Webshop / Biosira - Boldotex

Biosira - Boldotex

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,700 Ft

Leírás

Boldotex általános leírás

Szeretné kiegészíteni tesztoszteron kúráját egy olyan készítménnyel, melynek köszönhetően a gyorsan felépített izmok minőségi izomszövetté válnak? Esetleg önmagában használna egy olyan készítményt, mely kevés mellékhatással rendelkezik mérsékelt androgén hatása miatt és még izmokat is épít vele? A webshopunkban Boldotex eladó, mely erre a legjobb megoldás lehet!

Boldotex vásárlás után Ön egy 10ml-es ampullát fog kapni. Hatóanyaga Boldenone, melyből milliliterenként 300 mg-ot tartalmaz.

VIGYÁZAT! Az interneten elszaporodtak azok a webshopok, amelyek kecsegtető árakat nyújtanak, eredetinek feltüntetett termékekkel. Ezek a készítmények biztosan hamisítványok, amelyek nem várt mellékhatásokat okozhatnak és hosszútávú károsodás alakulhat ki szervezetében. Cégünk az ilyen nyerészkedőket elítéli, így készítettünk az Ön számára egy olyan tájékoztatót, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Szánjon 1-2 percet ezen fontos információkra azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudja kiszűrni az ilyen nyerészkedő csalókat. Ne legyen kísérleti alanya ezeknek a ,,cégeknek” és kattintson ide.

 

Boldotex hatása, hatásmechanizmusa

Boldotex rendelés előtt mindenképpen tájékozódjon, hogy pontosan milyen hatással lesz Önre, tanácsokat is olvashat, arról, hogy mikre lehet még alkalmas a készítmény.

A boldenone egy lassú hatású szer, mellyel rendkívül jó minőségű izomtömeget fog tudni kialakítani. A szervezetben hozzávetőlegesen 15 napig aktív, egy kúra minimum 3 hónapig tart.

Más androgén hatású szteroidokkal jól kombinálható. Ilyen lehet a webshopunkban is kapható Sustanon 250 mg, vagy Danabol.

Vízvisszatartása megfelelő használat mellet alacsony. Sokan használják más magas visszatartással rendelkező (pl.: Tesztoszteron Mix) készítmények mellé, hogy a gyorsan felépített izmokat minőségi izomszövetekké alakítsák át. A készítmény önmagában történő használata esetén olyan erőt és izmokat fog tudni kialakítani, mely a kúra végeztével sem fog lecsökkeni vagy összeesni.

Boldotex használata

A Boldotex megfelelő használata kifejezetten fontos, a legalacsonyabb vízvisszatartás érdekében, valamint hogy a nem várt mellékhatások kialakulásának esélye a lehető legalacsonyabbra csökkenjen. Ezek miatt mindenképpen azt ajánljuk, hogy olvassa el az erről szóló rövid tájékoztatónkat.

Csak néhány fontos dologra kell figyelni Boldotex vásárlás esetén. A heti ajánlott adag belőle 1-2 milliliter, azaz 300-600 mg. A maximális adag 1000 mg 7 napon belül, melynél többet semmiképpen se használjon többet, ugyanis nem lesz gyorsabb az izomtömegnövekedés. Amennyiben erre vágyik, használjon mellé más androgén hatású szteroidot. A készítményt comb-, vagy farizomba fecskendezve ajánlott beadni injekció formájában.

Boldenone kúrát követően 3 héttel HCG hormon visszaállítás ajánlott, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaálljon a normál állapotba. Ez 3 darab injekcióból áll, 5 napos rendszerességgel.

Amennyiben nem használ más androgén hatású szteroidokat, ajánlott a kúra alatt proviront is használni, hogy pótolja az androgént.

 

Boldotex mellékhatások

Webshopunkban olcsó Boldenone eladó, melynek csak ritkán alakulnak ki mellékhatásai, mivel androgén hatásai mérsékeltek.

Néhányan beszámoltak, hogy ritkán előfordult, hogy aknék alakultak ki, zsírosodott a bőr, vagy hajhullás jelent meg. Ezek minden esetben csak gyors lefolyású, enyhe tünetek, így nem kell tőlük aggódnia.

Mindenképpen tartsa be a használatáról szóló javallatainkat, hogy ne jelenhessenek meg kellemetlenebb tünetek. Amennyiben túladagolta a készítményt, mindenképpen forduljon kezelőorvosához.

 

Olcsó Boldotex rendelés

Ha eredeti és biztonságos helyről vásárolna Boldotex készítményt, a legjobb helyen jár! Mi segítünk Önnek minőségi izomszöveteket kialakítani. Közvetlenül a gyártótól szerezzük be termékeinket, így olcsó árakat tudunk nyújtani Önnek garantált minőség mellett. Adja le rendelését most, válassza ki a legmegfelelőbb szállítást.

20.000Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás teljesen ingyenes. Boldotex rendelés esetén a készítményt a rendelést követő napon kiszállítjuk.

Ne feledje, hogy nálunk csak utánvéttel fizethet, így csak a megérkezett terméket kell kifizesse futárunknál, vagy a csomagautomatánál. Ez biztonságot ad Önnek, hogy biztosan megérkezik a készítmény. Emellett még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így semmiképpen sem lesz csalódott.

Csak adja le rendelését webshopunkban, vagy telefonon. Amennyiben további kérdése merülne fel, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik a segítségére lesznek a lehető legrövidebb időn belül.