcsón, garantáltan eredeti minőségben.

Webshopunkból történő Equipoise vásárlás esetén Ön egy olyan csomagot fog kapni, mely 10 ampullát tartalmaz, milliliterenként 250mg Boldenone hatóanyag tartalommal.

Felhívjuk figyelmét, hogy a termék népszerűségére való tekintettel rendkívül sok hamisítvány szerepel a piacon. Ezek a készítmények kifejezetten veszélyesek lehetnek a szervezetére nézve, így mindenképpen gondolja meg, hogy honnan rendel. Cégünktől csak eredeti terméket vásárolhat, melyekre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Érdekli hogyan tudja megkülönböztetni az interneten jelen lévő több millió webshop közül a csalókat? Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, melyet 1-2 perc alatt végig olvashat. Ennek a tájékoztatónak az elolvasása nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Ne essen kísértésbe az alacsony árak okán, mindenképpen olvassa el ide kattintva.

 

Equipoise hatása, hatásmechanizmusa

A webshopunkban Equipoise eladó, mely Boldenone hatóanyagot tartalmaz. Ennek köszönhetően rendkívül jó minőségű izomtömeget fog tudni felépíteni. Hatása lassú, így a kúra általában minimum 12 hétig tart. A készítmény körülbelül 15 napig marad aktív a szervezetében.

Rendkívül jól kombinálható androgén szteroidokkal, amennyiben gyorsan növekedni szeretne. Ajánljunk a nálunk is kapható Testosterone Enanthate készítményünket.

Amennyiben megfelelően használja, vízvisszatartása alacsony, így a kúra befejeztével nem fognak izmai összeesni, nem lesz jelentős erőcsökkenés. Rendkívül hatásos lehet a készítmény amennyiben valamilyen más magas vízvisszatartással rendelkező szteroidot szed. Ebben az esetben a készítmény átalakítja a felépített nagy mennyiségű izomrostokat minőségi izomszövetté.

Equipoise használata

Boldenone vásárlás előtt a legmegfelelőbb hatás érdekében mindenképpen részletesen olvassa el használatáról szóló javallatainkat.

A kúra legalább 12 hétig tart, hetente 250-500 mg az ajánlott adag. Ezt comb-,vagy farizomba injekciózva kell beadnia. 1000 mg-nál többet semmiképpen se alkalmazzon, ugyanis ez csak magasabb vízvisszatartáshoz és kellemetlen mellékhatásokhoz vezethetnek.

Amennyiben gyorsabb növekedést szeretne elérni, használjon mellette más androgén hatású szereket (például Tesztoszteron).

Az utolsó adagot követően 3 héttel HCG hormon visszaállító kúra ajánlott. Ez 3 injekcióból áll, melyet 5 napos kihagyásokkal kell beadnia magának. Az androgén pótlás érdekében érdemes lehet proviont alkalmazni amennyiben nem használ mellette egyéb androgén hatású szereket.

Equipoise mellékhatások

Equipoise rendelés leadása előtt mindenképpen olvassa el mellékhatásairól szóló tájékoztatónkat. A készítmény androgén hatásai mérsékeltek, így mellékhatások ritkán alakulnak csak ki, amennyiben megfelelően alkalmazza a szert.

Néhány használó 1000mg/hét alkalmazása esetén beszámolt puffadásról, gynecomastiáról.

Ritkán előfordulhatnak aknék, zsíros bőr kialakulása, hajhullás.

Súlyos tünetek tapasztalása esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Equipoise rendelés

Webshopunkban olcsó Boldenone eladó, melyet amennyiben most megrendel, akár már 1 napon belül Önhöz érhet. További információk érdekelnék az átvételről és szállításról? Kattintson ide.

Készítményünket megrendelheti ügyfélszolgálati telefonszámunkon, vagy webshopunkban regisztráció nélkül. Nem kell aggódnia, ugyanis nem kell semmilyen bankkártya adatot megadnia. Cégünk csak utánvétes fizetést fogad el, így csak megérkezett termék esetén kell fizetnie közvetlenül a futárnak.

Webshopunkból történő Boldenone rendelés esetén 100%-ban be van biztosítva, ugyanis készítményeink garantált minőségűek és igazolt eredetűek. Sok más online áruházzal szemben mi pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk minden termékünkre. Ne habozzon, adja le rendelését még ma!