Webshop / Biosira – Sustatex

Biosira – Sustatex

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,500 Ft

Leírás

Sustatex általános leírás

Sustatex rendelés esetén Ön egy rendkívül népszerű, biztonságos szteroidot kap, mely akár 3-4 hétig is kifejtheti hatását szervezetére. Ha gyorsan szeretné izmait fejleszteni és növelni, Sustatex vásárlás ajánlott Önnek!

VIGYÁZZON! A termék népszerűségére való tekintettel rendkívül sok webáruházban kapható olcsó Tesztoszteron Mix. Nagy figyelmet kell arra fordítani, hogy megfelelő helyről rendeljen, ugyanis sok webshop csak nyerészkedni szeretne vásárlóin azzal, hogy hamisítványokat adnak el vásárlóiknak eredetiként meghirdetve. Ezek a készítmények veszélyesek lehetnek, nem várt mellékhatásokat okozhatnak.

Mindenképpen eredeti Sustatex rendelés mellett döntsön, ugyanis csak ebben az esetben lehet biztos abban, hogy megfelelő hatással lesz Önre a készítmény. Készítettünk Önnek egy összefoglalót arról, hogy mire figyeljen amennyiben online rendel. Ide kattintva elolvashatja azt a tájékoztatót, mely nélkül biztosan átverés áldozata lesz és nem eredeti terméket fog kapni.

Biztosítjuk, hogy nálunk csak eredeti terméket kaphat, melyekre teljeskörű pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így teljes mértékben be van biztosítva. Ha nem lenne elégedett a készítménnyel, vállaljuk, hogy visszafizetjük a teljes vételárat, ezzel is garantálva a minőséget.

Rendelés esetén Ön egy 10ml-es üveget fog kapni, mely milliliterenként 300mg hatóanyagot tartalmaz, az alábbi elosztásban:

  • 40mg Testosterone Heptylate
  • 80mg Testosterone Phenylpropionate
  • 80mg Testosterone Isocaproate
  • 100mg Testosterone Decanoate

Sustatex hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkan Sustatex eladó, melynek hatása a használatot követő 2-3. nap után már érezhető. Rendkívül sokáig, akár 3-4 hétig aktív marad a szervezetben.

Magas vízvisszatartó hatása miatt a Sustatex kúrát érdemes kitolni 3-4 héttel, egy stanozolol és egy boldenone kúrával, hogy minőségi izomszövetek alakulhassanak ki, így amennyiben abbahagyja a használatot ne essenek össze izmai.

Sustatex használata

Sustatex vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a használatáról szóló tájékoztatónkat, valamint tartsa be javallatainkat, hogy a legmegfelelőbb hatást érhesse el, továbbá elkerülje a kellemetlen mellékhatásokat

A készítményt comb-, vagy farizomba ajánlott injekciózva használni. Egy kúra átlagosan 2-4 hétig tart, az elért eredménytől függően. A heti ajánlott adag 300-600mg, a maximális adag 1000mg. Ettől ne térjen el, ugyanis csak magasabb vízvisszatartáshoz és nem várt mellékhatásokhoz vezethet. Amennyiben gyorsabb növekedést szeretne, használjon egyéb szteroidot mellé.

A tesztoszteron adagolás hatására a herék tesztoszteron termelése alábbhagy, így a használatot követően HCG hormonvisszaállító kúra ajánlott. Ez 3 injekcióból áll, melyből az elsőt az utolsó Tesztoszteron Mix beadását követő 4. héten kell befecskendeznie. Ezt követően 5 nap kihagyásokkal a következő 2 adagot használja. Ennek köszönhetően tesztoszteron termelése 40-50 éves kor felett is visszaáll a normális állapotba.

 

Sustatex mellékhatások

Webshopunkban olcsó Sustatex eladó, melynek ritkán előfordulhatnak mellékhatásai, amennyiben megfelelően adagolja, ezek enyhék és gyorsan elmúlnak. Amennyiben a leírtaktól súlyosabb tüneteket tapasztal, keresse fel kezelőorvosát.

Néhányan beszámoltak pattanások kialakulásáról, zsíros bőrről, kopaszodásról.

A használat alatt kerülje az alkoholfogyasztást!

Olcsó Sustatex rendelés

Megbízható webshopunkban Sustatex eladó alacsony áron, melyet amennyiben megrendel kora délutánig, akár már másnap megkaphat. Az ország bármely területére futárunk másnap szállít. Amennyiben további információk érdekelnék a szállítással kapcsolatban kattintson ide, ahol olvashat erről és az átvételről is bővebben.

Adja le rendelését, melyhez nem kell regisztrálnia, semmilyen bankkártya adatot megadnia, ugyanis webshopunkban csak utánvéttel fizethet, így biztos lehet abban, hogy meg fog érkezni a termék.

Cégünk több mint 20 éve van a piacon, 16.000 vásárlónk visszatérő, akik arról számolnak be, hogy ügyfélszolgálatunk rendkívül hatékony és kedves. Gyors válaszidővel rendelkezünk, így bármilyen kérdése merülne fel, tegye fel nyugodtan munkatársainknak, Ön is meg fog lepődni, hogy milyen gyorsan megoldódik problémája.