Webshop / Genesis - Mix Compound

Genesis - Mix Compound

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,600 Ft

Leírás

Testosterone Compound általános leírás

Az Genesis gyógyszergyártó cég által készített Testosterone Compound eladó webshopunkban, mely négy különböző tesztoszteron észtert tartalmaz. Rendkívül népszerű, ugyanis hatása hosszú ideig tart (3-4 hét) és gyorsan fellép.

Testosterone Compound rendelés esetén Ön egy ampullát tartalmazó dobozt fog kapni, mely összesen 250 mg hatóanyagot tartalmaz milliliterenként.

A készítmény hatóanyagainak eloszlása egy ampullában:

  • 30mg Testosterone Propionate
  • 60mg Testosterone Isocaproate
  • 100mg Testosterone Decanoate
  • 60mg Testosterone Phenylpropionate

VIGYÁZZON, RENGETEG HAMISÍTVÁNY előfordulhat a piacon, a termék népszerűségére való tekintettel. Sok helyen megtalálhat hasonló terméket, olcsóbb Sustanon árak mellett, viszont ezek a webáruházak magánszemélyek által vannak üzemeltetve és utángyártott készítményeket küldenek ki, melyek veszélyesek lehetnek a szervezetére, valamint nem várt mellékhatásokat okozhatnak.

Cégünk csak eredeti termékeket forgalmaz, melyekre teljeskörű garanciát is vállalunk. Testosterone Compound vásárlás előtt mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót arról, hogy hogyan tudja elkerülni a csaló webshopokat. A fentebb említett összefoglaló nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz és nem fogja tudni kiszűrni a hamisítványokat forgalmazó webshopokat.

 

Testosterone Compound hatása, hatásmechanizmusa

A webáruházunkban eladó Testosterone Compound mivel 4 különböző tesztoszteron vegyületet tartalmaz, rendkívül gyorsan, akár 2-3 nap alatt kifejti hatását a tesztoszteron propionát észter miatt. A szervezetben kifejezetten hosszú ideig, 3-4 hétig is aktív marad a többi három tesztoszteron észternek köszönhetően.

Vízvisszatartása megfelelő adagolás mellett is magas, így érdemes a kúrát folytatva stanozololra, boldenonera váltva tovább használni még 3-4 hétig, így a vízvisszatartás miatt kiürült víz és erőcsökkenést kompenzálja, megtartja és minőségi izomszövetté alakítja a stanozolol vagy a boldenone.

Testosterone Compound használata

 Webshopunkban olcsó Testosterone Compound eladó, mely használata rendkívül egyszerű, azonban hogy a legjobb hatást fejtse ki, mindenképpen részletesen olvassa el használatáról szóló tájékoztatónkat.

Izomba fecskendezve normál adagolása 500-750mg, de a heti maximális adagja 1000mg, vagyis maximum 4 ampulla. Ettől többet nem érdemes használni, ugyanis csak magasabb vízvisszatartáshoz, nem várt mellékhatásokhoz vezethet. Amennyiben gyorsabb izomtömeg növekedésre vágyik, használhatja más szteroiddal is együtt, mint a nandrolone vagy methandienone.

Az utolsó injekciót követően 4 hét eltelte után érdemes elkezdeni egy HCG hormon visszaállító kúrát, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaálljon a normál szintre. Ezt 3 db injekcióval tudja elérni, 5 napi rendszerességgel. A harmadik HCG injekció beadása után 5 napra más biztosan visszaáll a saját tesztoszteron termelése még 40-50 éves kor felett is.

Testosterone Compound mellékhatások

Testosterone Compound rendelés esetén nem kell félnie kellemetlen mellékhatásoktól, ugyanis megfelelő adagolás mellett csak enyhe, gyors lefolyású tünetek jelentkezhetnek.

A használók beszámoltak átmeneti jellegű kellemetlen hatásokról, mint: pattanások megjelenése, hajhullás, zsíros bőr.

A használata alatt mindenképpen kerülje az alkoholfogyasztást!

Amennyiben súlyos tünetek lépnek fel Önnél, keresse fel kezelőorvosát!

Olcsó Testosterone Compound rendelés

Rendeljen most, ha részesülni szeretne akcióinkból. Amennyiben többet rendel, mennyiségi kedvezményt adunk az Ön számára, így jóval alacsonyabb egységáron fogja megkapni a termékeket. 20.000Ft feletti kosárérték esetén ingyenes szállítást is biztosítunk az akciónkban.

Gondolta volna, hogy akár már másnap is kézhez kaphatja a terméket? A kora délutánig leadott rendeléseket futáraink másnapra már kézbesítik. További hasznos információkat az átvétellel és szállítással kapcsolatban ezen a linken olvashat.

Nem kell félnie attól, hogy nem lesz elégedett és bukta a pénzét. Cégünk mindenképpen azt szeretné, hogy elégedett legyen, így minden termékünkre pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, ha hatástalan lenne teljesen. Ennek köszönhetően amennyiben vissza postázza számunkra a csomagot, visszafizetjük a teljes vételárat.

További kérdése merült fel? Vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik minden jellegű kérdésére próbálnak a legrövidebb időn belül választ adni. Munkatársaink 100%-os diszkréció mellett dolgoznak.

Testosterone Compound vásárlás ajánlott az Ön számára, ha szeretne a konditeremben Ön lenni a legnagyobb és legerősebb.