Webshop / Biosira – Tri Trenotex

Biosira – Tri Trenotex

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,800 Ft

Leírás

Tri-Trenotex általános leírás

Néhány hét alatt nagy izomzat? Tri-Trenotex rendelés ajánlott azoknak akik nem szeretnének hónapokat, éveket edzeni azért, hogy nagy és minőségi izomzatot építsenek fel.

Látványos növekedés mellett minőségi is lesz a felépített izomzat, mely nem fog összeesni a kúra befejeztével, ugyanis nem okoz vízvisszatartást.

Webshopunkban olcsó Tri-Trenotex eladó, mely a csomagban tartalmaz egy 10 milliliteres üvegcsét, 200 mg/ml hatóanyagtartalommal, mely így oszlik el:

  • 50 mg Trenbolone Acetate
  • 70 mg Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate
  • 80 mg Trenbolone Enanthate

VIGYÁZAT! A készítmény rendkívül erős hatással bír, így a hamisítványok használata erős és súlyos mellékhatásokhoz vezethet. Semmiképpen se kockáztasson azzal, hogy néhány ezer forintot spórolna a kúrán, ugyanis könnyen lehet hogy csak bukni fogja a pénzét, rosszabb esetben pedig hosszútávú egészségügyi kockázatnak teszi ki magát. Hogyan tudja elkerülni azt, hogy csalókat fogjon ki? Csak kattintson ide és olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Tri-Trenotex hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Tri-Trenotex vásárlás előtt a hatásáról és hatásmechanizmusáról ebben a rövid összefoglalóban olvashat.

A hatását szinte azonnal kifejti beadást követően, majd 14 napon keresztül aktív is marad. 

Vizet nem köti meg, nem kell attól tartania, hogy amint abbahagyja a kúrát el is veszti a felépített izomtömeget. Amennyiben szeretné még minőségibbé tenni az izomzatot, levezetésként 3-4 héttel kitolhatja a kúrát stanozolol használattal, mely szálkásabbá varázsolja az izmait.

Tri-Trenotex használata

Olcsó Trenbolone Mix vásárlás előtt mindenképpen olvassa el a használatáról szóló javallatainkat, ugyanis erős androgén és anabolikus hatással bír, így a nem megfelelő alkalmazás kellemetlen mellékhatásokhoz vezethet.

Comb-, vagy farizomba fecskendezve 200-600 mg heti alkalmazása ajánlott. Ettől többet nem érdemes használni, ugyanis nem várt mellékhatások kialakulásának esélyét növeli csak.

Amennyiben gyorsabban szeretne fejlődni, egészítse ki a kúrát más tömegnövelő szteroidunkkal. Webshopunkban talál Sustanon 250, Tesztoszteron Enantát, Danabol készítményeket, melyek megfelelőek lehetnek kiegészítésnek. Figyeljen arra, hogy anti-ösztrogén alkalmazása ajánlott lehet amennyiben nem önmagában használja Tri-Trenotex készítményünket.

A kúra időtartama alatt a herék tesztoszteron termelése felborul, így 15 nappal az utolsó injekció után szükséges egy HCG hormon helyreállítás. Ez 3 injekciót foglal magában, melyeket 5 naponta kell beadjon magának. 

 

Tri-Trenotex mellékhatások

Olcsó Tri Trenbolone eladó webshopunkban, mely erős anabolikus és androgén hatással rendelkezik, így mindenképpen tartsa be a használati javallatainkat, ugyanis akkor csak ritkán léphetnek fel mellékhatások, azok is enyhék és gyors lefolyásúak. 

Az alábbinál súlyosabb tünetek tapasztalása esetén keresse fel kezelőorvosát: 

  • Hajhullás
  • Fejfájás
  • Pattanások kialakulása

Olcsó Tri-Trenotex rendelés

Vásároljon online webshopunkban Tri Trenbolone készítményt, olcsón, garantált minőségben és könnyedén. Leadhatja rendelését telefonon, vagy online áruházunkban, majd utánvéttel fogja tudni kifizetni. Ezen kívül visszafizetjük a termék árát amennyiben valamilyen problémája lenne vele.

A szállítás rendkívül gyorsan történik, akár néhány órán belül átveheti a csomagot! A kora délutánig leadott rendeléseket kézbesítjük már a rendelést követő munkanapon. Itt részletesebben olvashat erről.

Tri Trenbolone rendelés leadásán gondolkodik? Esetleg valamilyen kérdése merült fel ezzel kapcsolatban? Nem tudja, hogy ez a legmegfelelőbb termék-e az Ön számára? Kérdezze meg munkatársainkat, Ők választ adnak minden jellegű kérdésére. Kattintson ide és vegye fel velük a kapcsolatot.