Webshop / British Dragon – Testabol Enanthate

British Dragon – Testabol Enanthate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10 ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,600 Ft

Leírás

Testabol Enanthate általános leírás

Webshopunkban olcsó Testabol Enanthate eladó, mellyel egy igazi császárrá válik majd az edzőteremben. A készítmény hatására megnövekszik ereje, valamint nagy izmokat fog tudni kialakítani.

A British Dragon által gyártott Testabol Enanthate megrendelése esetén egy 10ml-es üveget fog kézhez kapni, mely 250mg/ml hatóanyagot tartalmaz. Ezt intramuszkulárisan fogja tudni beadni magának.

VIGYÁZZON, SOK HAMISÍTVÁNY található az interneten, így amennyiben nagyon olcsó árakat lát valahol, több mint valószínű, hogy utángyártott terméket akarnak Önnek eladni, eredetiként feltüntetve. Ezek a szerek nem bevizsgáltak, nem ismert pontos hatásuk, így rendkívül károsak lehetnek. Cégünknél csak eredeti készítmények vannak, melyekre garanciát is vállalunk. Készítettünk az Ön számára egy olyan tájékoztatót, melynek segítségével ki tudja szűrni a hamisítványokat árusító webshopokat. Enélkül a rövid összefoglaló nélkül, melyet 1-2 perc alatt végig tud olvasni, biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz.

 

Testabol Enanthate terápiás javaslat

Izmai gyengeségét érzi? Climaxon esik át? Tesztoszteron Enantát rendelés erre is megoldás lehet. Terápiásan is lehet használni készítményünket, amennyiben lassan újraépítené izomzatát. Ebben az esetben 2 heti rendszerességgel ajánlott 250mg adagolása.

Sportolóknak ettől az adagtól sokkal több kell izomtömegnövekedéshez.

 

Testabol Enanthate hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban Testosterone Enanthate eladó, melynek köszönhetően néhány héten belül óriási izomtömegre tehet szert.

Az első adag intramuszkuláris befecskendezését követően 8 nappal már érezhető lesz a hatása, majd 2-3 hétig aktív lesz a szervezetben.

Vízvisszatartása megfelelő használat mellett alacsony, ezért fontos, hogy semmiképpen se adagolja túl. Amennyiben a következő blokkban leírtaknak megfelelően alkalmazza, minőségi izmot fog tudni kialakítani, mely nem fog összeesni, amennyiben abbahagyja a szer használatát.

Testabol Enanthate használata

Testabol Enanthate vásárlás esetén a tesztoszteron enantátot kúrában alkalmazva a legmegfelelőbb használni.

Egy kúra időtartama átlagosan 2-4 hónap, ettől azonban elért eredménytől függően el lehet térni.

Mivel a Tesztoszteron Enantát egy lassú felszívódású készítmény, amennyiben nagyon gyors izomtömegnövekedést szeretne elérni, ajánlott lehet más, gyors felszívódású tömegnövelőt használni a kúra első 1-2 hetében.

Tesztoszteron Enantát rendelés esetén a készítményt használhatja önmagában is. Ebben az esetben heti 500-1000mg a maximális adag, 2-4 napra lebontva. A készítményt comb-, vagy farizomba érdemes beadni.

Az utolsó injekciót követően 2-3 héttel mindenképpen HCG hormonvisszaállító kúra ajánlott. Ezt 5 naponta kell beadni magának, összesen 3 alkalommal. Ennek köszönhetően tesztoszteron termelése teljesen visszaáll majd.

Testabol Enanthate mellékhatások

Testosterone Enanthate vásárlás esetén Ön egy olyan készítményt kap, melyet laboratóriumi körülmények között teszteltek és teljesen biztonságos a szervezetre.

Néhány mellékhatás előfordulhat azonban, mint minden gyógyszernél, viszont ezek gyors lefolyásúak és enyhék.

Felléphet:

  • hajhullás
  • aknék a vállon, vagy háton
  • zsíros bőr
  • prosztatanagyobbodás

Amennyiben ettől súlyosabbakat tapasztal, melyek nem múlnak néhány nap alatt, konzultáljon kezelőorvosával.

 

Testabol Enanthate rendelés

Rendeljen most! Ha most megvásárolja a terméket, 20.000Ft felett ingyenes szállítást biztosítunk az Ön számára! Kora délutánig leadott rendeléseket kézbesítjük 1 munkanapon belül. További információkat az átvételről és szállításról itt olvashat.

Fél, hogy elégedetlen lesz a készítménnyel? Ne aggódjon, ugyanis minden termékünkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben valami problémája lenne, visszaküldheti részünkre a csomagot és mi visszatérítjük a vételárat. Semmilyen fennakadás nem lesz.

További merült fel? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető legnagyobb hozzáértéssel és gyorsasággal oldják majd meg problémáját.

Csatlakozzon Ön is a több mint 16.000 visszatérő vásárlóból álló ügyfélkörünkbe, és legyen Önből az edzőterem királya.