Webshop / Bm Pharma - Bolden

Bm Pharma - Bolden

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,900 Ft

Leírás

Bolden 250 általános leírás

Bolden 250 rendelés leadása ajánlott Önnek, amennyiben szeretne minőségi izomszöveteket felépíteni, egyéb kellemetlen mellékhatások nélkül. Ez a készítmény alacsony androgén hatással rendelkezik, így a nem várt tünetek előfordulásának esélye rendkívül alacsony. Készítményeink teljesen eredetiek, garantált minőségűek, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

Webshopunkban Bolden 250 eladó, mely 10 darab 1 milliliteres ampullát tartalmaz, melyekben 250 mg hatóanyag van.

Sajnos az interneten rengeteg külsőleg tökéletes terméket találhat, melyek hamisítványok. Ezek a készítmények rendkívül veszélyesek lehetnek a szervezetre, valamint nem várt mellékhatásokat is okozhatnak. Onnan lehet legtöbbször felismerni az ilyen webáruházakat, hogy rendkívül kecsegtető árakat adnak, valamint nem vállalnak semmilyen garanciát, azonban sajnos nem ennyire egyszerű. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy Boldenone vásárlás esetén hogyan tudja kiszűrni ezeket a csalókat. Biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz, ha nem szán rá 1-2 percet az életéből. További információkért kattintson ide.

Bolden 250 hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Bolden 250 eladó, melynek hatása rendkívül lassú, viszont jó minőségű izmot lehet kialakítani ennek köszönhetően. Az aktivitási ideje a szervezetben körülbelül 15 nap.

Kombinálható más androgén szteroidokkal is, mint például a Danabol, vagy a Tesztoszteron Enantát.

Magas vízvisszatartású készítmények mellé is ajánlott lehet használni, ugyanis ez a készítmény a gyorsan felépített izmokat minőségi izomszövetté alakítja. Önmagában a vízvisszatartása rendkívül alacsony amennyiben megfelelően használja.

Bolden 250 használata

Boldenone rendelés előtt mindenképpen javasoljuk tájékozódjon használatáról szóló összefoglalónkból.

Heti ajánlott adag: 250-500 mg, maximális 1000 mg

Bevitel: Comb-, vagy farizomba injekció formájában

Kúra hossza: minimum 12 hét

A megengedett maximális adagnál többet ne alkalmazzon, ugyanis nem várt mellékhatásokhoz, valamint magasabb vízvisszatartáshoz vezethet. Amennyiben gyorsabb növekedést szeretne elérni, ajánlott lehet más, androgén hatású szteroid alkalmazása a kúra alatt.

A herék tesztoszteron termelésének normál állapotba állítása érdekében HCG kúrát ajánlott elkezdeni az utolsó Boldenone injekciót követő 3. héten. Ez összesen 3 injekcióból áll, 5 napos rendszerességgel. Ennek végeztével néhány hét múlva 40-50 éves kor felett is visszaáll a tesztoszteron termelés.

Amennyiben a kúra időtartama alatt nem használt más androgén hatású szereket, ajánlott lehet proviront is használni, az androgén pótlás érdekében.

Bolden 250 mellékhatások

Boldenone vásárlás esetén nem kell félnie, ugyanis a készítmény teljesen eredeti és a mellékhatások száma rendkívül alacsony. Ritkán alakulhatnak ki, azok is csak enyhe lefolyásúak.

Megfelelő használat esetén néhányan beszámoltak az alábbi tünetekről:

  • aknék kialakulása
  • kopaszodás
  • bőr zsírosodása

1000 mg/hét használat esetén is csak ritkán észleletek a használók puffadást, gynecomastiát.

Amennyiben túladagolta a készítményt, vagy súlyosabb tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Bolden 250 rendelés

Webshopunkban kedvező áron találhat Boldenone készítményeket, melyek garantáltan eredetiek és laboratóriumi körülmények között teszteltek. Figyelünk arra, hogy közvetlenül a gyártótól vásároljunk, így tudjuk Önnek biztosítani ezeket az árakat és a minőséget is. Biztosak vagyunk abban, hogy elégedett lesz, ugyanis pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Webshopunkból utánvétes fizetéssel vásárolhat, megrendelheti a terméket online regisztráció nélkül, vagy telefonon. A csomagot kiszállítjuk az ország minden pontjára 1 napon belül. További információkat a szállításról és átvételről ezen a linken olvashat.

20.000Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk, valamint nagyobb mennyiség vásárlása esetén az egységár is alacsonyabb lesz!

Ha további kérdése merült volna fel, keresse fel segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legrövidebb időn belül választ nyújtanak kérdésére.